tirsdag 9. september 2008

Lilleflittigs lille store eventyr i storbyen: Del 3

Veggene mine

Jeg kan ha tatt av litt når jeg shoppa plakater...Men det ble koselig tilslutt, synes jeg. Alle er kjøpt på eBay, unntatt Van Gogh-plakaten som er kjøpt på loppemarked på Sagene skole.

Her er mine andre veggdekorasjoner: Et speil kjøpt på Lord Nelson-loppiset i Sverige og klokke kjøpt på Etsy. I tillegg en vase kjøpt på Lord Nelson og en krukke med telys (tusen takk for innflytningspresangen, tante!).Her er tallerkenholderen min. Stilig, ikke sant? Tallerkene er alle kjøpt på Lord Nelson (de også), og holderen har jeg fått låne av storeflittig.


12 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Hihi, skoj att se att du varit i den stad jag vuxit upp i, nämligen Strömstad! Har gått mycket på Lord Nelson och kikat, t o m skänkt lite dit som jag inte velat ha.

Jättefina fynd, tallrikshållaren är ju underbar och så praktisk. Funkar ju att sätta böcker däri också om man skulle vilja.

kram!

Bak en Sky sa...

Så koselige bilder!!!Ebay er godt å ha!Der finner man seriøst alt mulig!!;)
Ha en fin kvled kjære flittigliser

Persilja sa...

Ååå, vad härligt det ser ut!
jag älskar när det syns att man valt bilderna för att man tycker om dem och inte för att de "matchar" varann eller inredningen!

Anonym sa...

Hei vennen! ser deg straks - syns du har valgt kjempeplakater!!!

Tulip sa...

Kult!
Sånne gamle motiver er flotte på plakater!
et kupp!

alvorada sa...

Yes, endelig et nytt kapittel i min yndlingsserie! :)
Nå sitter jeg her og er helt vondt-i-maven-misunnelig på den turkise vasen din. Fantastisk form og farge, virkelig et perfekt loppefunn! Tror jeg må skaffe meg en date med denne Lord Nelson...
Jeg har nesten lik Jesus-plakat som deg, og matchende Jomfru Maria :)

Storeflittig, håper du er opp av sofaen igjen snart! :)

Rosa Hemmet sa...

Vad mycket fina väggprydnader det var, snyggt och färgstarkt! Ha det bra:)

fru Pink sa...

Ahh, den vasen falt jeg også retten og sletten pladask for! (så noe lignende på vestkanttorget til 200!)
Fint du har fått det!!:)

Kardemomme sa...

Man må få lov til å ta litt av innimellom :))
Du har fått det kjempefint!! Personlig og koselig..Jeg likte ALLE plakatene jeg også! Skjønner godt at du ikke kunne stoppe bestillingen hihi!!! Den turkise vasen var helt vidunderlig fin..Jeg er på jakt etter maken!! Må visst besøke Lorden jeg også..
Håper du har det fint ellers og trives!
Stor klem fra Kardemomme :)

Huset i Hagen sa...

Så fint! Jeg har så lyst på noen kule plakater jeg også. Jeg hadde sjangs på loppemarked i Danmark en gang, men jeg kjøpte ikke for de var så stor. Nå kan jeg angre. hmm Ebay! jepp! Må inn der jeg nå! ;0)

mali-mo sa...

Så stilig! Fargeklater i interiøret synes jeg er kjempetøft, men det fungerer ikke helt her hos meg. Annekset derimot, har jeg store fargeplaner for.

Storeflittig: HERLIG liten inspirasjons-sammensetning under her. Postmannens omgangskrets får komme til sin rett...vidunderlig ;)

Og sånne fliser vurderer jeg seriøst over komfyren på det nye kjøkkenet. Hjelp? Hvite kvadratiske, glatte, eller ruffe i kantene håndmalte? To helt ulike uttrykk, og jeg klarer ikke elge. Mulig avstemming på bloggen?

Therese sa...

Så tøft det ble, spesielt plakatene falt virkelig i smak. Noen fargeklatter gjør seg ja.

God helg :)