søndag 27. juli 2008

strømstad - loppisby #1

i dag skal vi dele en liten perle med dere: vi som ikke bor så langt fra svenskegrensen har et herlig loppe/antikk-land bare en liten kjøretur unna. så for dere som vil utvide dere-vet-hvilket-
guttenavn-turen: langs e6 ser dere flere skilt med loppis eller antik. ta med tilhenger og finn gulmalte shabby spisebord, rosa pinnestoler og gröna anna servise.

litt i utkanten av strømstad ligger lord nelson, og der kan en gjøre kupp. ikke bare er det langt billigere enn i norge, de har også en verden full av saker en ikke finner i norge. lilleflittig shoppet i handlevogn (!) til den nye leiligheten.

en annen favoritt er rossø. mer idyllisk plass finner en ikke, tror jeg. jeg er forelsket i svensk gulfarge om dagen. og det må blandes med rosa: litt dyp rosa, akkurat som rosene under.

stoff fra ikea, "berit" 59,- pr meter

7 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Vad skoj att ni nämner Strömstad, där är jag nämligen uppvuxen och mina föräldrar plus stor del av släkten bor kvar. Kommer nog också visa nåt från Std inom närmaste veckorna, har precis varit där. kram!

♥ H@rmoni ♥ sa...

Heldig du/dere som bor nærmt svenskegrensen! Hadde nok ikke fått mann med på ferie til Sverige med tilhenger for å gå på loppemarked! ;O)
Var en tur til Strømstad i fjor, og fant ingen ledige plasser å overnatte, hverken hotell eller hytter på campingplasser.. Tydeligvis velidg populær plass- ihvertfall når det gjelder handling!

Kari sa...

Sier meg enig med harmoni. Dere er heldige som bor så nærme grensen.
Jeg har jo Danmark bare ett par timer borte,men føler det blir litt mer tungvint når jeg må over med båten...
Gleder meg til å se hva dere har kjøpt ;)

Tove sa...

Skulle gjerne bodd i nærheten der ja.. Kanskje utover høsten:) Nå i sommer har vi bestemt oss for en liten tur til Danmark:D

og herlig gulfarge ja, det blir så friskt og stilig med gult!

ha en flott mandag

klem

fru Pink sa...

Ja det oppdaget jeg på vei hjem fra ferie også!- og tenkte jentetur med en gang!!:) Virker som loppis på svensk har litt annen betydning enn helgeloppemarkedene i norge? Mer permanente?

Dro ikke innom noen i denne omgang, bilen var stappa nok som den var etter en ukes ferie! Men veldig bra idè som vi må få til snart!!

Kardemomme sa...

Jeg visste ikke at Strømstad var en loppisby!!! Nå fikk jeg jo skikkelig lyst til å ta meg en tur..Det føles jo som en evighet til skolekorpsene starter opp med sine markeder igjen :( Jeg er så utrolig klar for å lete etter retrostoffer...og alt mulig annet rart forresten ;) Gøy at du har laget bringebærsnittene forresten..
Klem fra Oslo i regn..

Anonym sa...

Det er utrolig mye dritt på Lord Nelson som de har overprisa noe så jævlig. Det meste de har kan du finne langt rimeligere på finn, tilmed div ting som er nyere er litt dyrere en ny i butikken i Norge. Synes det er helt sprøtt at de kan drive det med de prisene men det er jo tydelig de har problemer med å selge, samme shabby tinga var jo der i fjor.