lørdag 26. juli 2008

slottsfjellfestivalen og storfint besøk

bilde fra slottsfjellfestivalens nettsider. foto: anja basma og christian hassum

bilde fra slottsfjellfestivalens nettsider. foto: christian roth

vi var på slottsfjellfestivalen forrige helg, en superfin festival. å sitte i en gressbakke å høre på ingrid olava i varm søt sol er helt ok. særlig med to glass helt middels vin i plastkrus. mmmm... national bank er alltid en vinner, og kaizers som jeg aldri har sett (ikke noen favoritt egentlig) var helt genialt live.

følte meg ganske fjortis igjen siden vi tok den helt ut og sov på campingen, hvor to gutter gav min venninne tilnavnet Jordan utenfor teltveggen i håp om at vi kanskje kunne ha noen av de samme fortrinnene som puppemodellen, hihi. da er en på festival:O)

i anledningen fikk vi storfint besøk fra bergen (hei vennen, hvis du leser dette). lillemann passet på at detaljene var i orden:

3 kommentarer:

Miamor sa...

Koslig med trivelig kommentar på innlegget mitt! Ja, de fargene var herlige, og døra er helt spesiell. Resten av gården har stoe sjarm også...fra 1600 tallet..så her snakker vi...

Ser ut som du skikkelig har tatt àn ut som de sier i Bergen...

stilig med bare småbokstaver også...

Living White sa...

Hehe, vondtene ja....Nesten pinlig på legevakten i dag. Man må fylle ut ett skjema før man får se legen med navn og pers.data. Så kom man til feltet: Hva gjelder dagens henvendelse på legevakten:...................
Stod lenge å tenkte, jeg hadde vondt 3 steder, hva skal jeg skrive (tenke tenke) Endte med at jeg skrev: vondt (overalt) dem lo litt av det men jeg hadde jo det, følte meg som en hypokonder der jeg stod:)

Verste er skapet nå som jeg begynnte male på, som står på halv åtte, ikke mye å gjøre med det. Skapet blir ferdig, en dag!

Mari sa...

Det hørtes herlig ut med festivalliv gitt :) Gleder meg til at guttene blir å store at noen orker å ha de på overnatting :)

Så det store spm; hvordan får jeg lagt inn mønster på hver side av bloggen??? Har så lyst til å foreta en liten make-over på bloggen min :)

Klem fra MAri