mandag 28. juli 2008

Flytting og flyttefest!

Midt i haugen av pappesker og svarte søppelposer inviterte vi jentene i nabolaget til flyttefest! Med SOL, 30 grader, haugevis av leskedrikkposer fra nabolandet, taco og biefilm var det duket for fest! Lille frk Pink vartet opp med Kardemommes bringebærsnitter; Mmmmm sa jentene:) Også slår vi et slag for de gode gamle selskapslekene - hvem får fortest tak i eplet? Heia, heia!!Onsdag er det dags for flytting! Hjelp, så rart det blir å flytte fra Oslo og Nordstrand.. Jeg grugleder meg, som lillefrøken sier. Heldigvis er det bare 20 minutter inn til byen hvis savnet etter storbylivet skulle bli for sterkt:) Viser snart bilder av det nye huset som gradvis tar form! God uke til dere alle!

11 kommentarer:

Hulda sa...

Så spennende med nytt hus og flytting! Gleder meg til å følge med på bloggen. :) Artig at dere hadde flyttefest for jentene, det falt nok i smak ja. :)

Storeflittig sa...

velkommen hjem! så snålt at dere skal flytte, dere bor jo liksom på nordstrand dere:) blir veldig gøy å komme inn til dere! snakkes litt mer på ansiktsboken, vi, må jo planlegge litt av hvert av turer og besøk!!!

Vakkert Liv sa...

Gøyal flyttefest :)
Alltid spennende å flytte!!!

Fru Fjeldhammer sa...

Så koslig flyttefest... den kaka så godt ut.. mumse mumse, fra hun som skal holde seg borte fra søtt nok en gang!! *LOL*

Gleder meg til å se bilder av huset.. flytter dere øst eller vest for oslo?

klem

tara sa...

hørtes ut som en koselig jentefest:) lykke til med flyttinga!!!

prinsessa1976 sa...

Gleder meg virkelig til å se dette. 20 minutter. Det overlever du! Ha en fantastisk dag:O)

Krusedull sa...

Fru Pink: så koselig flyttefest! Og lykke til med selve flyttingen, håper alt går på skinner for dere!

Storeflittig! Du vant gave for ditt nyttige og koselige tips! Var på Tottenham court road (topp!), og sendte de andre jentene til Primark (orket ikke selv den dagen, dessverre, hadde sovet 45 min. på 1,5 døgn... pga. reisingen. Men de shoppet der og var fornøyd!)
Hvis du sender meg adressen din på mail, så kommer det snart noe din vei! Min e-post: kristinrh@hellokitty.com : )

Tove sa...

Oj, dere flyttet i går...så spennende! Selv om det ikke er så langt blir det jo et helt "nytt" liv:)

Så koslig med jentefest, de bringebærsnittene er virkelig gode, mmm... har laget de tre ganger nå, prinsessekaker blir de kalt her i huset:)

Klem

Marit - "Som Mine Dager Er" sa...

Lykke til med all flyttingen. Det er ambivalente følelser dette med å skulle flytte. Vemodt fordi man flytter fra noe kjent og kjært, og spenning i forhold til det nye huset og omgivelsene. Håper dere finner dere godt til rette.

Morsomt med flyttefest da. Kaker og leker - alt som ungene elsker!

Jotakk, vi koser oss ute på terrassen vi. Det er delig der nå som godværet virkelig slår til. Herlig. Takk for at du alltid er så positiv og blid ;-)

Klem fra Marit

prinsessa1976 sa...

Har dere fått tilbake medl. på at det ikke går ann å komme inn på siden interiørbloggere? Jeg får opp siden men så kommer det en dialogboks som sier at handlingn ble brutt. Luer på om dere har lagt inn noen filter eller noe i de siste dagene??? Klem:O)

Tonje Marie sa...

Oooh, fine bilder. Gler meg til å sjå det nye huse dokka =)

Ha ei fin helg!