fredag 12. september 2008

Nye sofaputer av smashing Heather Bailey stoff!

Endelig kom den etterlengtede Amerikapakken fra Heather Bailey her om dagen! Kunne ikke blitt mer fornøyd med stoffene, fantastisk design og de mest fantastiske farger. Endel av stoffet har blitt til puter, og resten skal bli kjøkkengardiner. Eneste aberet er at med høsten kommer også lysten til å innrede med masse brunt og naturtoner - og gardinene er turkise! Kanskje venter jeg med å få de opp til over nyttår, da pleier jeg å lengte etter masse farge igjen. Rart hvordan det der aldri slår feil! Når høsten kommer sanker plutselig pastellelskende fru Pink brune kubbelys og sofaputer i hus.
Men jeg skal glede meg litt over putene mine utover da, før de kanskje plasseres i et annet rom i påvente av lysere tider.

Jeg er litt lei begge bordene våre.. Vurderer å male spisestuebordet shiny hvitt, og kjøpe et gammelt loppis sofabord med løveføtter. Vi får se. D årnær sæ;-)


Den blå og hvite puta er et resultat av loppefunn og arv, pyntet med en nål fra Nordhjem. Synes det ble en herlig miks av forskjellige stilarter, både litt retroblomster og godt, gammelt broderi. Ikke "passer" den så godt sammen med de to andre heller, men det er det som ble sjarmis synes jeg.
Nå skal jeg ut på nettokt etter et befaringsbesøk av rørlegger. Badet må pusses opp her i oppussingsobjektet vårt, som alt annet her må det totalrenoveres. Så nå må jeg (eller vi da) bestemme oss for alt. Men hvordan skal jeg klare det? Og hvor er alle badutgavene av interiørbladene mine når jeg trenger dem? Noen som har linktips til fine fliser og baderomsløsninger? Jeg vet jo sånn ca hvordan jeg vil ha det, men det er rart hvor vanskelig det er å ta valgene når man plutselig står der og oppussingen er over SELVE planleggingsnivået, ikke bare inspirasjonsnivået!
I kveld begynner gullrekka igjen og, ladies (og jeg tenker ikke å røpe hvor mye jeg gleder meg..;)
Det skal bli helt nydelig med en TV kveld etter en laang nattevaktsuke for min del.
Ha en helt herlig helg alle sammen:)
Kram

23 kommentarer:

Kaos sa...

Heather Bailey har så sinnsykt mange kule stoffer. Blir jo helt tullerusk! Må få ut fingeren og få bestilt noen stoffer fra henne snart!

Therese sa...

Så lekkert det ble, det var nydelige stoffer. Sofabord med løveføtter er mitt mål for stuen også. Jeg må bare få sambo til å innse hvor ufattelig upraktisk glassbordet hans er ;)

Kari sa...

Så mange nydelige puter du har !!!
Herlige fager :)

Ha en fin helg

Tove sa...

å herreguuud, så stilig den blå puta var!! Og de andre putene også, skulle så ønske at jeg kunne sy når jeg ser sånne stoffer.. Stua deres ser jo kjempeflott ut. Men brune kubbelys? Det er jo så nydelige som du har det nå... Nei,da det er klart man må forandre litt innimellom:)

Lykke til med oppussing av bad.., det syntes jeg var vansklig når vi tok badene våre for 4 år siden. Da valgte jeg alt i svart og hvitt, slik at det skulle "holde" seg lenge. Også bytter jeg bare på farger på andre ting. Samtidig så ser jeg jo de mest fantastiske bad i blader noen ganger da, i beige/ sand toner.. Nei..igjen LYKKE TIL!

Kos deg med gullrekka, det skal jeg også i kveld. Og det er faktisk over et år siden jeg så hverken nytt på nytt eller , skal vi danse eller noen norske tv program i det hele tatt... Det eneste dumme er at usa ligger litt foran. For noen tirsdager siden gledet jeg meg stort til Greys anatomy.., men den sesongen som går her nå så jeg i vår der borte, kjedelig!

Ha en deilig helg

Klem

Villa Luftslottet sa...

Jippi, så glad jeg ble når jeg fant ut ...ja, akkurat, jammen var dere ikke her enda da gitt.....trodde dere kun hadde NIB nå, av en eller annen grunn så gjorde jeg det:)
Utrolig festlig fargekombinasjon på putene (lysblå og rosa) Stilig!
Ha en fin kveld og kos deg med gullruta

alvorada sa...

Putene dine er til å miste pusten av! Elsker den "retro meets romance"-stilen på den blå puta, og de to rosa, hva skal man si? You've got it, baby, you've got it! :)

Jeg har også planlagt TV-kveld i kveld. Skal liksom vaske og rydde huset (eh.. leiligheten) først, men nå har jeg altså havnet i sofaen med data'n allerede...

lilla-lykke sa...

Sååå nydelig! Og en fantastisk stue! :) Ha en super helg!

MissValentin sa...

Dere har det såå koselig asså :D

lilleflittig sa...

Kjempestilig!

Ååååh, gullrekka, min søte :)

Var på Nytt på nytt igår, så jeg har fått litt forsprang, men med S i sofaen blir det kos å se den en gang til.

borghild sa...

ÅÅÅÅåhhhh så fint!!!!! Jeg har ENNÅ ikke fått stoffene, og jeg begynner bare å bli såå utålmodig! Gleder meg til å se gardinene også!! (Ble det mye toll, forresten, he he...;-) Ha en super kveld og helg! Klem B:-)

Jennifer Ramos sa...

Heather has so many great fabrics.....love the way you made cushions with them! BEAUTIFUL!

Jen Ramos
'100% Recycled DESIGNER Cards & More'
www.madebygirl.com
madebygirl.blogspot.com

Karna sa...

Så flotte stoffer, jeg er lik, nå kan det godt være litt jordfarger i heimen, men når vi nærmer oss våren, så er det inn igjen med det lyse...

Koselig stue dere har, GOD HELG!

Hulda sa...

De putene var virkelig lekre! Jeg syns mønster og farger fra Heather B er så flott! Fin den du har arva også.

Julie´s drømmehjørne sa...

Hei på deg...
Koselig at du hadde titta innom bloggen min da... Da titter jeg innom til deg/dere..:-)Kjempefin blogg og kjempefin stue og puter..
Håper du har kommet deg etter nattevaktene og nyter helgen..
Sees på jobb snart...
Julie :-)

prinsessa sa...

Halloen og god morgen. For noen nydelige stoffer. Jeg kjenner meg så igjen. Om sommeren skal alt være svalt og ifaretoner som passer det. Om vinteren drar jeg inn pasteller og levende lys. Litt for mange etter mannens mening. he he
Ønsker deg en fin fin søndag. Hils de andre:O)

Anonym sa...

Det der med hvitt... skjønner jeg ikke helt. Hvorfor ikke male det turkis/ himmelblått? Da matcher det med putene og du får et festligere rom... Eller er jeg helt på bærtur?

;)

❤ SessanochPrinsessan ❤ sa...

Så himla vackert♡

Önskar er en fantastisk söndags kväll

Klemmer Sessan

Tante Mimmi sa...

mmmmmmmm! vakkert!

sandra sa...

nydelige puter!!

Butterfly sa...

Hallo, hallo :o)

Pakker fra Amerika er jo som jul og bursdag på en gang!! Elsker å få dem :o)

Putene ble veldig fine - de stoffene er trolig flotte!! Falt også for den blå og hvite puten, den var yndig :o)

Ha en fin uke!!

klem

Hem och Lycka sa...

Förstår att du är mer än nöjd, tygerna är ju underbara! Så extra kul när de kommer från det stora landet i väst dessutom! kram

Siw sa...

Liker de lilla putene :)

Flipperdelph sa...

Hello !
I don't understand (unfortunately...) but I can anjoy the pictures, and I actually love your cushions and white lanterns ! Exactly the kind of atmosphere I am hoping to create in the old victorian cottage house we have started to renovate !

Thanks