lørdag 6. september 2008

bestemor dahl - greendale inspirasjon

er det noen som ser på postman pat? for å si det forsiktig, har jeg sett et par episoder. omigjen og omigjen. vi leser postman pat også. omigjen og omigjen. er det kult? ikke mange ting som slår det nei, mamma!

husker for lenge siden at Tante Mimmi sa at hun kunne finne inspirasjon i det minste. det syns jeg var treffende sagt! her kommer en liten inspirasjon, for oss som blir inspirert av det minste (unnskyld: det største og kuleste, mener jeg. mammaer er rare! skjønner ingen ting..).

1. ringum teppe, 59 ,- ikea. 2. edward ørelappstol, aberdeen og mahogny kr 14490,- skeidar. 3.peisinnsats rustikal. 3900,- biopeis. brenner uten behov for pipe. 4. fond pavement antique - tueda. franska kakelbutiken (sv.) via me and molly. 5. flower garden granny square afghan. $100 etsy. bilde av bestemor dahl: faksimile postman pat.

16 kommentarer:

Hem och Lycka sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Hem och Lycka sa...

Hihi, skoj att du skriver just om Postman Pat! Jag kommer från Strömstad där vi sett mycket på NRK iom att vi bott så nära gränsen. Och Postman Pat var min stora idol för ett antal år sen, tänk - jag kan fortfarande sjunga introt! På norsk selvfølgelig! Inte illa, så säg..? ;-)

kram!

Blåbærpai sa...

ja, bestemor dahl hadde nok sklidd galant inn i bloggeverden med sine hekle tepper, pulsvarmere, polkadot kopper mm! Hihi! Bra observert!og no ser eg det òg!

borghild sa...

He he, bestemor Dahl kunne vært æresmedlem i Bloglandia, hun!!;-) Men har du sett detaljene hjemme hos Pippi???? Der er det mye fint, der! Møblene, fargene, der er sååå mye jeg kunne tenkt meg som hun har. Når jeg tenker meg om, kunne jeg gjerne bodd i hele Villa Villekulla, og tenk å ha brus-tre i hagen!!;-) Klem B:-)

lilleflittig sa...

Pat? Matt? Pat? Matt?

fru vims sa...

postman pat, postman pat, med sin svarte og hvite kat(t)

så morsomt å trekke paralleller til interiørverdenen :)

i dag har jeg klart å fikse min syke stasjonære pc! den tok kvelden for snart to uker siden.
viste seg at det eneste jeg trengte å gjøre var å sette inn en cd, vips var den i orden.

jeg som trodde jeg måtte levere den inn til en doktor...heldigvis var jeg sta og skulle prøve selv først. hadde vært kjipt å måtte betale mange penger for å få en annen pc mann til å sette inn en cd for meg.....

god uke!!

Persilja sa...

Postman Per heter han hos oss. Kan fortfarande nynna på den käcka låten, trots att ingen av mina barn är i rätt ålder längre.
Ååå, för kaklet från franska kakelbutiken!!! Måste genast se om de har en hemsida för jag är på jakt efter nåt speciellt kakel som får hjärtat att klappa lite extra. Ska kakla en liten bänkskiva bredvid spisen.

Kardemomme sa...

Her var det mye fint!!! Falt selvfølgelig for det fine lappeteppet..Jeg øsnker,ønsker,ønsker meg et sånt..Fine fliser også! Vi har også vært gjennom runder med postmann Pat..Veldig koselig selv om man kan bli helt gal av alle gjentagelsene innimellom hihi!! Ha en fortsatt fin søndag :)

Butterfly sa...

Postmann Pat ja, der er det MYE å hente!!!

Kan se en episode bare for å kjenne kreativiteten - vet ikke hva der er, men jeg har alltid behov for å lage noe etter en episode...... jule episodene er de beste!!!

Sikkert roen man får av å sitte stille i 10 min og alle de snille menneskene i Greendale - det bugner av positiv energi.

Ha en fantastisk uke!!

klem

Krabat sa...

Hei, fru Pink! Ja, det er tapet fra Morris og Trier Bak Slottet. Du burde absolutt ta en tur dit! Håper det går bra i Bergen, Storeflittig! Klem fra Krabat

alvorada sa...

Ja vi elsker Postmann Pat! Fantastisk bra, digger lappeteppet :) Hvordan går det med malingen? Er furuen snart borte?

Livet er heeerlig sa...

Hehe vittig innlegg. Det ruller og går litt Postmann Pat her i gården også, har nok aldri tenkt at det er noe interiørtips der å hente :)
*Siv*

Tante Mimmi sa...

IMPONERANDE observert! Tar av meg hatten! (har hatt!!!) Har faktisk aldri tenkt på postmann Pat slik... ! Men eg veit eg har hengt meg opp i interiøret i Karsten og Petra! Men..har ikkje snakka høgt om det - stått fram..om du vil. (fniis)
Men det er maaange barnebøker ein blir fasinert over! charlie og lola t.d - colagekunsten!
Men...kan me gleda oss over slike små ting har me myyyykje å gleda oss over! Hærlegt!:)
(pst! Dette innlegget var heilt kanon!)
(psst!2 gledar meg til bloggtreff!)

Tove sa...

hihi, ja det er noen ting som blir mer populært enn annet ja:) Her i huset er det Pippi og Emil som er populært for tiden, og det er MASSE inspirasjon i de filmene også. Faktisk så minner villavillekulla meg veldig om usa, det var nemlig veldig mange hus der som var malt i samme stilen. Noe som kanskje er litt i overkant spesielt, men det er morsomt med hus som ikke ligner på alle andre hus:)
Og så flott inspirasjons"tavle" du har laget, du kune jo ha jobbet i et interiørblad du! hvordan har du/ dere blitt så flinke med "data'n"?

Ha en flott tirsdag:)

klem

Tove sa...

Og som Tante Mimmi sier, Karsten og Petra ja! I de bøkene er det også mye kult, Hannah sa her om dagen hun og Petra hadde makent rom, de går nemlig begge i lilla og grønt:) Og faktisk er det mye kult i Lillesøsterbøkene også, inspirasjon kan man helt klart finne overalt:)

Therese sa...

Nå måtte jeg le. For et herlig innlegg. Hvem hadde trodd at flisene til Postman Pat skulle være så fine? :)