tirsdag 2. september 2008

kosekrok og etsybilder

DER var det endelig tid til litt blogging igjen! Oppussingen går sin gang her i huset, eller rettere sagt er vel at den smyger seg laaangsomt mot målet.. De fleste rommene, bortsett fra badet, er noenlunde ferdig, men jeg synes de står der som tomme skall uten personlighet foreløpig. Soverommet vårt og lille frk Pinks mangler bare lister (gulv, tak og rundt dører/vinduer), mens kontor/hobby/kaninrommet mangler det meste, bare skallet er på plass. Det tar litt tid å bo seg til, og når vi plutselig har fått nesten dobbelt så stort areal har jeg plutselig ikke nok møbler og fine ting å ha fremme heller! Så innredningen får ta den tiden det tar:) Kosekroken i stua er ihvertfall klar! Skapet har huset en mengde rusk og rask etter innflyttingen for nøyaktig 4 uker siden, så i dag syntes jeg det var å tide å fikse det opp litt. Favoritter ble plassert i skapet, og stolen fra Sally Ann er drapert med et kult teppe fra House Doctor. Jeg venter fremdeles på Amerikapakke fra Heather Bailey med HEART stoffer som skal bli til de deiligste puter:) I mellomtiden er det ensfargede som gjelder.

Fant farmors gamle broderte duker i forbindelse med flyttingen. Jeg arvet de i 2002, og broderier passet ikke inn i min stil da hvor minimalismen rådet hos meg. Nå derimot får de hedersplassen, synes de er nydelige.


Her har jeg fått på plass bildet jeg kjøpte på Etsy! Kjærlighetstre, og søte dyrebilder til lillefrøken- synes de er såå fine!
Se her for link direkte til selger.


Linus har rukket å bo hos oss et par uker allerede, og har funnet seg godt til rette. Her i lillepinks prinsessekjole:)
Til slutt må vi bare få takke for alle awarder vi har fått den siste tiden! Vi blir så glad! - tusen, tusen takk til alle som gir så hyggelige tilbakemeldinger:) Når vi ikke svarer eller sender de videre er det ikke fordi vi ikke synes det er stas - men tiden strekker bare ikke helt til om dagen, desverre! Mye skjer på NIB, og mye ellers i livet, men vit ihvertfall at vi setter stor pris på alle gode tilbakemeldinger:)
Ha en super uke videre alle sammen!

20 kommentarer:

Bak en Sky sa...

Så mange fine bilder!!!Så nusselig den lille var på siste bildet!!Jeg er sjarmert!!!hihi....

Miamor sa...

Herlig og skjøre farger!! Skikkelig vakkert hos dere!!

Vakkert med gamle broderier. Du har sansen!!
Smil fra regntunge Bergen

Hem och Lycka sa...

Å vad fint skåp och nydelige dukar.. Blir helt kär i tavlorna också, särskilt tavlan med kärleksträt.. kram!

storeflittig sa...

Jeg elsker bare stilen din, Pinky! Du har grepet, stilen og *det store ekstra*. Hvor geniale er ikke de dukene? Ble helt forelsket i dem, jeg.

borghild sa...

Herlige og luftige farger (i den grad en farge kan være luftig;-)!! Dere får det iallfall kjempefint! De stoffene ja... Jeg begynte også å lure litt, men så leste jeg et innlegg på bloggen hennes just om at de nå ENDELIG hadde fått trykket mønstrene, og at det nå ikke burde være flere forsinkelser... Men jeg har jo ikke bestilt mønster, tenkte jeg, men min ordre blir kanskje forsinket likevel?? Utrolig kjedelig iallfall, og jeg har aldri ventet såå lenge på USA-pakke før... Vi får vel smøre oss med enda litt tålmodighet, selv om jeg hver dag spør min kjære: -Var det noe til meg i posten i dag??;-) Ha en fin kveld, og kos dere med resten av oppussingen!;-) Og p.s. supersøt kanin i tutu-skjørt;-) Klem B:-)

Mari sa...

Åh, for et nydelig kjærlighetstre! Jeg blr rosa-rød av misunnelse :)

Kari sa...

nydelige bilder du har lagt ut :)

Klem

Living White sa...

Likte det bildet med treet og hjertene. Kjempefint!!! Jeg ble fornøyd med bildelisten min, har vært så tomt der over tvn så jeg har bare ventet til jeg fikk tak i en, å det gjorde jeg.

Det skapet ja, det er så fint å se på når det er kveld. Mye bedre enn ett trist mørkt skap som står og sturer for seg selv.

Hulda sa...

Flotte bilder! Det skapet var virkelig nydelig, med masse fint innhold. Du kan være glad for de fine dukene fra farmoren din. Alltid koselig å ha slikt. Kaninen er så nusselig. :)

Bo med barn sa...

Kjäre Fru Pink (skriver svensk for anledningen). Det er helt greit at du sier du kjenner meg, faktisk veldig koselig!! Kjenner meg veldig igjen. Har sagt til folk at jeg "kjenner" dere også:)

Så flotte bilder du viser. Åh.. me like!! Til våren håper jeg det blir masse sånne farger i butikken min! Denne hösten blir det nok kanskje litt mer Storeflittig-farger, men jeg leter og leter etter gode leverandörer som kan gi meg litt pastell-lykke:)

Kardemomme sa...

Så fin kosekroken ble da!! Jeg er helt szhisofren på interiør...Jeg elsker det hvite og lyseblå. Er så harmonisk,lyst og rent, og samtidig digger jeg sterke popfarger..
Skapet ditt var helt nydelig med alle fin-tingene i..
Kjenner meg godt igjen ang. de broderte dukene dine også. Det er faktisk ikke så lenge siden jeg pakket ned alle slike arveting..Nips ville jeg ihvertfall IKKE ha, men nå er det krinolinedamer,bambifigurer og broderier for alle penga haha!! Men det er jo morsomt da..Samfunnet utenfor endrer seg hele tida så hvorfor skal ikke interiørsmaken også endre seg med tiden..Skal bli spennende å se på stoffene du får fra Bailey/USA når de kommer..Og så må jeg jo si at Linus fortsatt er til å spise opp! Han er så nyyydelig der han ligger, drapert i rosa tyll :D

Flower Power sa...

Så fint skapet ditt ble! Hvitt og lyseblått er en herlig kombinasjon.
Nydelige broderte duker du viser også....de var så flinke til slikt før i tiden. Alt skulle være dekorert og vakkert. Morsomt å ta vare på.
lykke til videre med oppussing!:)

Ha en strålende dag:)))

Ida sa...

Vilka fina bilder! Har suttit här och myst med er blogg en bra stund! hälsningar Ida

alvorada sa...

Hei-hei, joda nå er jeg back in business :)
Så fine bilder fra huset! Likte spesielt bildet med hjertetreet. Nydelig :)

Lilleflittig, flotte loppefunn! Og den brannalarmen er det bare å venne seg til. Her oppe går den ca en gang i uka. Ikke så utrolig gøy å bo i TRETTENDE etage da... Men vi har heldigvis senga trygt plassert på gulvet! :)

mali-mo sa...

Ser ut som om det blir sååå flott hos dere. Noe av gleden ved å flytte er jo nettopp det å bo seg til, som du skriver. Det blir tidsnok nok ting tenker jeg;)

Marit - Som Mine Dager Er sa...

Så fine bilder. Jeg sukker og nyter og syntes de er helt topp. Det er rart dette med broderier. Mest som det ligger der og man ikke synes om det, så er det plutselig som om man ser på det med nye øyne når man henter det fram. Kjempefint at de har fått hedersplassen.

Fin onsdagskveld, og takk for hyggelige kommentarer fra deg.

Tove sa...

Så flotte bilder, huset deres ser ut til å bli utrolig flott:) Bildene var kjempefine, og skapet... nydelig. Så lys og delikat kosekrok, var egentlig veldig stilig med de ensfagede putene. Men gleder meg til å se puter med nytt stoff også:) Og ikke minst lille Linus... Hannah har nemlig forelsket seg i ham etter at jeg viste hun det forrige bilde du la ut! Og når jeg viste henne dette også ble hun helt sikker på at hun bare MÅTTE få kanin i femårs gave!! ( og da jeg fortalte at det var litt dumt å få kanin siden vi har en katt som kan finne på å spise den opp fikk jeg bare bedskjed om at vi kunne selge katten, hihi)

Klem

muskattogkardemomme sa...

Heisann,så mange fine bilder!Hjertetreet var helt fantastisk,elsker hjerter :0)
Siden dere er så flinke med å forberede Bloggetreff+å jobbe med NIB,har jeg lyst til å gi noe tilbake ;0)
Sett dere godt til rette i gostolen,sleng beina på bordet og nyt over 40 koselige interiørinspirasjonsbilder på bloggen min!
Ha en hærlig kveld videre!

Anonym sa...

for en fiiiiiiiiin blogg-legger den i favorittene mine med en gang!Kan jeg spørre om noe (har nemlig lett lenge)hvor er den hvite bøtta kjøpt??Jeg vil også ha!!

Julie

Anonym sa...

for en fiiiiiiiiin blogg-legger den i favorittene mine med en gang!Kan jeg spørre om noe (har nemlig lett lenge)hvor er den hvite bøtta kjøpt??Jeg vil også ha!!

Julie