mandag 24. mars 2008

På veggen

Jeg er på jakt etter skatter å ha på veggene som taler til meg. Som har et uttrykk og noe ved seg som gjør at jeg får en god følelse av å ha de rundt meg. Det skjer ikke hver dag at jeg kommer over slike funn (og gjør jeg det er som oftest ikke prisen forenlig med studentlommeboka;), derfor er veggene våre ganske så hvite. I dag derimot kom jeg på den geniale ideen å søke på paintings (javel da; pink paintings..) på etsy. Får ikke nok av det nettstedet, elsker muligheten for å komme over unike og håndlagde saker og ting.
Og; jeg fant, jeg fant:)Jeg synes babyelefanten er så, hmm..; bedårende var ordet! Sikker på at lille frk. Pink på seks hadde elsket å ha denne på rommet sitt. Sjekk ut Amber Alexanders bilderDette "kjærlighetstreet" synes jeg også var flott! Kunne tenkt meg det i stor versjon over sengen vår:) Bildet kommer fra JellyBeansDette er fra Hadley Hutton. Fargen er nok til at jeg er solgt;)

Nå er påsken over for denne gang, da! Har vært godt å hente seg inn noen dager, og bare fylle dagene med kos. I morgen tidlig braker det løs igjen for min del, med aller, aller siste eksamen!!

4 kommentarer:

frk. vims sa...

mmmmmm. nydelig bilder og farger. Den elefanten var jo bare skjønn! :)

jeg har planer om å male om to bilder jeg har på kjøkkenet. har gått lei av fargen og mønsteret, og siden det er jeg som har malt de så kan jeg bare male over uten dårlig samvittighet også ;)
resirkulering må vite ;)

♥ Harmoni Interiør ♥ sa...

Heisann!
Kjærlighetstreet var jo flott da!
:O)
Ha en fin uke og lykke til med eksamen!
:O)

Bo med barn sa...

Du må nok ta deg en tur på Bolina igjen ja:) Og du, så koselig å se bildet av deg også. Artig å få et ansikt på navnene!

Bildene du viser her er bare nydelige.

borghild sa...

Kjempefine bilder og farger! Jeg har (i likhet med deg vil jeg tro, iom navnet) en forkjærlighet for rosa... Og jeg digger Etsy!! Har handlet der et par ganger selv, og er superfornøyd!
Ha en fin kveld, lykke til med eksamen, du må da skrive og ikke se på blogger når du har hjemmeeksamen!!!;-)
Klem Borghild:-)
Kul 'hjemme hos', forresten!