fredag 12. juni 2009

Stoff og stil, og nytt "skatoll"

I går var jeg på ekspedisjon til Stoff og stil. Med to barn i en barnevogn (heia søskenvognen Phil and Teds) og med transportmiddel buss, ble det en av de mer minneverdige turene denne lille familien har hatt. Stoff og stil i Bergen ligger liksom utenfor allfarvei, og det kjentes på kreftene etter det som utviklet seg til å bli en 6 timers tur. Heldigvis fikk jeg handlet noen riktige skatter!

Skatollet er det gamle kjøkkenbordet vårt som er malt hvitt, og så har jeg satt på overdelen som hører til sjenken vår, men som ikke får plass siden den står under trappen.

GOD HELG!

21 kommentarer:

Jannicke sa...

..du glemte en liten ting :
Hva skal disse flotte stoffene brukes til?? ;o)
For oss som er litt over gjennomsnittet nysgjerrig, så lurer vi veeeldig på det akkurat nå (ihvertfall jeg, hihi)..

Klem J.

Briggs lekehus sa...

Finfine.. Stoff og stil står på min liste og. Synd det ligger litt langt vekke ja. eller kanskje det er bra..?

MusMei sa...

Ja Stoff og Stil er virkelig verd et besøk, men jeg er mektig imponsert over at du orket å dra med to unger, for her i Bergen ligger det jo virkelig utenfor alfarvei! Synes det er så artig å se bildene du legger ut.. Kjenner meg godt igjen på kjøkkenet med kjøleskapet i sin egen lille "nisje". Måtte mimre litt over bildene av bordet i "kjøkken del 3" innlegget ditt.. De veggene er jo bare så utrlolig mye finere hvitmalte enn i ubehandlet furu... Må bare spørre: Er det du eller SIB som har malt? Ha en flott helg, og lykke til med dåpsplanlegging!
HIlde

aase sa...

Synes jeg ser deg ja. Stoff og stil er nok best uten barn og med bil, gjerne en stor en!! Og en enda større lommebok!!

Her i Drammen ligger det også litt utenfor allfarvei. Gunnen er vel at de trenger stor parkering og store lokaler. Det er fort veldig dyrt midt i byen!!

Hva skal du sy da?

Ha en flott weekend!

mi-rachel sa...

nydelige stoffer.
håper vi får se hva de skal brukes til.

Ida sa...

Hahaha.. måtte sjekke om jeg hadde lest riktig når du skrev at du hadde tatt bussen til Stoff og stil - i enda verre - MED to barn ! Okei, der må jeg ta av meg hatten altså! Jeg var mer enn svett nok når jeg kom ut derfra i dag - og da, MED bil og kun med ett barn i bæresele :-)

Er det ikke ett stoffmekka å komme til ? De har så utrolig mye fint der - og når meterprisen heller ikke er avskrekkenede, så kan det fort bli dyrt :-)

Kanonstilig det skatollet deres - alt du får til *imponert*

Gleder meg til å se hva du skal sy deg av disse stoffene - jeg har vært å shoppet der i dag, og skal lage ett lappeteppe til en 'parkvenninne' i Oslo :-) Lappetepper er genialt når man har små 'urutinerte' babyer - for da kan man ta til litt sånn epokevis ..hihi!

Ha en flott helg! Klem fra Ida

Bo med barn sa...

Så fine stoffer!! Likte alle sammen!

Håper dere har det bra. Her blir det lite surfing om dagen. Er uten internet og må "stjel2" meg til litt lynsurfing når jeg får sjansen.

Klem Lena

T:o)ve sa...

Nydelige stoffer, og nå gleder jeg meg virkelig til å komme meg dit igjen, men jeg tror jeg setter igjen ungene hjemme og tar bilen jeg... Hadde du vært i Trondheim kunne jeg plukket deg opp på veien :)
Gleder meg til å se hva du lager med disse vakre stoffene!

Rita sa...

Så fine stoffer du har kjøpt. Må si jeg er litt misunnelig på dere som har Stoff og Stil i nærheten. Men, for lommeboka er det sikkert bra at jeg bor 20 mil unna....
Jeg likte også skatollet ditt veldig godt!

Ha en riktig fin helg!

Noralill sa...

Veldig fine stoff, eg har visst nokre av dei eg òg... Og eg gler meg til å sjå skatollet ditt! Eg elskar nemleg gamle ting (som ein har frå før) brukt på ein ny måte...supert! Lukke til...

Ha ei knallfin helg!

Anonym sa...

Skulle gjerne hatt en Stoff og stil-butikk i nærheten, men akk nei... Er derimot i Sverige med jevne mellomrom, siden husbonden er derfra, og i Malmø har de en STOR stoff og stil-butikk.... det er som å være i godtebutikken:) Det var der jeg fant stoff til brudekjolen min blant annet (svigermor som sydde den)... Blir vel en tur dit i sommer også :) Veldig lekre stoff og bånd du hadde funnet forresten!! Gleder meg til å se hva du får tryllet frem av det :)
-Marte-

Forførende Farger sa...

De 2 turkise stoffene er alldeles fantastiske!!!! Sukk og atter sukk...
Kommer til å drømme om turkise stoffer etter å ha siklet over bildene dine ;-)

Legger meg til som følger, så jeg er sikker på å ikke gå glipp av flere godbiter.
Ha en fin helg!

PS! 6timers tur med 2 småunger i vogn,- det kaller jeg maraton!

Ingunn sa...

Så flotte stoffruller du fant. 6 timers tur var drøyt.

Gleder meg til å se hva du lager av dine skatter.

God helg til deg og!

Hlsen ingunn

Kardemomme sa...

Så nydelig skap du har Storeflittig! Jeg ønsker meg også noe lignende som skal inneholde små og store skatter!
Stoffene du fant på stoff og stil var lekre i fargen!!!
Vi har ikke den butikken i nærheten her men vet jo at man kan handle på nettet også. Ser at turen din med de to små ble lang :)
Krysser fingrene for at du skal finne noen riktig godbiter på loppemarkedet i dag! Jeg misunner deg! Her skal det fuges fliser og det er ikke fullt så morsomt..
Ha en fin dag! Klem fra Kardemomme :)

Bella sa...

Stoff og stil er en klar favoritt, men litt skummel for lommeboken (selvom prisene er lave), det er jo så utrplig mye fint.. Herlige farger du hadde valgt, tror jeg må ta meg en tur dit snart igjen.

Gleder meg til å se hva du skal lage!

God helg!

borghild sa...

Så flotte stoffer du har kjøpt! Har to av dem selv også, og det tredje (det mønstrete som matcher det turkise) siklet jeg over i katalogen her om dagen. Tenkte å vente med å kjøpe stoffer til vi drar til Danmark om en måneds tid, men akkurat nå virker det sååå lenge til, og det frister å bestille på nettet. Vi får se:-)
Synes dere har fått et skikkelig koselig kjøkken også, det ligner iallfall ikke på et studentkjøkken slik jeg er vant med dem;-) Ha en super helg! KLem B:-)

Katrine K sa...

Flotte stoffer, fine farger og mønstre. Og et sånt skap ønsker jeg meg! Sånne barnevogn-ekspedisjoner kan være ganske minneverdige, ja...

T O D A Y sa...

Jeg har renovert en stol jeg fant på loppemarked.

(Robin Day by John Stewart Inc for Hille of London Arm Chair from 1967")

Jeg har lagt ut noen bilder på den, Hva syntes du?

Takk for en fantastisk blogg, jeg finner alltid så mye fint her.

Klem fra Nina T O D A Y

Frk. Maya sa...

Jepp, de var lekre. Turkis og blått er jo en høydare. Legg ut syresultatet når det er klart:)
Jeg har ingen barn, men av og til så ender slike shoppingturer med å bli lengre enn jeg trodde. Guuud så sliten jeg kan bli. Og sjokkert over at tiden går så fort. Drive på med shopping like lang som en arbeidsdag vet du!:D

maya

Lena Marie sa...

Nydelige stoffer!! Nå blei e misunnelig!! :) Klem fra Lena

Jeanette Lunde sa...

takk for kommentar på vesten!
Har et par av disse stoffene selv, elsker stoff og stil!
Et lite tips hvis du heller vil handle i ro og fred, kjøp via nettbutikken. Har gjort det selv et par ganger og er superfornøyd!

stoffogstil.no

:) Jeanette