mandag 8. juni 2009

Kreativt kaos (og bitte bittelitt kjøkken)

Tusen tusen takk for mange morsomme og hyggelige kommentarer på bordinnlegget før helgen! Jeg må si det er gøy å få tilbakemeldinger på denne måten, for nå har jeg tatt en ukes betenkingstid med maling av bordet. Jeg heller fortsatt mot maling, men tiden får vise:)Jeg holder på å lage en bildevegg på kjøkkenet. Min lillegutt på 2,5 år elsker å se på bilder av våre næreste, og nå håper jeg å få veggen ferdig snart. Vi har kjøpt inn rammer til to rader til med bilder, og bildene er plukket ut, så nå er det bare å trykke på printknappen. Dere får se resultatet når det er ferdig - i mellomtiden bruker vi plassen som galleri.

Som dere ser og skjønner har vi kreativt kaos her. Lilleflittig har kommet tilbake fra sin eventyrlige reise til Sør-Amerika, og hadde med seg et lass med gaver. Skal vise noe av det etterhvert, her snakker vi fargerikt!

Dåpsplanlegging foregår aller mest inne i mitt lille hode, men prosjektene begynner også å ta endel av stua, og vårt forholdsvis nye hobbybord. (Det gamle kjøkkenbordet har byttet navn og plass, og står nå oppe i stua.) Nå er det innbydelser som stårt for tur og vi to søstrene har virkelig koset oss med å lage dem. Jeg venter bare på frimerker fra posten. (Hihi - jeg er så cheesy at jeg lager sånne med personlige bilder på, vet dere.) Tenkte jeg kan vise dem frem etterhvert, men kanskje best å vente til etter de er sendt avgårde.

Så her kommer det litt pausemusikk fra meg, og vårt kreative kaos. Legger ved noen nærbilder av bildet over sjenken, etter spørsmål fra Forførende Farger. Trykk på bildene, og de blir større:)
22 kommentarer:

Katrine K sa...

Smart med bildevegg på kjøkkenet, men det ser fint ut nå også med barnetegninger over!
Det bordet du kjøpte er nydelig, jeg tror nok ikke jeg ville malt det, det er flott slik det er. Men det blir spennende å se hva du bestemmer deg for, fint blir det samme hva!

Kardemomme sa...

Så koselig med bildevegg på hvitmalte panel. Jeg likte så godt den rustikke stemningen i panelet og barnetegninger, utklipp og foto er virkelig noe av det som lager stemningen i et hjem.
Tenk deg godt om før du maler bordet du så ikke du angrer!
Jeg har malt både bord og skap som er kjøpt på antikkmarkeder hvite i årenens løp men da har jeg tenkt lenge og vel på forhånd! Det skal også sies at jeg aldri har angret..Etter å ha flørtet med en masse farger på møblene et års tid er jeg nå tilbake til det mer stille og harmoniske hvite som jeg føler meg hjemme i bestandig.
Da er det så lett å endre stil med å skifte ut fargeklattene som puter, bilder, tepper ol..
Kan tenke meg at Lilleflittig har hatt en flott reise! Smart å reise mens man er ung :)Ha en fin dag alle sammen! klem fra kardemomme :))

simmas hus sa...

Så lurt med en bildeveggen. Kjekt med noen nye innspill. Gleder meg til å se bildene av gavelasset :)

Nr. 21 sa...

Fantastiske bilder, Storeflittig! De likte jeg virkelig! De var virkelig eventyrlige! Lykke til med dåpsplanlegging! Frimerker med personlige bilder, du, her overlates ingenting til tilfeldighetene forstår jeg! I`m impressed!
Velkommen hjem til Lilleflittig! :o)

Maliva`s verden sa...

Oh det bilde likte jeg...for noen vakre farger..Venter spent på å se hva du har fått i gaver...Igjen takk for tipset ang.markedet..Idag viser jeg frem hva jeg kjøpte...og er kjempe fornøyd:O)Go`ukestart til deg fra Maliva

Anine sa...

Lekkert! Kult med bildevegg... Lov til å herme litt? :)
Ha en super uke Storeflittig!
Anine

Stine ♥ sa...

Det er kjempe koselig med slike bildevegger! Uansett om et er like eller ulike rammer, store eller små bilder, så er det koselig å ha gode minner av de man er glad i rundt seg :)

Jannicke sa...

Ja, utrolig kjekt med slike bildevegger!!
Gleder meg til å se innbydelsene til Lilly sin blogg...

Klem til deg. J.

MOLLY sa...

Jenter dere er tagget:)

Herlige farger du viser...mi låååååv!!!

Pillepalle sa...

Dette kjøkken er kjempeflott, så koselig og individuell - herlig. Vimpelene inspirerte meg masse!
Hilsen fra Pillepalle

Tante Mimmi sa...

Hei!
Så flott! Bilde av sine nære og kjære er alltid koseleg å ha rundt seg! Tenkjer du planlegg og kosar deg med førebuingane til dåpen, det er fint med slike dagar! Første dåpen hadde me med maaange folk, andre med faddera og besteforeldre og sistemann vart døypt på friluftsgudteneste langt ute i havgapet;)
Du,eg tenkjer IKKJE på deg som ein dårleg bloggven! Du er jo her! og eg gledar meg framleis til me får skvist inn kaffikoppen i bydn;)
Gledar meg til å sjå invitasjonane og frimerka!
Når er datoen? Blir de i byn eller reiser de heim?
Lukke-lukke til!

frk.B sa...

Hei:)
Så utrolig nydelig det bilde nederst her var,bare en drøm av farger!!!
Den hvite panelveggen var så sjarmerende,tenk nården får kjære og kjente på seg,det blir nok fint:)

Lykke til med dåpsplanlegging!
Hørtes gøy ut med personlige frimerker da! Det må jeg prøve ut en gang,blir gøy å se dine.

Ha en fin dag:)

Klem Frk.B

Anonym sa...

Vad roligt att du gillar mina inlägg. Din blogg är också jättefin och koselig :-)

Kram!

Briggs lekehus sa...

Så flott med bildevekk! Lurt!

ja, skulle gjerne hatt før-etter bilde av sjenken fra Ikea,men har ikke tatt noen før-bilder. dumt. Og er enig ang den litt slitte stilen som er på stolen. liker det.men det som er dumt er selve fargen.Ser mye bedre ut på bildet,men i virkeligheten er blåfargen ganske grå oglite innbydende. Desverre.

ha en fin dag storeflittig:-)

Nr. 21 sa...

Hei Storeflittig og Fru Pink!
Tusen takk for koselig kommentar og gratulasjon! Den lille er ikke ventet før til jul, faktisk, det føles uendelig lenge til! Har termin lille julaften! Det går nok litt fortere når bare formen blir litt bedre... Og verdens beste julegave får vi iallefall!!!
Ha en fin kveld, begge to!

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Kreativt kaos är det bästa kaoset!!!

Liker det bordet ni köpt. Så snyggt med runda bord!

Ida sa...

Heihei!

Syntes det er utrolig stilig med bildevegger eller temavegger, tror noen kaller dem humørvegger også! Jeg har en liten en selv - kun med bilder av guttene mine - blir alltid like glad når jeg passerer veggen - så sånn sett kan det kanskje også kalles en humrvegg :-D

Utrolig flott bord under her - svææært omtenksom kjære du har (stjerne i boken !!!) ! Det er jo nydelig i seg selv - men forstår dilemmaet - jeg tror jeg hadde gått for maling - kanskje hvitt, men muligens jeg hadde prøvd med på en av disse 'poppis'mintfargene ! Blir du lei, er det jo ikke verre enn å male over igjen :)

Ha en flott helg!
Klem fra Ida

alvorada sa...

Hei søte S!

Ja, du sa jo det var Brasil-uke hos dere, så da måtte jeg kjøre litt Brasil inne hos meg også. Wherever you go I will follow vet du! ;)

Overgangssummen ble ikke fullt like stor som Cristiano Ronaldos, men litt ble det jo! Har et håp om at det skal drysse litt på manageren også :)

Det viste seg at lilleflittig og jeg hadde mer til felles enn Boliviaopphold, ja! Føler at det går litt framover her nå, men det går veldig i bølger. Tusen takk for varme tanker, setter stor pris på det søte du!

Jeg venter i spenning på å se hva som skjer med det nye bordet! Blir det maling eller ikke?

Louise sa...

Hej Fru Pink!

Tack så jättemycket för fin kommentar på vår blogg! Jag skall gå på Hagefesten, Marte kommer ev lite senare, så jag skulle gärna möta upp dig där! Har du en mailadress? Hör av dig till mig på;

louandersson@gmail.com

Så bestämmer vi mer där!

Önskar dig en superfin helg!

Mvh Louise på http://martelouise.blogspot.com

Maria sa...

Vilken läcker tavla med många vackra färger och mönster!

Forførende Farger sa...

Takk!!!!!!!!!!!!!!

Nyyydelig rett og slett!

Jeg... sa...

Herlig blogg dette altså!! :)

Det store bildet her; er det selvgjort? Nydelig var det uansett!