mandag 15. juni 2009

Takk CosiFan Tutta

Jeg har fått noen utrolig flotte vesker av CosiFan Tutta. Kan bare si tuuuusen takk! (Og beklage at jeg er så treg som en snegle med å ordne med ting om dagen. Flau over å være så treg at noen som skal GI meg en fantastisk gave, har måttet purre på meg.. SORRY Cosi!)

*** Oioi! Lilleflittig fikk meg til å innese at dette kunne misforståes. Cosi har vært så utrolig snill å vente på at jeg skulle svare på mailen hennes - med adresse og slikt. Jeg var som dere kanskje vet, enda mer distre under graviditeten - noe som førte til at hun gikk der og ventet og ventet på mail, som jeg glemte og glemte. Sånn - da var det oppklart:***

Et ganske hvitt innlegg herfra - jeg tror dette er den eneste plassen i leiligheten jeg greier å finne et hvitt "avbrekk". Du ser veska helt nederst:)Jeg har fått spørsmål fra MusMei som faktisk har bodd her i studentbyen (!) om det er jeg som har malt, og det er det! Vi fikk lov, siden leilighetene snart står for tur for en kraftig og nødvendig oppussing.

Det var ganske mange som lurte på hva stoffene fra Stoff og stil skal bli. Det lyseblå med prikker skal bli trekk til smijernssengen som fungerer som sofa i stua. De turkise stoffene skal bli puter, og et par hemmelige gave prosjekt.. Bilder loves, når symaskinen bare har fått kjørt seg litt.

Nå er det amme'pause' her i huset, så nå skal jeg inn å besøke alle dere herlige bloggejenter. Gleder meg til å se hva dere driver med, jeg inspireres så enormt av dere om dagen. Takk!

ps: hvis noen lurer på hva som befinner seg i gjenskinnet i glasset på bilde nr 2 kan jeg bare avsløre at vår stue, i tillegg til å fungere som tv-rom, koserom, hobbyrom og studierom også fungerer som treningssenter. på bildet ser dere nemlig treningssykkelen min.

17 kommentarer:

Ingunn sa...

Så flotte vesker og fine bilder. Kos deg med pausen i livet og den lille.

Ingunn :)

Jannicke sa...

Slitan med nye vesker!! Kjempefine, og praktisk farge : Passer jo til ALT!!

Kose deg videre med Lilly og alle prosjektene dine...

Klem J.

MusMei sa...

Heldige du! Flott veske! Så bra at dere fikk lov til å male, leilighetene trenger virkelig en oppussing! Men jeg er imponert over hvor mye litt maling kan gjøre. hvit trapp var jo veldig fint! Kos deg med studentbysommer, og tusen takk fro alle dine flotte og inspirerende innlegg!
Klem

Minmill sa...

Hei på deg storeflittig. Takk for besøk og kommentar hos meg. Alltid hyggelig, vettu. Jeg tror ikke du trenger å være redd for at kiloene dine ikke vil gå bort. :) Hvis du ammer har iallefall jeg erfaring med at kiloene bare detter av, og sånn har det også vært for de fleste jeg kjenner.

Det høres spennende ut med smijernsseng i stuen. Skal jo bli spennede og se resultatet med lekre puter oppi da. :))) Ha en strålende dag. Klem Minmill...

Vigdis sa...

Så fine vesker!

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

En så flott gave!
Å så spennende det ska bli att se resultat ifrån dina syprosjekt.

Ha det fint!

Kardemomme sa...

Hei Storeflittig! er innom for å se om bilde av kjole er lagt ut ;)
Hvis den ligner stoffet jeg fikk av Kaspara må den jo være en drøm..
Gøy med bilder fra leiligheten deres! jeg la ikke merke til trimsykkelen før du nevnte det og jeg måtte scrolle tilbake og sjekke hihi!!
Men hvis du ammer kan det jo hende du slipper å tråkke..Kiloene forsvant ganske fort..
Nå må jeg fortelle deg noe vittig.
Man danner seg jo bilder i hodet av medbloggerne sine og før jeg traff deg hadde jeg et bilde i hodet av en høy og kraftig dame med to tjukke lyse fletter og kurv over armen. Altså mitt bilde av en "storeflittig"..
Overaskelsen var jo stor da jeg traff deg og du var den stikk motsatte ytterligheten på alle mulige måter hihi!
Fniser her jeg sitter :))
Ha en fin dag videre i hvertfall! Stor klem fra Kardemomme :))

mali-mo sa...

Gratulerer med knallfin barselsgave!!! Skal tipse mannen om den ja, så han vet hva som ventes av han. Det kan jo være greit for han ;)

Flotte stoffer under, har planer om å sy et vattteppe til sofaen i noen av de du viser, men er foreløbig kun på plan-stadiet ;)

Nå venter straks barnehagehenting, mannenhenting og tur på ikea ;) Lucky me har nemlig bilen idag. GLIS ;)

mali-mo sa...

Ser over her at amming anbefaøles som slankemetode. Vel. Hul latter høres fra mali-mo MED alle babykilo fra sist og noen ekstra så langt. Og jeg ammet vitterlig til lillemalien var 15 mnd.

alvorada sa...

Hi-hi, måtte myse litt før jeg fikk øye på treningssykkelen. Liker ideen om flerbruksrom, det er vi gode på her i huset også skal jeg love!

Jeg vil selvfølgelig gjerne ha besøk søte deg! :) Blir sannsynligvis i Oslo hele sommeren, så det er bare å plinge på (45240620) når det passer for deg. Eller, helst må du plinge bittelitt FØR det passer, så kan jeg planlegge å være våken når du kommer, hi-hi :)

Kristin`s lille hjem sa...

Hei! Veskene var stilige, venter i spenning på ei veske jeg har bestillt fra Ilse Jacobsen.Og vesker får vi ikke nok av. Ha en flott kveld videre. Hilsen Kristin

Bo med barn sa...

Så godt å være savnet :)) Her sitter jeg og tygger chilinøtter så det står etter. Mannen er på sommeravslutning med båtforeningen og jeg tygger og surfer. Deilig!!

Stjel ideer du, det var ikke min ide heller forresten..hi hi. Det var Bailys Home and garden. Så jeg stjeler jeg også:)

Jeg tror ikke du vil ha så mye fra garasjesalget mitt. Det blir nok mest pompøse gaver som ikke akkurat har falt i smak:) Moren min er verdens søteste...men ligger desverre litt under for glitter og stas...og der er ikke helt jeg så det blir noen bomkjøp som noen andre etterhvert skal få nyte godt av.

Håper du får en flott sommer du også og at det går bra med lille Lilly:)

M sa...

),O
lö,)
l),
l
Fine vesker!
Ha en fiiiin dag, klem,M

CosiFanTutta sa...

Hei igjen

Utrolig kjekt at du likte de - det er mening med gjenbruk :o)

Ingen fare, jeg misforsto ikke, tar skyld-deling på treghet, hehe

Kos deg i "boblen", hehe

Anine sa...

Tjoho! Gleder meg til å se de ferdige syprosjekt produktene! :)
Jeg er ingen kløpper på symaskinen selv, men jeg må nok hoppe i det snart. Er jo så mye fint en kan lage.
Ha en fin lørdag!!!
Klem fra Asker

Sivs hus sa...

Hei, Gratulerer med lekker veske! Sommerklem Siv

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色