tirsdag 12. mai 2009

Lappeteppe

Før påske fikk jeg kjempeinspirasjon fra shabbyas, til å ta frem lappeteppet mitt. Eller lappeteppenE mine, det er faktisk to som hører sammen. Baksiden er også ganske fin: franske liljer i rødt.

Disse kjøpte lilleflittig og jeg på vår elskede Lord Nelson i Strømstad forrige sommer, og hun lånte de på hybelen i storbyen. (Hvis noen husker tilbake til den knallgule sengen, med intravenøs brannalarm om natten.)Bilderas nok en gang. Det var akkurat dette som manglet hjemme hos oss før påske! Og slik tror jeg den 'geniale' sofaen vår kommer til å se ut en stund. Sofean er lang, faktisk 3,2 m.

For dere som ikke vet at jeg bor i studentleilighet: sofaen vår er egentlig en sjenk vi ikke får lov å ta ut av leiligheten, og ble laget en gang i 1964. Vi kuttet til to madrasser og la på toppen, og sydde trekk med hvitt møbelstoff fra Ikea. Deretter har jeg lagt lappeteppene på, og i ryggen er det 4 digre dunputer, også fra Ikea (kjøpt før dokumentaren om dunplukkingen i Kina. Jeg elsker dun, men nå greier jeg bare ikke å kjøpe det mer. Stakkar fugl!). De er trukket i hvit lin. Vips: sofa med oppbevaring av sengetøy, som samtidig skjuler den forferdelige radiatoren under vinduet. Mange fluer i mange smekker der!

15 kommentarer:

Jannicke sa...

Flotte bilder :o)
Så irriterende å ikke få ta ut møbler av leiligheten man bør i!! men du ser ut til å ha løst den biffen greit..
Jeg har heldigvis ikke sett dokumentaren om dunplukking (*svelg*, kan levende se for meg hva og hvordan det foregår, stakkers pip-pipene!!)..
Ha en flott dag videre!! Klem.

The Lavendar Room sa...

Hei Fru Pink (håper jeg legger igjen beskjed på rett plass nå)
Så bra! Da kan jeg beholde The Lavandar Room som navn da:) jeg tenkte det var gjerne pga navnet jeg ikke kom med i NIB søndag, men har jeg ennå sjans til å komme med nest helg kanskje?
Takk for at du sa ifra.
ha en finfin dag:)

kardemomme sa...

Heisann Storeflittig! herlighet for et lekkert lappeteppe!!! jeg er jo også i lappemodus for tiden og lot meg med en gang rive med av de nydelige fargene i ditt eksemplar!! Stilig med mange hvite lapper innimellom alle fargene!
Fikk veldig lyst til å gjøre det samme jeg nå :)
Angående kjøkkenmaskin som har du rett i at motoren nok er ktaftigere på mange av de store kjøkkenmaskinene men det KA ikke har av watt tar den igjen på i designet 100 ganger, synes jeg :)
Jeg må innrømme at jeg velger etter hjertet denne gangen.
men når det er sagt så hører jeg kun positive tilbakemeldinger fra folk som har stått med samme valget og til sist har valgt KA..
Har ønsket meg KA leeeenge og nå skal vi passe på siden vi gjør om litt i kjøkkenet..
Den finnes i så mange farger at jeg faktisk har hatt store problemer med å bestemme meg. Helt til jeg så den pistasjegrønne :)
DA ble jeg forelsket :))
Klem fra Kardemomme

mi-rachel sa...

dette så jammen bra ut!
og praktisk også.

Butterfly sa...

Så fine lappetepper. De var veldig sommerlige og friske :o) Skjønner godt at du er glad i dem!!

kos deg med den nyfødte :o)

klem

Tante Polly sa...

Nydelig!!! Kjempe koselige farger!! :o) Ha en flott dag! Hilsen Tante Polly

Forførende Farger sa...

For en genial og vakker måte å skjule et uhyre på ;-)
Det lappeteppet må ha tatt lang tid å lage... Men, flott ble det!

Maureen sa...

I realy love your Lappeteppe....it's beautiful!

I am glad I found your blog...

Love,
Maureen

Smineset sa...

Hærlig teppe! Nydelig :-)

mali-mo sa...

GRATULERER MED LILLE LILLY!!!!!!!!!


Kjempeskjønn liten jente ser jeg under her....pppp, jeg kjenner babygledingen min tar helt over her nå ;)
Lappeteppet var flott, og jammen fant du en genial måte å gjemme unna den skjenken på.

Kjedelig med sånne regler. Husker jeg bodde et år sammen med verdens grusomste teak skrivebord med tilhørende stoler. Horrible.

Håper du har fine dager sammen med lille-Lilly.

Og Fru Pink: HURRAAAA!!!! SÅ GØY!!!

Tove sa...

Lappetepper er fantastisk flotte, og disse ikke et unntak:) Og for en smart løsning til sofa! Og innlegget under.. utrolig stilige ting. Prøvde å finne ut om de har butikk også, men et fant jeg ikke ut av. Får kikke mer.. skal nemlig til London til sommeren!!! Noe jeg gleder meg VELDIG til, siden vi kom hjem fra usa har jeg foruten hjemsted og gamlehjemsted ( 45 minutter unna) har jeg vært på rauland og jevnaker.. Så fra et år der vi resite hele tiden til dette... Mao jeg trenger en Londontur, hihi
Det eneste kjipe med turen er at dette blir første gang jeg reiser fra Hannah i mer enn en dag. Nå skal mannen min være hjemme med henne, men tror nok det blir en tøff avreisedag.. er kanskje litt i overkant hønemor med et litt stort kontrollbehov.., hihi

Du, syntes å huske du skrev i en kommentar for en stund siden om at jeg snart kom til å få en mail..!?! Er jo nysgjerrig vet du:)

Håper du koser deg masse med babyen din, og for min del må dette mer enn gjerne bli en babyblogg:)

Klem


PS Fru Pink, så at du også snart får en baby!! Gratulerer!!

Jeanette Lunde sa...

Tusen takk for det :) Litt rart å se sitt eget hjem via andres øyne. Jeg burde vel egentlig være fornøyd, samtidg kjenner jeg meg ikke helt igjen. Rart det der...

Så fint med lappeteppe i sofaen! Mitt er nok mye mindre 80 X 80 cm ca, akkurat passe stort til en liten baby. Tenker at teppet kan være en erstatning for bamser, ser lille nevøen min har koseteppet med seg over alt.
Og ekstra koselig med et teppe som er helt unikt og mykt og godt :)

M sa...

(o´, ,`o)
´( (O) )`
( :)`.,´(:)
(,,,)..(,,,)

Hei hei, vakkert lappeteppe...ser hjemmelaget ut?
Klem fra M

Anonym sa...

I want not agree on it. I regard as precise post. Especially the title attracted me to study the intact story.

Anonym sa...

Good post and this enter helped me alot in my college assignement. Say thank you you as your information.