torsdag 14. mai 2009

21 tommer

Vi har ikke akkurat flatskjerm... Vi har en liten miniputt på 21"som har en helt egen sjarm. Den er som et gammelt familiemedlem som gjør meg litt øm i hjertet. Den har grått hår (mange flyttinger har gitt den endel grå skraper), den har begynt å høre dårlig (lyden er ustabil), og på ryggen har den fått en leverflekk (en pakketeip har etterlatt en stor brun flekk på baksiden). Ikke minst har tiden gått fra den, og den ser litt innsunken og stusselig ut hvis en sammenligner den med en muskuløs, ung og fresh flatskjerm.

Som dere skjønner er det ikke så viktig for meg å ha en tv som ser ut som en rekvisitt fra den nye Star Trek filmen. Når vår gamle traver tar kvelden, ønsker vi oss en tv omtrent som dette, hvis ikke noe bedre har kommet på markedet innen den tid.

Enn så lenge er jeg fornøyd med livet med vår 21". Sant å si blir jeg litt tom i blikket når jeg må forholde meg til beskrivelser som: LCD, full HD-oppløsning, Bravia Engine-bildebehandling og DLNA-teknologi for hjemmenettverk.

Det ble litt tomt på de to bildene under, ikke sant, uten vår aldrende miniputt?

Sjenken er kjøpt på loppis i fjor, og skjuler dvdspiller og filmer bak skyvedøren. Barnesikring får en ved å trekke en skuff litt ut - genialt! I skuffene er det fullt med interiørblader. Bildet er washi-papir fra Japan kjøpt på ebay. Rammen er Ribba fra Ikea. Fat er fra Indiska med lys fra Kremmerhuset og formpresset lysestake funnet på loppemarked.

15 kommentarer:

Nr. 21 sa...

Og den tv-en passer jo så perfekt inn hos dere! Og sjenken var jo veldig fin!!!
I kjellerstua hjemme (les hos mamma og pappa) har vi en gammel brun svart-hvit tv! Den er virkelig fin og har masse sjel! Der så vi Collargol og Lekestue... Hi-hi...

Jannicke sa...

Nydelig skjenk!
Jeg har heller ikke behov for store tv apparater... men andre her i huset har VELDIG behov!! Så her er ett i hver etasje..
Nesten pinlig... *kremt*, hehe...
Ha en fin kveld! klem J.

rod i hob sa...

Syns faktisk ikkje at de jore noge at tv'en ikkje sto på sjenken eg.... Men eg e kansje litt "løyen"??

Synd de bilde ditt frå Japan va knallfint :-)

Eg ser semifinale på nrk på min stygge flatskjerm, men ikkje flattv ting.... Alexander e knallflinke :-)

Nyt kvelden!!

T:o)ve sa...

Hehe, jeg har en sånn jeg også, men den har nå fått flytte inn hos eldstemann her hjemme, mens gubbelure fikk sin flatskjerm. Jeg ville heller hatt den lille, jeg mener det er ok med tv i stua, men tv med stue er ikke like ok, eller hva...?
Men, men.
Noen kameler får man svelge på veien...
Ha en videre strålende kveld og helg!

Lauritz.com Oslo sa...

Jeg lever uten TV, og trives i bunn og grunn veldig godt med det! Alt jeg vil se på finner jeg ett eller annet sted på internett, om det så er nyhetene eller amerikanske tv-serier. Kjempefin sjenk. Herlig å gjøre gode loppefunn!

Linn/Lauritz.com

alvorada sa...

FOR en FIN sjenk! :) Og helt nydelig med de blomstene mot det mørke treet. Liker stilen din altså!
TV-en ligner veldig på vår faktisk ;) Skulle gjerne hatt en liten søt flatskjerm istedet, men disse megasvære kan jeg styre meg for altså. Heldigvis har ikke D heller kommet med noen ønsker i den retningen foreløpig (han vil bare ha playstation, vet ikke om det er så mye bedre egentlig???)

Jeg har vært borte fra bloggingen en stund nå, ser det ligger mange fine innlegg under her som jeg ikke har fått kommentert på. Deler din begeistring for Jam Tart! Prøver fortvilet å få D til å skjønne at ikke alle kjøkkenhåndklær skal brukes til å tørke opp kliss med, noen skal bare henge der og være FINE ;)

Har planer om å kaste meg på bloggekarusellen igjen nå, skal prøve å bli bedre på å kommentere om ikke annet! Jeg lover. :)

P.S. Hvis vi holder fast på TV-ene våre lenge nok så blir de sikkert populære igjen. De er jo praktisk talt nesten retro allerede, hi-hi ;)

M sa...

Deler ut roser og sier god 17. mai!

@->- @->- @->-

Klem fra M!

Persilja sa...

Vi har också en sån "tjockteve". Gillar den och den får bo här tills den går sönder. Men barnen tycker det är piiiiinsamt att ha en sån liten och gammal teve. Fast på övervåningen i äldste sonens rum finns en stor platt-teve. Men jag vill inte ha en sån, de tar ju upp en hel vägg och är fula. Fast det finns ju små...:D
Vilken otroligt vacker bild på bebisen!!! Grattis (Jag kanske har sagt det...?)
Kram

Maliva`s verden sa...

Tusen takk for rask tilbakemelding..Her var det akkurat de tipsene jeg ønsket meg...Så igjen tusen takk...og go`ukestart til deg fra Maliva

norsk stil sa...

Det går helt greit med liten tv, lenge! Vi startet m. bitteliten ( stor tv=vulgær)Men nå har vi en 42 tommer flatskjerm, etter at den forrige tv en gikk istykker. Det var skremmende stort de første 2 dagene, nå liker jeg det godt! Og så har du betongvegg. Tøft!Skjenken er fin:)

Frk. Maya sa...

Hihi, så morsomt, leverflekker...:D
Gammel tvn vår på 32" streiket her for litt siden, stor gammel kasse. Jeg elsker flatskjermen vår for å si det slik:) Men dere hadde en søt tv, og den ble jo mer sjarmende med den beskrivelsen der!
Likte veldig godt det bildet altså...
og teppet under her...
og det fantastiske babybildet og armen, vakkert!

Maya

Ingunn sa...

Skjenken din er kjempefin, og jeg likte godt bildene uten TVen.

Dere gjør en kjempejobb med interiørportalen!

Ha en fin dag.

Klem fra Linda og Ingunn

marie sa...

Vi kjøpte oss en slik tv da vi flyttet sammen i 1993. I fjor sa den takk for seg. Det var litt trist, men samtidig deilg å få en tv som er slankere.

Beate sa...

Åh, for en flott teak-skjenk! Ble nydelig med det feminie innslaget på toppen :)

Beate sa...

Åh, for en flott teak-skjenk! Ble nydelig med det feminie innslaget på toppen :)