mandag 2. mars 2009

Gul oppfriskning

Jeg har etter lang vurdering valgt å gå for litt gult. Hvis en snur seg 180 grader rundt fra skatollet jeg viste i elefant-innlegget, ser en på denne lille bokhyllen. Hvis en ser litt ned, altså. Den er hengt opp rett over gulvet, slik at vår 2 åring skal ha full tilgang.

Bildene ble litt rare i fargen, gult er tydeligvis en vanskelig farge å få tak i. Fargen er laget med hvit sensmaling blandet med gul akrylmaling fra Clas Ohlson. Veldig, veldig lys gul, som samtidig er varm.

I posene ligger lillemanns tegnestifter og malesaker. De er laget av stoffet Free Spirit / Flea Market Fancy / Denyse Schmidt kjøpt for en dollar på ebay. Jeg hadde sett akkurat det stoffet avbildet på en blogg jeg ikke finner tilbake til, og syntes det var så fint. Det passet usannsynlig fint å få det så billig, og det passer helt perfekt til fargen på hylla.

Fingermaling er i overkant populær her i huset, så lillegutt har fått en plastikkduk. Det er en voksduk fra Kid, kjøpt i sommer, som er klippet opp i en malevennlig størrelse.

I kofferten ligger togbanen hans, som er i daglig bruk. Etterhvert som han blir større, er det godt å ha litt faste plasser til lekene, for det er ikke til å unngå at en blir invadert av leker. Koselig, egentlig, men vær glad jeg ikke feks viser bilder av bilgarasjen hans. Ikke akkurat blogge-vennlig for å si det slik, men lillegutt elsker den - og da kan den godt stå midt på kjøkkenet for min del.

Det eneste problemet med den kjempepopulære hyllen (lillemann elsker å ha bøkene stående fremme på kjøkkenet i passe høyde) er at den underste listen er litt for smal for en 2 åring, han greier ikke alltid å få bøkene tilbake på plassen uten at de detter ned. Da er det flott å ha kjæreste som er sløydlærer - ny list er på vei:)

Det lille hjertet fikk jeg Frk Fryd i gavebytterunden mari satt igang i vinter, nå får det endelig skinne skikkelig fremme!

Denne gangen har jeg ikke stylet bildene i det hele tatt. Det er slik det ser ut i hylla for tiden - jeg er så overrasket over at den får lov å holde seg så ryddig. Full uttelling der altså:)

16 kommentarer:

Sine sa...

Så koselig dette var da.
Jeg likte godt at du hadde hengt opp kofferten. Smart. Jeg er på stadig jakt etter de gode systemene som gjør at en kan leve med alt rotet...

Gult er forresten kult!

Nr. 21 sa...

Nydelig fin hylle! Likte gul-fargen veldig godt! :)

T:o)ve sa...

Kjempeflott løsning for disse søte små :)
Vårlige toner som gjør en glad midt oppi all snøen!

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Så fint! Har lite svårt för gult i inredning, men denna lyst gule var så flott.

Hoppas du har en fin tisdag!

Emmeline sa...

Veldig stilig gult inspirert innlegg, gøy hylle og skjønt stoff!! Jeg har rett og slett kjøpt inn mine første gule kopper og har kommet til den konklusjon at GULE ting passer best alene. Merkelig nok. Hvis gule kopper står sammen med blå, rosa, rød og grønn blir gul helt forferdelig ( iallefall for meg) men hvis gul får stå på en egen hylle, og de andre fargene på neste hylle. Ja da duger det som bare det... HELT MERKELIG! Men det gjelder muligens kanskje helst for min påskegulegul... For din var mye mer varm og dus;) Koselig innlegg iallefall, og du boksen under her var jo bare festlig!

Tante Mimmi sa...

Å, så fint dette var!
Til å bli i supergodt humør av! Og så lurt med slike posar til teiknesaker!
Gult er jo faktisk kult...trudde ikkje det eg!..hm! ;)

Krabat sa...

Smarte løsninger og fine farger! Fint med noe som bryter litt med det hvite. Det blir for mye hvitt noen ganger på mange av oss ; ) Klem

Krabat sa...

Venter du barn, Storeflittig? : ) Går det bra med Fru Pink? Hilsen Anne Krabat som dere møtte i høst.

Kaspara sa...

Hei Storeflittig
Åh, så nydelige bilder! Så herlig tallerkenhylle med glade farver og ting. Det er slike bilder jeg rent får lyst til å "spise opp".
Ha en god natt og en munter morgendag! Klem fra kaspara

Ninas Drops sa...

Kjempefin hylle og det å tenke barnevennlig er jo ikke alltid så lett. Vi vil jo ha det på vår måte vettu. Knall
Drops=)

Kusine sa...

Veldig koselig å titte inn i lillemanns verden! Kjempelurt å plassere hylla i den høyden, og veldig pedagogisk da! :)
Ellers er jeg enig i at gult er kult!! En farge som tar solsinnet inn i rommet, og det er jo noe vi trenger i disse litt grå dager midt mellom vinter og vår! Kos dere med lillemann og den bittelille!!
Klem fra Karin

Bertil sa...

Superhärlig blogg du har! Hit kikar jag gärna in igen!

Mvh Linda

Minmill sa...

For et herlig innlegg om en tallerkenhylle som har fått et nytt liv. Så lurt å feste de små krokene under hyllen. Jeg er litt opphengt i sånne hyller for tiden og denne uken var jeg så heldig å få tak i to stk. Har nettopp stått og malt dem nå, så kom jeg over dette innlegget. Jeg skal dra og kjøpe små kroker i dag, for den ideen likte jeg virkelig.

Tove sa...

Så fint du har det hjemme altså! Må være utrolig koslig å være barn hjemme hos dere:)

Håper du/ dere har en kjempefin helg!

klem

Katrine sa...

Inspirerende!! :)

Anonym sa...

så flott hyllen ble da :)
søte kofferten og :)
har en hylle liggendes selv som skulle hatt seg ett par tre strøk med maling.. Marihøna trenger noe å ha bøkene i ;)