onsdag 28. januar 2009

Jippi! Universet er i balanse.

Oppussing betyr både å finne noe nytt, men det betyr også at noe må gå... i dag har jeg solgt en stol, som tar for mye plass, og som også er.... ORANGE. Orange er definitivt en farge som Lilly ikke liker, så den måtte bare ut. Det er den deiligste stolen i verden, så jeg håper hun som kjøpte den blir fornøyd. Men jeg er lykkelig for å få den ut av hus.

Universet har en rar måte å gå i balanse på. Tidligere i dag kjøpte jeg nemlig en ny stol hos Brukthuset her i Bergen. En liten nett stol (kaminstol?), som skal pusses opp til å bli helt lik disse: Kopikatten Storeflittig!

Stuen til Sfgirlbybay.

Jeg kjøpte stolen uten at den gamle var ute, noe som strider mot min: 'selg først, kjøp etterpå' regel. Så i dag er jeg lykkelig for at jeg er en uskikkelig liten shopper, hihi. Brukthuset er ikke akkurat lux shopping, men en kan finne utrolig mye rart der. I tillegg kjører de hjem. Billig. Og det liker jeg!

Dere ser forskjellen, hehe!

8 kommentarer:

Kardemomme sa...

Heisann Storeflittig :))Så utrolig koselig om du kommer på tirsdag!!!
Gjør det!!!!! Blir spennende å se hva slags arrangement de har lagt opp til denne gang..Så flink du er som selger møbler du ikke vil ha mer..Jeg er litt lat og setter det fra meg i garasjen i stedet..Nå har vi ikke plass til bilen der lenger så noe må absolutt gjøres..
Jeg frekventerer nesten bare bruktbutikker for tiden jeg..
Synes det er de mest spennende faktisk..Og ingenting slør følelsen av å gå inn på et nyåpnet loppemarked..
I innlegget under er det som om det skulle vært en beskrivelse av meg selv..Jeg liker mange stiler og svinser litt innom alt når jeg møblerer..Sånn har jeg alltid vært og kommer alltid til å være..
Håper virkelig at vi sees på tirsdag S. Ha en fin kveld videre!
Stor klem fra Kardemomme :)

Bo med barn sa...

I hear you girl!! ;)

Jeg følger i ditt eksempel og skal ta en skikkelig ryddeskau og selge masse som egentlig bare gir meg hodebry. Jeg skal endevende skuffer og skaper og møbler skal UT!!

Godt å høre at det går bra med deg.

Klem fra meg

Tove sa...

Ja, ser så absolutt forskjellen ja:) Stilig den gamle også, men den har nok tatt mye "plass". Så godt å lese at formen er bra og at du får en litel Lilly!! Herlig navn:)

klem

Frk. Maya sa...

Ser forskjellen ja, hihi:D Den var ganske markant gitt. Artig å forandre noe så totalt. Med tanke på ornasje, stor stol V liten nett lys stol.
Så smart du er som har selg først, så kjøp- regel. Montro om jeg burde hatt en slik regel også??? Hmmm...
Jeg var foresten så glad da jeg fant den hvite puffen i Marokko. De har mange forskjellige typer, men hvot måtte jeg lete lenge etter! Og tro jeg ble enda gladere da jeg etterhvert la merke til sånne puffer i butikkene til DEN blodprisen!
Norwegian flyr relativt billig til Marrakech. Man kan godt ha en storbyferie der;) MASSE fint for den shoppingintereserte!

Maya

Minmill sa...

Grattis med ny bruktstol....og grattis med salget av den gamle. Du er fornuftig som selger unna og at du finner noen som vil ha det. Der sikker på at den oransje ville blitt fin med nytt trekk, men liten og nett er jo heller ikke å forakte. Ha en fin kveld.

Fru Langtind sa...

Er pyton det der...at man ikke har plass til alt det flotte man ser. Jeg jobber i bruktbutikk...noe som er VELDIG farlig for en møbelelsker som meg. Jeg skulle gjerne kjøpt både det ene og det andre, men har ikke plass!...argg... så jeg må se på at de flotte møblene forsvinner ut døren og inn i andre sine hjem... Jaja...man får bytte ut ett og annet innimellom og kose seg med det :-)
Klem

Liv Elin sa...

Lurt å selge unna det som bare opptar plass og irriterer - har pelid å delge unna det som ikke er ibruk jeg også - mest på Finn !

Spent på å se hvilken stol du fant - på brukthuset, og hva du har tenkt å gjøre med den!

håper du har en god helg !

Kardemomme sa...

Hei igjen Storeflittig :)Skjønner godt hvis det ikke passer å dra over fjellet midt i uka men det hadde vært moro om du bestemmer deg for å bli med på tirsdag :)
Håper alt er bra med deg og lille Lilly i magen..
Fru Pink: Jeg sender deg en melding i løpet av morgendagen..
Ha en fin dag alle sammen! Hilsen Kardemomme :)