mandag 26. januar 2009

Hvem er jeg?

Nå er jeg i god form. Jeg er strålende fornøyd med livet! Magen har vokst seg gigantisk, og det er enda over 3 mnd til Lilly melder seg.

Når jeg ikke er så mye her inne, kan det bare bety en ting! Jeg er opptatt med viktigere saker. Hihi. Dere vet hva jeg snakker om: oppussing!

I dag vil jeg dele oppussingsinspirasjonen min med dere. Dere som kjenner meg, vet at jeg er vinglete i stil. Alle har smak, men få har stil. Fru Pink er en av de som har stil. Jeg kunne kjent igjen hennes rom og bilder mellom 100 000 andre, selv i trendskifter. Der er ikke jeg. Jeg har smak, men 100 stiler, og det bærer leiligheten preg av.

Andre som kjenner seg igjen? Jeg satt meg ned, og skrev ned noen ord som beskriver hva jeg liker, og har likt de siste 2 årene. Ikke noen utdypende sjelelige og filosofiske tanker, bare en rask liste over de tingene som tiltaler meg. Som er noe helt annet enn å skrive ned hva en ikke liker. (Det er litt for lettvint, hihi.)

Ps: klikker du på bildet, blir det større.

Bilder: (stol i dansk stil) sfgirlbybay. (lyseblått og natur) gum tree. (boks) ikea. (pasteller, domino = rita konigs stue) dominomag. (lyseblått bord) knackstudios. (selina lake)bazaar style.

Så får jeg se da, om jeg greier å oversette alle mine smaker inn i en stil:)

12 kommentarer:

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Vad jeg känner igen mig! Jeg har nog osså 100 stiler. Syns det är veldig vanskeligt att kun bestämma mig för en...det finns ju så mye jeg liker!

Håper du får en god start på denna uke!

Jannicke sa...

Jepp, kjenner meg igjen jeg og! Men det er jo egentlig en stil - selv om man blander litt ulike stilarter sammen (?)... Da har man SIN EGEN STIL!! Og det er jo kjempebra! Vi mennesker er jo så sammensatte, og humør, årstider, hendelser osv former oss til å være den vi er.. Og dette igjen tror jeg former smaken vår.. Alder og trender spiller jo også inn, så det er nok helt "normalt" å endre litt smak og stil opp igjennom livet!
Ha en vidunderlig dag, kjekt å lese innlegget ditt!

Minmill sa...

Skjønner problemet ditt. Det er ikke lett når vi får intrykk fra forskjellige retninger og stiler hele tidne. Jeg er helt schisofren på interiørfronten. Det ender ut i at det nesten blir kjedelig, for jeg klarer ikke velge. Enig i at Fru Pink er målrettet og har stil.
Så gøy med babyen i magen. Kos deg de siste tre månedene før det braker løs. Er det førstemann, eller...?

Ninas Drops sa...

Hei ja...
Jeg skjønner deg og...
Jeg blir så lett revet med på det jeg leser om her og der jeg, at jeg kunne ha gjort om i huset hele tida...uff..

Men kanskje det er en stil og, den vi har som ikke er utpreget minimalistiske eller maksimalister?

Vår egen stil er jo kjekt å skilte med og...
Ha en fin fin tid som kommer....

Du den boka Bazar Style har jeg bestilt meg...hi hi.gleder meg til å få den hjem...
Drops.

mali-mo sa...

Åh, jeg håper på oppussingsbilder etterhvert som det skrider frem jeg da ;9 Hmm, og det med stiler, jo, jeg skal nok ikke hyle for høyt om hvor stilsikker jeg er. Har nok ikke STIL (desverre hehe), men vet veldig godt hva jeg liker og ikke liker, og det pleier å vare over tid. Spisebordet mitt, feks, har jeg hatt i 17 år, og håper å ha det i 17 til ;) Elsket det fra dag 1 og gjør det ennå ;)


Spent på LILLY jeg da;) Aner at formen er bra?

Frk. Maya sa...

Tjihihi, I know! Kjenner meg igjen der ja. Om å gjøre smelte sammen de stilene man liker...noen får det til, andre ikke. Jeg sliter!

Maya

fru Pink sa...

Eehh, kremt, det var da voldsomt da;-) Jeg føler jeg sliter også.. - interiøret blir altfor PENT! Og det er jo ikke meg egentlig! Mangler det lille røffe i pastellene, den ene detaljen som bryter opp det sukkersøte.. Jobber med saken:)
NYYYYdelige bilder da, elsker spesielt det oppe til venstre!
Synes din stil er fantastisk, jeg. Du lykkes med å få til det lille ekstra og eksentriske.
Gleder meg til å se Lilly:):)

Kardemomme sa...

Fru Pink:Den invitasjonen må ha kommet til min jobbmail..Jeg har ikke sett den på en uke grunnet sykdom..Skal på jobb i morgen og håper det ligger invitasjon der...Håper du har rett!! Og selvfølgelig kan vi gå sammen :))
Hvor er det? Når? Så gøy!! Kardemomme som ble ivrig her..;)

CosiFanTutta sa...

Heisan, jeg håper du har tatt interiørtesten på høyresiden på bloggen min, eller andre steder??? :o) Jeg er zen-minimalistisk, det ga meg MYE, hehe

Jeg synes du har en stil, jeg, stilen heter søt og sjarmerende :o

Jeg er ikke så aktivt bloggende for tiden, men akkurat nå har jeg innlegg nr 150 og en gjenbrukskonkurranse på gang. Håper noen av premiene frister og at du vil være med.
Lykke til med mage og oppussing (ingen god kombinasjon thihithihi)

Ha en fin kveld

Tante Mimmi sa...

He,he!
Ja..slik er det! Nøye då? Berre kjekt tenkjer eg! Hadde krepert (unnskyld) i ein reindyrka stil. Blanda drops er kjekt!
Så godt at magen veks og vetlo har det bra! Det er kjekt å høyre:)
og brått sjåast me vett u! Kanskje du skal være med på silketrykk kursing?! Me er nore damer i omegn som har tenkt å synke ned i dette!
Då kan du jo trykke stoff til "din stil" puter! ;)
God veke!

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

Kjenner til det der....he-he
Flott å høre at formen er bra, hurra!!:o)

Har en konkurranse på gang inne på bloggen min med en herlig gevinst, sleng deg på hvis du har lyst...

Vibeke

Min vri sa...

Dette er noe jeg virkelig kjenner meg igjen i.. Hjemmet mitt og smaken min passer nok aldri inn i noen kategori da jeg blander fra alle mulige stiler. :)

Jeg har en utfordring til deg i bloggen min :)