mandag 8. desember 2008

Utro

Siden graviditeten satte en effektiv stopper for fargegledene hos meg (blir fortsatt småkvalm når jeg ser fargen orange) må jeg innrømme en viss utroskap fra min side. Det kan jo være årstiden som også spiller inn, men jeg har lengtet mot hvite, rolige og nøytrale interiør. Oi da! Jeg som har vært dedikert tilhenger av alt med farger... En av de bloggene jeg har funnet, som fortsatt er litt meg, er Pia Jane Bijerk. Hun er australsk stylist, som bor i en husbåt i Amsterdam. Ok, det er kult!

little woollen trees av little love blue (etsy). bildet har jeg funnet inne hos pia jane bijerk, og siden treet allerede er solgt, har jeg brukt bilde jeg fant hos henne.

Jeg satt på dataen en liten stund i går, og scannet igjennom pias nyeste innlegg, samtidig som kjæresten konstaterte at et nytt par sokker var utgått, og på vei i søpla. (Jeg er ikke sånn husmor som stopper sokker, og han er heller ikke sånn husfar. Og takk for det.)

STOPP! Utrolig hva et lite bilde kan gjøre, ideen var jo god, og når treet faktisk ikke lengre var tilsalgs... Her er resultatet av litt sying foran tv. (Noen som så Nordlysprogrammet fra BBC i går, forresten? Utrolig!) Et riktig så økologisk prosjekt, siden fyllet er fra en gammel pute som var blitt så hard at det ikke lengre var behagelig å ha den i ryggen.

Jeg måtte ha litt mer pynt på, jeg da. Jeg klippet bare ut stjerner i vanlig utskriftspapir, og limte det sammen. Bånd av det samme papiret. Boksen ved siden av er forresten kjøpt inn sammen med Fru Pink for 10 (!) år siden på loppemarked i det herlige Råde, og inneholder de sysakene det er greit å ha lett tilgjengelig.

19 kommentarer:

Ida sa...

Så hæææærlige! Utrolig smarte også! Og ikke minst flotte og unike! Kan tenke meg husfaren fikk hakeslepp nå ;-) Eller kanskje han er godt vant ?? :-)

Ha en fin uke! Klemmer

MOLLY sa...

Disse var jo kanonstilige:))

Og ja, jeg så det programmet, var ikke det helt rått?!?!?!?! Vi skal på ferie til Nord Norge, jeg er visstnok halvt nordlending, men det nordlyset har jeg ikke fått med meg...Ingen filmtriks kan matche det, og jeg er sikker på jeg hadde begynt å hylgrine, hvis jeg hadde sett det LAIV...hihi;)
Kos deg vider med jula, og magen:)

Anna sa...

Oi, stilig. Synes dine ble finere og :)
Anna

Frau Putz sa...

Ej... sikke en fin idé til sokke-genbrug.
God jul!
MVH
Frau Putz

Alex sa...

så lekkert !!! du er utrolig dyktig.
ja jeg så det med Joanna Lundly eller hva hun nå heter, bra tv !!

Klem

Fru. Fryd sa...

Super god ide for gjenbruk!!

De ble kjempe tøffe:0)

fru Pink sa...

Wow, så utrolig kult! Vi kan altså konstatere at Storeflittig er tilbake i gamet helt på orntli!!!:):) Å, som jeg har savnet sånne innlegg!
Loppis for 10 år siden ja, hihi, lurer på hva jeg klarte å få med meg derfra... Er i hvertfall sikker på at jeg ikke har det i hus lenger, smaken var ikke like stødig da gitt..;)

Liv Elin sa...

oioioioiii - så stilig !!!
De var akkurat passe rustikke og dekorative ,. som jeg selv liker pynten .....Hadde vært kjempemoro å prøvd å strikket et par sånne gitt !!

Ha en finfin 8 desember ! :)

knackstudio sa...

Oh my word these are fabulous;)

Blomster i hagen sa...

Hei! Og tusen takk for koselig kommentar hos meg. Flotte juletre du lage, skikkelig kreativt. Kikker gjerne innom igjen for mer inspirasjon.

Drops sa...

oi oio ioo oi!! Kule trær.. Skal rett i sokkeskuffen jeg nå.. Takk for fint tips:)

mali-mo sa...

Herlig gjenbruksinnlegg! Så kjekt at formen din er på vei mot toppen!!!! Ønsker deg en kjempeflott uke videre!

Kaspara sa...

Hei Store-flittig
Tusen takk for kjempekoselig kommentar som varmet veldig! Jeg måtte fnise av oransje-hat og graviditet, utrolig det der at kvalmen kan komme snikende også av farver. Selv om jeg ikke hadde det slik, da jeg var gravid, så skjønner jeg det godt. Jeg blir nemlig bilsyk på svingete veier dersom jeg ikke kjører selv, og da skal ikke bilene som passerer ha hvilken som helst farve.
Noen farver blir jeg usannsynlig mer kvalm av da. Jeg likte det grå treet ditt veldig godt. Jeg er faktisk veldig glad i grått også, selv om det kanskje ikke har kommet fram på bloggen så sterkt. På julemarkedet i fjor hadde jeg nesten bare hvite og grå ting. Noen synes jo dette var helt forunderlige julefarver, men jeg synes det var godt, rolig og avdempet, bare med en bitte liten rødrosa klatt enkelte steder.
Fantastisk at du kunne bruke de gamle sokkene også. Jeg har sansen for gjenbruk! Det er nok mange som stuper ned i sokkeskuffene nå på jakt etter slitte grå ullsokker.
Ha en avslappende kveld både du og magen! Klem fra Kaspara

Ragnhild sa...

For et herlig juletre. Jeg falt pladask og bare må lage et.
Det er jo ikke måte på hva man kan strikke egentlig :))

Bo med barn sa...

Hei Solveig.

Så godt å høre fra deg. Hvordan er formen? Her er det full fart om dagen og jeg ligger derfor milevis unna alt jeg burde gjort før jul. Men, men det blir vel jul likevel:)

Drops sa...

Her er Drops:)
Tapeten på stuen min kan visst nok kjøpes på Hødnebø, men jeg har sett denne på en interiørbutikk i Moss som dessverre er lagt ned nå. Hilmers Hus i Moss hadde den og, men de gikk og konkurs el noe (i Moss ihvertfall). Vet ikke om Hilmers Hus ligger i Oslo fortsatt jeg...

Merket heter Eltis.... ett eller annet. Utolig god å legge og meget godt resultat. Mange mange kule mønstere. som f.eks sebra, Croco o.l.... Ganske dyr, men god kvalitet og bredden er på 70 cm mot 50 ellers..Blir raskere ferdig da.

Oki, snakkes da. Bare spør om det er noe mer da.

Haust sa...

Så skjønne trea dine vart, og så kjekt å tenke på at det er gjenbruk! :)

Ha ein fin kveld!

Cathrines blogg sa...

Utrolig stilig!!!

Anonym sa...

抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,主機代管,虛擬主機,專屬主機,實體主機,獨立主機,網域申請,網頁空間,推薦虛擬主機,網域,網域註冊