lørdag 6. desember 2008

Hei! Lenge siden!

Nå er det lenge siden det kom et innlegg fra meg. Ja, jeg mener mer enn et innlegg om ting dere herlige har sendt meg i posten de siste månedene. Takk for støtte i en vanskelig tid, det har vært tøft å være ute av drift. Men NÅ. Nå er jeg i alle fall tilbake i oppreist tilstand, og det betyr at jeg er tilbake her hos dere. Har savnet dere, innrømmer det, og er glad at bloggingen endelig blir mer enn det obligatoriske innlegget på NIB lørdag formiddag. (Ikke såååå spennende, egentlig, morsommere å være her inne sammen med dere:)

Årets julekalender går til 14, flere kremmerhus var det ikke plass til, og jeg går ut fra at vi snart er på vei til Østfold når den datoen nærmer seg. Skulle vi bli lengre, er lillegutt er bare 2 år, så han skjønner ikke dette med telling enda. Da er det bare å ha en godis i et kremmerhus, og så er han fornøyd:)

Jeg maler! Hvis noen kan huske dette innlegget, datert 4.sept, fikk vi lov å male her på studentbyen. Det ble ikke gjort, fordi det var akkurat da jeg dalte ned i sengen. Så nå er jeg bare helt i ekstase. Hvitt, hvitt, hvitt! Dere kjenner jo meg, så det er kanskje overraskende at jeg maler helt hvitt? Sannheten er at en ha hvitt når en skifter stil, pynt og smak ofte. Det er ingen andre farger som har backdrop egenskap på samme måte, rett og slett. I tillegg er det dette med lyset da. Vi ser lyset vi nå, etter bare to strøk:) Se bare på bildet under, ganske hvitt allerede, ikke sant? Men som dere også ser, ikke helt ferdig.


Jeg er helt forelsket i vannbasert maling. For en maling! Jeg bruker de nye sens produktene, og de holder hva de lover. Det jeg maler er guuuulnet furu, så hvis malingen ikke hadde vært god, ville det ha blitt synlig etter bare noen få minutter. Vannbasert kvistlakk, vannbasert grunning og vannbasert maling. Herlig! På torsdag malte jeg et strøk på kjøkkenet om formiddagen, hang tilbake bilder, klokke og litt pynt med det samme, og hadde naboene over til pepperkakebaking. På et nymalt kjøkken!!! Med de nye produktene er maling blitt en enkel og overkommelig jobb, jeg er FORELSKET! Pent blir det og. Hihi. Og at jeg er gravid har ingen ting å si, det er praktisk talt luktfritt.

Ps: vi lever litt på en rosa sky. Magen okkuperes av lille Lilly!

14 kommentarer:

I min verden sa...

hei kjære venn:) Velkommen "tilbake", og GODT å høre at du er på beina igjen:) Er rart med det der; det å ikke ha hverken energi eller lyst til det man vanligvis har lyst til setter ting i perspektiv, og gjør oss sååå takknemlig og glad når formen finner det for godt å vise seg igjen:)Hvertfall har det vært sånn for min del...Og sååå gøy med "nytt" kjøkken!:) Ha en deilig helg videre- og nyyt førsjulstida!

Klem fra Elisabeth

fru Pink sa...

Can`t wait på å møte lille Lilly:):)
Også fabelaktig å høre at du er i farta igjen!
Sees snart, snart:)

fru Pink sa...

Vanvittig kul adventskalender også, forresten!

Jeanette Lunde sa...

Gratulerer med lille Lilly. Selv har jeg en liten Alma, Maia eller Ane i magen...med andre ord, vi klarer ikke helt å bestemme oss Ü

Den grønne klokken er utrolig kul! Hvor er den fra?

Ha en fin-fin adventsøndag Ü

Kardemomme sa...

Heisann S. Så koselig med en liten Lilly i magen..Koselig for lillegutt å bli storebror til en liten søster ;)Gøyal julekalender du har laget forresten! 14 er et bra tall da hihi!!
Skjønner godt at du maler alt hvitt..Jeg tenker på samme måten her! Jeg skifter stil så ofte at basen må være nøytral..Jeg sitter en liten stund ved bloggen nå men skal ha bursdagsselskap for mannen min i dag så jeg må snart rydde og fixe litt her!
I morgen reiser jeg grytidlig til Køben og gleder meg veeeldig til to dager med shopping og cafebesøk..Ha en fortsatt fin dag! Klem fra Kardemomme :)

Tante Mimmi sa...

ÅÅÅÅÅ! jippi! Er du tilbake!!!!! Så godt! Har tenkt mykje på deg! Klarte du eksamen?
Er det ei lita frøken der inne??!!! Så koseleg! Så flinke dåke er å lage litt av kvart- det står det respekt av!
Når eg leste dette fekke eg veldig lyst å male...har litt furu rundt omkring som berre ventar! Tenkjer du gledar deg stort til å reise heim, det forstår eg godt! Ynskjer deg gode dagar!

mali-mo sa...

Så fint og hvitt det blir! Klart det blir stor forandring! Har endel fururom her i huset også som står for tur ;)

Jeg har brukt sens på det nye kjøkkenet også, bare iblandet litt farge fra noen Lady fargeprøver.Luktfritt og tørker i ekspressfart! Herlig! Oljemaling er ikke noe for meg, får hodepune etter 5 minutt så jeg bruker den vannbaserte til møbler også og den duger i massevis.

Glad for at formen din er bedre, krysser fingrene for god form og sprudlende flittigjente resten av ventetiden ;) Ønsker deg en kjemeflott andre adventsssøndag!

mali-mo sa...

LILLY!!!! En jente!!!!! ÅH!!!! Så gøy!!!!!!

Noralill sa...

Gratulerar så masse med ei lita Lilly i magen!! Koseleg kalender du har laga..

Beautiful Living sa...

Tusen takk for kjempehyggelig kommentar i bloggen min! :) Er en fargefanatiker, og jobber med et nytt innlegg om farge som kommer hvert øyeblikk. Og det er absolutt stas å være en del av norske interiørbloggere, ser at dere har sendt mange lesere min vei!

Drops sa...

pip pip! Så utrolig fin den malte klokken var. Den kunne jeg tenkt meg ett eksemplar av og thi-hi!

Et veldig koselig navn på den lille i magen da. Det blir spennede for dere:-) Hilsen meg som har flytta fra Østfold og Moss til Ringsaker/Hedmark. Drops som droppa innom søndag 2. advent...

Anka sa...

så fin variant av en adventskalender:) God andre advent.

lilleflittig sa...

Hurra! Storeflittig er oppe og går :) Hurra hurra! Var det noe godt i kalenderen idag da? Noe som kunne spises til Blåfjell? :)

Villa Luftslottet sa...

Lilly...for et nydelig navn:) Håper det gikk/går bra med eksamen, og krysser fingrene for en lett fødsel(forstår det slik at det ikke er så veldig langt unna) :)
Må si meg helt enig i vannbasert maling altså....jeg har brukt det på enkelte ting også, og heller smasjet på en dært spraylakk i etterkant;)

Lekker kalender forresten!!

Ha en fin dag videre:)