tirsdag 9. desember 2008

Lys i mørket

Vi ser lyset både nede på vårt deilige hvite kjøkken, og oppe i stua nå i advent. Jeg har spart på massevis av glass og kopper siden i vår, og nå har jeg endelig fått laget opp endel. I gaverunden Mari satte igang, hadde jeg bestemt meg for å lage noen til min gavevenn. Nå vet jeg at gavekoppene har kommet frem, så da kan jeg legge ut noe av produksjonen her på bloggen.

Jeg har sett at lyskopper går som en farsott i bloggeverden den siste tiden, etter at Martha Stewart la ut sine 'julegavekopper'. Jeg føler meg som den trendsetteren, siden jeg har holdt på med dette en stund allerede. HIHIHIHI!

Det går i hvitt, krystallglass og teak. Det er litt der jeg er om dagen, litt luksus i hverdagen. Samtidig som det er rent og hvitt, noe som Lilly tydligvis liker:)

Dette er mørke bilder, håper dere overlever, det er jo litt av vitsen å vise frem hvordan de ser ut i mørket:)

13 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Helt underbara, så vackert med alla ljuslyktor i mörkret! kram

fru Pink sa...

Løvv it:D

Tove sa...

Det var deg ja, jeg var jo neeesten helt sikker, men det var jo flere som kunne hatt ditt fornavn da.. Tusen, tusen takk, kjempefin gave, og så fint pakket inn:)
Så utrolig flotte bilder! Det første så kjempeproft ut! Nydelige glass, lys du har laget. Har hatt veker, starin og stearinfarge liggende siden i fjor vinter..., så er litt på forskudd jeg også, iallefall om "tanken" teller, hihi

Godt å høre at formen kommer seg!

klem

mali-mo sa...

Kjempefine lysbilder i mørket, og kjempeflotte lyskopper! Jeg samler stearinresterog er snart klar til produksjon jeg også ;)

Beautiful Living sa...

Synes de bildene er helt nydelige, utrolig stemningsfulle! Jeg ser at jeg må bli en bedre fotograf... Takk for kommentaren vedr skapet, går og grubler på hvordan jeg skal få pusset ned og malt den nederste delen i front, som er ganske kompliserte utskjæringer...

Drops sa...

Kjempekoselige var de:) Digger å tenne lys om kvelden, skrur av all lys i taket og spiller julemusikk.... la la la... hilsen Drops.)

Jorunn sa...

Så utrolig vakkert!!! Man kan ikke få for mange stearinlys i disse tider :) Og dine lyskopper og glass var rett og slett nydelige!
Klem

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Luksus i hverdagen - det ska man ha! Det ser verkligen härligt ut. Att kombinera olika lysestaker och lys är jeg ett stort fan av.

Tack för din rare hilsning! Og ha en riktigt fin onsdag!

Ramme alvor sa...

Kjempefint og stemningsfullt. Har vist ikke fått med meg den trenden :) Har fått med meg små juletrær, gjerne berre ein kvast oppi ei gamal vaskebytta, skøyter, gjerne gamle og slitne med ukjent opphav og sinkhus i alle format. No skal eg addera lysglas og koppar til lista :)

Ha ein framifrå dag!
Britt

Tante Mimmi sa...

WAW! Ser eg har surfa for lite!
Men..korleis gjer ein dette då??? Kokar du opp?
Kan jo ikkje sitje å dryppe slik som me gjorde før?;) Knakande fint!

Liv Elin sa...

Kjempeherlig stemmning med hvite lys i ymse former og varianter ! Liker også det hvite , rene !:)
Nusselige små lyskopper da - ikke verst å være ute md dette FØR selveste M Stewart da ! :)

Ha en fin førjulskveld !
Liv E fra husrom & hjerterom

lilla-lykke sa...

Så utrolig nydelige bilder!
Jeg lurer sånn på hvordan jeg kan få 3 kolonner på bloggen, har dere noen tips?

T O D A Y sa...

FANTASTISK! takk for tipset...nå vil jeg også koke lys og lage lykter..