mandag 24. november 2008

Lyslilla adventstid (snart..)

I dag har jeg gitt meg selv tillatelse til pynte til advent! Neste helg vet jeg blir kjempetravel - med dagvakt på lørdag, bursdag på kvelden og juleverksted med vennefamilier hele søndagen! Altså; alibiet er i orden for å pynte nå:D Siden jeg har den komplette lilladilla for tiden, er adventstiden selvfølgelig lilla i år, noe den aldri har vært hos oss tidligere, da jeg egentlig ikke har likt fargen tidligere.. Nå derimot smelter jeg for alt lilla, men for fru Pastellpink må den være lyselilla da!
Fat og julekule fra Storeflittig til jul i fjor, perfekt gave. Ikeakubbelys, svibler og julekuler til halv pris fra januar, nå kan 1. søndag i advent bare komme:-)
LillePink har ønsket seg strømpe med rødt på, og i går kveld ble den ferdig.
(Nå mangler bare mannens julestrømpe...; han ønsket seg en i svart og gult, altså en LSK strømpe... Sukk;-)


Nå er det ryddings, matvarehandling, henting på skolen og rett på øvelse til den store julekonserten LillePink skal være med i i desember. Hun skal synge første verset i Tenn lys for 1000 skolebarn.., lille 6 åringen min:) Filadelfia Oslo arrangerer utrolig flotte, proffe Juleforestillinger hvert år, både for "vanlig " publikum på kveldstid og Osloskolene på dagtid noen dager i desember. Det er blitt en tradisjon, og til nå har snart 100 000 sett konsertene!! Så snart skal frøkna mi i ilden, men jeg trenger visst ikke bekymre meg, for "Jeg har ikke sceneskrekk, skjønner du, mamma!" Hihi - herlig!
Tror det fremdeles er ledige billetter her
Ha en finfin uke, jenter:-)

21 kommentarer:

OdaAnna sa...

Så flott det var med lyselilla! Helt nydelig:) Her blir advent rød i år, etter et par år med hvitt. Julestrømpen var kjempefin, fint pyntet:) Ha en fin dag!

storeflittig sa...

Hei vennen! Kan jeg flytte inn hos deg? Dette er så fine bilder, og høres ut som dere har en fin tid om dagen! Linus er linselus ser jeg:)

Kommer snart over fjellet en tur:)

Julie´s drømmehjørne sa...

Så flott det ble! Nydelig med den lilla fargen! Her driver jeg og tenker så det knaker over hva som skal bli adventstake her i år..Tror det blir en tur på ikea for å kjøpe lys ihvertfall! Ha en fortsatt fin dag. Vi sees vel på jobb snart..KLem

Hem och Lycka sa...

Underbar julstrumpa och så fint du har gjort det! Hihi, jag har också fuskat men jag har inget alibi ;-) kram

Miamor sa...

Nyydlig hos deg..ja jeg har ikke rota meg til å tenke på pyntinga ennå, men gleder meg til å sette i gang!! Ha ei vidunderlig uke ;)

Lykkehuset sa...

Så mye nydelig du viser:-) Nå må det pyntes litt mer her også merker jeg:-) Ha en fin mandagskveld. Beth

Bak en Sky sa...

Så pent du har pyntet!;)Jeg ordnet også klar adventslysene i går. Blir hektisk uke her også, så da må det planlegges litt!

Kos deg masse på konserten!;)
Klem Ingunn

Hulda sa...

Så fint du har pynta, jeg skal også ha lilla lys i en av adventstakene. Den andre blir en jeg lager selv, av hvite kubbelys, tror jeg. :) Flott julestrømpe du har sydd.

Tove sa...

Oj, synge alene foran så mange mennesker... godt hun ikke har sceneskrekk da, hihi Tøffe jenta di:)
Kjempefint du har pyntet, og det er da ikke fr tidlig til å pynte til advent nå:) Hadde nok gjort det selv, men neste uke kommer det noen hit for å ta bilder til et "vårnummer" av et blad, så da passer det nok ikke med så mye jule"stæsj":)

Ha en flott uke!
klem

Lena sa...

Jeg sier bare Heia Kanarifugla!!! *knegg*
Ble så fint pyntet hos deg, atte!!!

fru vims sa...

for ei tøff lita jente du har!!
jeg skulle fått ganske bra betalt for å synge foran så mange!!!!! ;D

så fint det blir med pastell lilla advent!

Her i gården skal det ikke pyntes før neste helg, jeg har kommet inn i en liten symodus. den må utnyttes på det groveste mens den er her...

klem fra meg

Noralill sa...

Kjempesøtt med lys lilla til advent! Eg har foreløpig kvite lys i adventstaken...men vurderer litt om eg kanskje skal ha eit lite fargeinnslag i år..?

Søt julestrømpe du har laga!

mali-mo sa...

Jeg bare sukker og dåner over den fine lyslilla adventspynten jeg. Hadde et stort ønske om lyslilla advebtslys ifjor. Trålte alle butikker og den fargen var bare ikke til å oppdrive. Så jeg smeltet ned lilla lys, blandet i hvit stearin og dyppet hvite kubbelys fra IKEA. Litt mye jobb for lite? Kanskje det...men sånn er det å ha bestemt seg ;) Fargen var forresten identisk med dine lys ;)

Her er ennå ikke et snev av pynt, får nøye oss med snøen ute;) enn så lenge iallfall. Gjorde et tappert forsøk på julekortbilder idag, men lyset var for dårlig og lillemalien for syk så det blir reprise en av dagene.

Nå ser resten av kvelden ut til å stå i hjemmeeksamens tegn ;) Ha en fin kveld!

H elle K sa...

Så vakkert det var medlys lilla, her er en stue med hvit og en med brunt og hvitt.. Jeg er ikke noe særlig rød av meg.. Julestrømpen var også nydelig. Ha en fin kveld,og lykke til med frøknen som skal opptre. Kristin

Marieinwonderland sa...

Så utrolig stemningsfulle bilder! Tror jeg også skal vurdere lyselilla lys. God ide!

Kardemomme sa...

Hei Fru Pink :) Jeg måtte bare se ferdig 71 grader nord før jeg kunne svare på spørsmålet ditt :)Lillestrøm har en Fretex-butikk!
Jeg var innom fo å se etter stoffer som vanlig!
Jeg tror det hang en del klær der..
På Eidsvoll er det også en ganske stor butikk med egen avdeling for sportsutstyr og klær!
Kanskje litt langt å reise dit men det går jo an å ringe først for å sjekke om de har det du trenger! Her på stedet har det også åpnet en avdeling men de har heller ikke stoffer så jeg har egentlig droppet å gå innom..
Det er ikke bare bare å skaffe kostymer hele tiden! jeg har friskt i minne alle kvelder hvor jeg har sydd både sommerfugl og strutsekostyme hihi!! Så koselig med lille Pink som skal synge et helt vers alene da!
Vedder på at en viss herr og fru Pink kommer til å tørke noen tårer under forestillingen ;)Så nydelig du har pyntet hjemme da!! De lilla lysene var nydelige og strømpen var helt skjønn!!! Jeg har sånn bånd som det står "december" på jeg også og det er så innmari fint synes jeg!! Lykke til med letingen etter kofte..Håper du finner det du leter etter! Kardemomme :)

Designe sa...

Oj så fint! Så himla läckert med allt vitt och ljust mot pastell! Vilken härlig kamin oxå!
Tack för kommentaren hos mig! Kram :)
ps. jag gillar också en gry og sif..

Tina sa...

Så flotte bilder, julestrømpene var jo kjemepnusselige, på ønskelista! hehe... Skjønner jeg riktig når du er med å driver NIB? Jeg er imponert! Dette har gitt meg så masse inspirasjon og så masse fine blogger og hygelig folk. Stor takk til dere. Klæm

borghild sa...

Nok en flott julestrømpe, men når skal disse mannfolka skjønne at en kan jo ikke bare velge de fargene de vil, det må jo passe inn i interiøret!!!;-) Tror ikke mannen får sin strømpe hengt opp i år, sydde den for 3 år siden, og den passer ikke inn i planene for årets jul, for å si det sånn, men da kjøper han vel en selv (i plast fra butikken) så jeg vet ikke hva som er verst?? Klem B:-)

marie sa...

Ja, der var det adventsklart. Nydelig!

Selv fikk jeg sansen for lilla den gangen jeg tok fargeanalyse og fikk vite at jeg kledde fargen. Knis.

Lykke til med lilles opptreden. Tøffingen!

Lykkehuset sa...

Fikk så lyst til å ta meg en tur på juleforestillingen på Fila.. Dette må vi sjekke opp:-)Så gøy at jenta de skal synge da! Ha en fin fin dag! Klem Beth