torsdag 20. november 2008

En Gry og Sif

Jeg er kjempefan av de danske jentene bak firmet Èn Gry og Sif Det er så utrolig kult at de har lyktes med idèen sin, tenk bare i den spede begynnelse; "kanskje vi skulle starte et firma med produkter av tovet ull?" "Jaah! Det tar sikkert helt av med en gang!"
Eller, ehhh, kanskje ikke det man umiddelbart tenker vil bli en stor suksess? Men med så herlige produkter måtte det jo bare det! Vet at mange av dere bloggejenter også har sansen for disse tingene.
Da jeg her om dagen var innom hjemmesiden deres, ble jeg så betatt av dette treet. Jeg liker så godt det naive og "glade" uttrykket, og hvordan de har brukt julefargen jeg har vokst opp med, rødt, og gjort det så lekent! Synes dette treet har personlighet, liker ikke de overstylede amerikanske trærne med søvkuler tett i tett, eller de merkelige påfunnene som figurerer i visse interiørblader om dagen...Stor var lykken derfor når en liten barnetøybutikk i Råde av alle steder (der jeg er vokst opp) hadde masse En Gry og Sif da jeg var der i helgen! *Hjertethoppetbukkavhenrykthet* Jeg kjøpte denne lille julestrømpen og et kjempesøtt hjerte jeg trodde jeg hadde lastet opp, men den gang ei. Viser en annen gang, jeg.


Butikken vegg i vegg er en gjenbruksbutikk, og der fant jeg disse søte skålene. Er så gøy å finne små skatter blant mye skrot!


De flittige er tilbake i bloggemodus igjen! Moro! Jeg syr og strikker litt om dagen, noe er julegaver, så kan ikke vise.. Har avtalt en date med symaskinen igjen i kveld! Stakkars mannen; er det ikke dataen, så er det symaskinen;-) Men først skal jeg lese om respiratorbehandling.., aldri ferdig utlært..
Ha en finfin kveld! Snart helg igjen:):)

21 kommentarer:

moa sa...

hei,hei
..takk for koselig hilsen fra deg!
En gry og sif har masse skjønne produkter, vi selger de i butikken..har innvilget meg både lommebok og hårstrikker fra de..
ha en herlig helg du også,klem moa

Jeanette Lunde sa...

God kveld fru Pink!
En Gry & Sif har veldig mange fine produkter, men enda bedre....de produserer produktene sine i Nepal og er med på å støtte opp under Fair Traid handel.

Elsker de hvite skålene du fant! Har en del vaser og skåler selv, opalglass heter det visst Ü
Fortsatt fin kveld Ü
*Jeanette*

fru vims sa...

nåh, siden du nettopp har vært i den bruktbutikken så er det vel ikke noe vits i at jeg tar turen dit med det første ;)

lekre funn! :)

og En Gry & Sif har mye fint, helt enig :)

klemmis fra fru vimsis

Mari sa...

Oi, så fine produkter da :) HAr ikke sett de før jeg..Det juletreet ligner på det vi hadde i vår forrige bopel. I år tror jeg kanskje det blir litt annerledes, vi får se.

Stilige gjenbruksfunn- du verden altså. Råde ja. Vi hadde campingvogn på Fuglevikstranda familiecamp vi :)

Herlig at dere er tilbake :) Jippi!

Klem til alle tre fra Maripari

Krusedull sa...

Mmmm! Kjempefine ting både hos En Gry & Sif og Pynt! Jeg er tilbake etter flere omganger bloggtørke og kraftig forkjølelse, om hverandre, USJ! Nå har jeg tenkt å være frisk (og inspirert) -hvertfall til jula er over (dvs. påske!?) og nyte all advents- og julesjarmen. Håper det står bra til med dere! : ) klemmer

Hem och Lycka sa...

Vrålälskar En gry og Sif så därför kan jag stolt viska att *vår kommande butik självklart kommer att ha deras sortiment* kram!

Briggs lekehus sa...

Ja, det treet likte jeg godt! Men spesielt den julestrømpen!! Så søt! Liker også det litt tradisjonelle,enkle og lekne. Jeg fant noe fin julepynt i samme ånd ,men desverre er butikken i oslo. Så jeg får jakte videre.. eller kanskje lage selv?

OdaAnna sa...

Det er kjempefine produkter, så sjarmerende:) Jeg har en liten pung fra de, og den er jeg så glad i. Strømpen var kjempefin, enkel og fin. Jeg bor i Rygge, da er jo ikke veien lang til Råde. Regner med at det kanskje er Lille blå du snakket om?:)

borghild sa...

Et utrolig sjarmerende og koselig juletre!! Én Gry & Sif har kjempemye fint altså! Jeg prøvde meg selv på noe toving for noen år siden, men det var ikke helt min greie;-) Godt det er andre som behersker håndarbeidet til fingerspissene, og som er gode på både farger og design:-) Godt dere er tilbake i bloggemodus, jeg kommer forhåpentligvis etter, jeg også;-)
Klem B:-)

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

Jepp, du har rett!Svibler og hyasinter er det samme :o)Har ikke alltid visst det jeg....(fnis)
Så herlige bilder i innlegget!
Lykke til med lesingen og kos deg med kreative syprosjekter :o)

Vibeke

CosiFanTutta sa...

Heisan, takk for besøk på bloggen min. Litt usikker på om jeg er på rett blogg - det var så mange å velge mellom :o)
Synes også at juletreet i innlegget her var flott. Blir godt humør av å se på det!

Familieterapi er kjempespennende!! Jeg går på Høgskolen i Bergen (obs-hvordan går det med anonymiteten min nå, hehe??)
Anbefaler det virkelig! Tror det er mer spennende enn respiratorbehandling ;o)

Kos deg med håndarbeidet!
Jeg og symaskin er aldri på date uten at det blir krangling og høy temperatur! Så jeg prøver å unngå det!

Ha en fin kveld!

Tante Mimmi sa...

Yes!
Nyyydelegt!
Og treet-smelt! ..."skriv ut" "kopier" - hmm kanskje det er slik det blir i år?!
..me får vel lov å sitje med symaskinen no når det snart er jul!! Pengar å spare på slikt!;)

Anonym sa...

Takk for fine ord inne hos meg, det varmer.
Likte så godt det juletreet, må si jeg er litt fan av det røde, med blanding av sølv og hvit. Det er det jeg er oppvokst med.
Klem fra Agathe

NIB sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
OdaAnna sa...

Hei igjen:) jeg er bare innflytter i Rygge. Har bare bodd her i litt over 2 år, men har jobbet her i 6,5 år da:) Rygge storsenter har noen fine butikker. Bla Hannes og Le Petit. Så det er verdt turen hvis du er i nærheten synes jeg:) Ha en flott helg!

mali-mo sa...

Ja, jeg er neimenn ikke den som ler av ull heehee, bare sjekk ut mali-mo butikken om etpar uker ;) Syns disse søstrene har utrolig masse flotte ting. Herlig smile-naive og fine farger;)

Flotte glassting du har køpt, også så kjekt at dere er i bloggemodus igjen! Jeg har akkurat kravlet meg ut av sengen etter en uke...sukk, prøver å unngå å tenke på at jeg skulle vært i Oslo og tatt eksamen nå ;( Men hva er vel et års forsinkelse....(hulk). Jaja, sånn er livet ;) Ønsker de tre flittige en kjempefin helg!

Bo med barn sa...

Ja, sånt varmer et morshjerte:)

Så flotte ting du viser her. Her så begeistret for den litt naive, enkle stilen.

Ønsker deg en flott helg.

Lena:)

Bak en Sky sa...

Så mye fint da!Er enig i at det juletreet var nydelig!

Kardemomme sa...

Hei
Jeg har elsket tingene til En Gry og Sif lenge og har samlet meg opp en del ting derfra!
Stort lekkert tovet pledd, store og små kurver og et nyydelig tovet juletre! Juletreet er så morsomt..
Har sett bildet av hjemmene deres i et dansk blad en gang og det var ikke akkurat noen "A4" hjem heller :)Jeg elsker slike solskinnshistorier om jenter som tør å realisere drømmene sine!
Så søte hvite skåler du har funnet! Det er så morsomt å gjøre slike kupp!! Ønsker dere en fin helg :) klem fra Kardemomme

Nettan sa...

Hejsan! Kul att jag hittade hit, härlig blogg ni har! Håller bara med, gillar en gry og sif!! Ha en härlig helg!
Kram Nettan

Annettenett sa...

Ja, det var juletreet sitt det, kjempefint!