tirsdag 18. november 2008

PYNT

Lykke og lykkeliten har vært en konstant inspirasjonskilde for meg siden jeg oppdaget bloggen hennes, mens hun fortsatt bodde over dammen. Hun har en stil jeg gjerne skulle ha kopiert, hvis jeg bare fikk det til, hihi. Jeg blir rett og slett glad av det hun viser frem i bloggen sin, ja, litt lykkelig av å ha vært innom.

Da Tove kom hjem til Norge tok det ikke lange tiden før hun annonserte nyheten om at hun kom til å åpne butikk, som fikk navnet PYNT. Pynt ligger i Porsgrunn, og har ingen nettbutikk. Jeg må bare anbefale denne butikken allikevel. Den er fantastisk! Virkelig utrolig flott! Under kommer endel bilder av varene du kan få kjøpt på Pynt, bare nyt! Er det noe du så veldig gjerne skulle hatt, men bor på feil plass i landet, sier Tove det bare er å ta kontakt, hun er ikke så vanskelig å be med frakt:)

11 kommentarer:

Maria / Frøken Fryd sa...

Åh ja, hvem der bare boede i nærheden af Tove. men hun er heldigvis nemt at "overtale" til at sende varer :-)

Du - jeg blev SÅ glad over at pakken vist alligevel har kommet frem til dig. jeg så for mig den var helt væk i posten, og tingene dermed gået tabt. Ville være så ærgerligt.
Jeg håber din form snart bedrer sig, og du kommer ovenpå igen.

mange hilsner
Maria

Ps: tak for de fine ord om min blog :-) :-)

Hulda sa...

Jeg har handla hos Tove. En flott lysestake i fattigmannssølv. Hun har en nydelig butikk, med noe for enhver smak. Flott innlegg!

Hem och Lycka sa...

Vilken nydelig butikk, ser verkligen helt ljuvlig ut! kram

Noralill sa...

Absolutt ein butikk etter min smak...!

MonaLisa sa...

Oj oj, absolutte flotte varer ( og hadde jammen endel av de selv også! ) Har faktisk vært i butikken hennes engang, selvom det er 12 mil herfra. Det er litt sykt - men absolutt verdt det! Klem

Rosa Hemmet sa...

Vad mycket fint, måste nog ta och kolla upp den bloggerskan:) Det är kul att inspireras av andra! Ha det superfint!

Tante Mimmi sa...

ja, heilt enig! Nesten slik at det er på tide å vitje slekt berre for å få sneke seg innom!;)

Liv Elin sa...

Så mye fint da - mye jeg selv kunne tenkt meg - synd de ikke har nettbutikk .....
Ha en god tur på shopping da ! :)

Tove sa...

Hei
Jeg blir nesten flau her jeg sitter... Tusen, tusen takk for innlegget og så fine ord.... Håper du får anledning til å komme hit!! Og at formen kan holde seg generelt bra:)

klem

Therese ~ Fjellrosa sa...

Jeg er helt enig med deg. Jeg elsker den fargerike og uhøytidlige stilen til Tove.

Kardemomme sa...

Hei Storeflittig :)Håper snart formen din blir bedre..Det er ikke bare,bare å gå gravid og kvalm! Har dette friskt i minne..Jeg orket plutselig ikke kaffe husker jeg og så jeg som er så innmari glad i kaffe da..Man synes plutselig at alt lukter vondt og det er slitsomt å ikke ha den nødvendige energien man er vant til å ha! Det er definitivt mer gøy med farger enn å ha det hvitt og spartansk! men jeg skal aldri si aldri..En vakker dag snur smaken igjen, og hvem vet hvordan det ser ut her hjemme om et par års tid ;)Ønsker deg en fin og glad tid framover! stor klem fra Kardemomme :)