onsdag 26. november 2008

Takknemlig onsdag

Jeg har fått en så utrolig fin pakke i posten! Endelig har jeg fått tatt med pakkelappen som har brent som en kjøkkenbenkfristelse en stund, ned til post i butikk, og kommet hjem med et lykkelig lite smil om munnen! Tusen takk Frøken Fryd! Se på dette:

Når jeg blir frisk nok til å lese bok, står denne først på listen! En bok fra Jamie Olivers kjæreste, Jools, om hvordan det er å være gravid + det første herlighetsåret. Og et usannsynlig nydelig hjerte, som jeg skal bruke til nålpute, da min forrige akkurat har tatt kvelden (tankeleser?). Super gave, jeg ble veldig glad!

Når vi snakker om Jamie: Jeg er i overkant opptatt av matlaging. Der - jeg sa det. Jeg er en sånn person som leser kokebøker. Jeg har mellom 40 og 60 kokebøker. Det er alt for lite! Jeg har nettopp bestilt meg to nye, som jeg har siklet på en god tid: Inn med sølvskje. Av min helt, Hellstrøm. Den andre boken: Gourmet for begynnere er skrevet av en jeg ikke har lest noe av før, Øyvind Hjelle, som jeg har store forventninger til. Han er jo en topp kokk, og har faktisk mange kokebøker ute alt. Kokebøker greier jeg å lese, for det er mest bilder. Håper resten av bokverden kan åpne seg igjen snart:) Jools venter jo!

11 kommentarer:

aase sa...

Så gøy med pakke, flotte ting, nåleputen var jo bare såååååå søt!!

iden sa...

mellom 40 og 60, heiane - respect!!:) Så koslig med en så fulltrefferpakke:)

Perlehvit sa...

Fint hjerte du fikk! Så gøy med pakke da!:)

Skal si du har kokebøker ja.. Skulle ønske jeg var hakket mer interessert i matlaging, for det ER faktisk ganske morro når man får til noe bra!

Du har ikke noen herlige oppskrifter du vil dele med oss da?;)

Frk. Mille sa...

Så fin gave du fikk. Misunner deg interessen for matlaging og kokebøker. Jeg liker best å spise maten ;)

Klem Frk Mille

Anemone sa...

For en kjærlighet for kokebøker!!
Sikkert en drøm å bli invitert på middaghos storeflittig, kan ikke skjønne annet.
Hellstrøm har jo sjarme også han da, glimt i øyet på den måte.
Var gjennom jobben på besøk hos Gino Valente på hans restaurant i fjor, en skuffelse de lux. va så opptatt av å selge sin produkter fra den lille butikk kroken sin at det var en skam. Snakket også så nedsettende om pizza grandiosa, ( skjønner den da :-)) men vi reiste med legekontor fra midt norge, og Stranda legekontor var også med, de bleså sure, ofr grandisèn kommer jo fra Stranda vet du.

Husrti vær her hos oss i dag, men en må vel bare ty til støvler og regnjakke og komme seg ut.
Fin fin dag til deg.

Anka sa...

Hei. Så fin gave:) Hellstrøm sin kokebok må være bra. Ikke minst er godt julegave tips. Kos deg med bøkene:) Må si det er ganske søtt at den nydelige kaninen dere popper opp på noen bilder her og der:) Ha en fin dag.

Kardemomme sa...

Så heldig du har vært!!! Maria er min personlige hjerte-pusher hihi!! Etterhvert har jeg opparbeidet meg en liten vegg med hennes hjerter og brevholdere!! Det er bare så nyyydelige ting!! Hun har virkelig funnet sin egen stil og har et helt spesielt talent for å sette sammen farger og mønstre! Kos deg med både hjerte og fin bok! Men du! Da jeg så kommentarene din fikk jeg den store skjelven og kastet meg over Finn, men jeg finner ikke frakken :( Kanskje noen allerede har stukket av med den..Men det var en god ide med Finn..Jeg ser jo at det selges mye Odd Molly der! Takk for tipset!!! Genialt!!! Ha en fin kveld videre Storeflittig! Håper formen din er bedre! Klem fra Kardemomme :)

Bo med barn sa...

Fru Pink, kom inn til meg...her er det farger for deg:)

Klem Lena

Maria / Frøken Fryd sa...

God aften :-)

Det var godt du kulle lide gaven. Og sikket et held, emd hjertet du kan bruge til nåelpude - det var da heldigt, hi hi.
Jeg har selv boegen af jools også. Jeg har ikke læst så meget i den, da jeg jo ikke er gravid. Men har lædt lidt her og der, og der er ret meget morsomt i også.

Du er vist lidt af en gourmet - du har en helt overvældende samling af kogebøger skal jeg da lige sige :-)

Klem Mria

Tante Mimmi sa...

Kan eg lese den sjølv om eg er ferdig med graviditetar??? Høyrtes spanande ut! Leeeeese du kokebøker??! Hallo???
Nei da...eg har ein mann som også gjere det! Difor slepp eg!;) Slik er det å leve med ein kokkelærar;) Går det bra med deg? Betre? Håpar det!
Her går det litt i sirup med ein rygg som har bestemt seg for at den er sjefen- det er eg ikkje einig i! Men..ein dag om gangen! (burde sikkert sykkla gatelangs i staden for å blogge!)
Du set vel snart nasa heimover til dine, vekk frå regnet!:) Kos deg med bøker, både kokebøker og anna!:)

Fru Langtind sa...

Koselig med gave da! Hjertet var utrolig kult...litt retro :-)