mandag 27. oktober 2008

Mors syrom:)

Syrommet begynner å bevege seg fra å være et hvitt skall til et rom med litt mer personlighet:) Mangler fremdeles litt hyller, bilder og annet som liver opp, men er på rett vei med dette føler jeg.

Bordet er fra farmors gamle kjellervaskerom og er "hjemmesnekret". Pusset det opp for en del år siden, og synes det er nydelig.

Kisten er et containerfunn jeg har malt. Tallerken og kopp loppefunn, termosen er fra Boligfryd.

Loppestoffer og andre stoffer i trekasser fra Maxbo, malt i fargen isvann.

Ps: alle bildene er tatt i dunkelt kveldslys..
Ha en god uke alle sammen:)

26 kommentarer:

Anita sa...

Så masse fine detaljer fra syrommet ditt! Tror jeg må ta meg en tur på mitt syrom nå jeg;0) Kos deg!

Hem och Lycka sa...

Å vilket härligt syrum, gillar varenda detalj! Allt känns så genomtänkt, allt i från skålen med trådrullarna i till termosen.. kram!

Therese sa...

Termosen var leeeeeekker :) Kommer tallerkenen fra Burleigh mon tro?

Hulda sa...

Virkelig superlekkert på rommet ditt! De kassene har du funnet en flott farge til. Herlig, og ikke minst, flotte bilder!

mali-mo sa...

Så flott det har blitt da. Elsket det gamle bordet. Selvsagt!!!! og syns kassene ble fine i isvann. Heldiggrisen som har syrom!!!!!! Jeg har fremdeles bare slaktebordet, og nå de siste ukene har det ikke vært det engang hehe. Men en gang....

Anonym sa...

Oi dette var fint, fikk lyst til å lage meg et syrom selv. Har en bod i kjelleren som jeg har en drøm om å lage til mitt eget lille rom der min kreativitet kan få komme ut ;) Takk for inspirasjonen!

Therese sa...

100% overtid gir mange interiørblader ja *ler* Og med 25% rabatt på Narvesen de neste tre ukene blir det enda flere ;) Kakao på jobben høres deilig ut. Da får du nok en stor stjerne tenker jeg. Skjønner ikke hvorfor jeg ikke lager kakao oftere, for når man sitter der med koppen og super i seg varm kakao og krem er det nesten som himmelen :)

GundaM sa...

Godt du berga kista fra containeren ;)

Delikate bilder, nesten så en får lyst til å sy selv ;0)

Ann-Cathrin sa...

Så lekkert:) Så detaljrikt og personlig! Ha en flott kveld!

Vibeke sa...

Så herlig syrom!KOS DEG :O)

ingridmarie sa...

ÅHH- så mye lekkert stoff og nydelig kiste og flotte detaljer.. Vart reint inspirert her eg sit eg no ;) Tenk om eg kunne ordna meg eit lite syrom i eine boda...hm no fekk eg litt å tenke på! Takk for titten!

anneskreative sa...

Ser du har fått deg et koselig arbeidsrom.
Lykke til med alle prosjektene
Anne

fru vims sa...

koooselig! :)
og det gjorde ingenting at det var dunkelt lys, fargene og detaljene kom frem likevel :)
i morgen må jeg ta meg en tur til maxbo, likte de kurvene der :)

klem

Ingunn sa...

Så hyggelig syrom!Likte veldig godt de eskene fra Maxbo. Det var smart!;)
God kreativ dag!

alvorada sa...

Så fint med de rosa trådsnellene i den gule skålen! Helt herlige farver :)

Hva skal du trylle fram av alle de fine stoffene dine mon tro? Gleder meg til å se!

Huset på toppen sa...

Så koselig du har laget det til i eget syrom:-) Praktiske esker fra Maxbo,oversiktlig og greit!!

Jeg her 2 spørsmål: ang. bildknapp på bloggen,hvordan lager vi det?? Og kan jeg spørre? Hvilken mal har du på denne bloggen?? Likte så godt inndelingen med innlegg på begge sider:-)

Ønsker deg en fin onsdag!!
Klem

Ida sa...

Åhhh... så mange fine ting og så mange fine farger. Blir jo glad av å se på bildene. Er termosen fra kremmerhuset?? MÅ HA MÅ HA! :-)
Så flinke dere er :-)

Klem

Krusedull sa...

Dream, dream, dream! Så herlig syplass! Jammen mange "sukkertøy" hos deg! Så fine farger og fasonger! Inspirerende, kreativt hjørne!?!
Har satt opp et eget bord til symaskinen selv, men i et hjørne av soverommet. Langt fra like lekkert. Men litt større sansynlighet for å få sydd nå.

Du får nyte herligheten!

Hem och Lycka sa...

Jajamän, det är Tina från Helsingboooorrrrg som man säger på skånska (hennes dialekt) - hon som bakar med smöööörrrr ;-) Hennes varma mackor, gör hennes variant är helt underbara..

kram!

Hem och Lycka sa...

Förresten - kika in leila på http://anytime.tv4.se/webtv/ kram!

Tante Mimmi sa...

wobs! Nydeleg...!!! Delikat!!!
Eg fekk berre angst..tenk om eg skulle ha blogga mitt!!
Kvifor har ikkje eg slikt ryddegen???

Anonym sa...

Så nyyydelig syrom du har!! Det første blikket mitt falt på var den herlige termosen..Jeg har en hang-up på termoser med blomster og prikker..Nyyydelig! Fargen isblå er så delikat og jeg blir helt schizofren..Jeg vil jo ha både den ene og den andre stilen..
Masse lekre stoffer har du og den gule skålen vae så fin!! jeg som var anti-gul for bare noen måneder siden har blitt gal etter gult og løper rundt med sprayboksen med gulmaling :)
Ønsker deg/dere en fin dag og helg :)

Anka sa...

Så deilig å ha et eget sy/hobbyrom (hvertfall når det ser sånn ut:-) Har noe artig å fortelle deg, hehe *Kremt* Har (som andre) lidd av bloggtørke i det siste og i natt drømmte jeg at du rigte meg og maste om hyppigere innlegg! He he he, måtte flire litt for meg selv når jeg våknet opp. Ha en fin Halloween helg.

home 4us sa...

Delikate garger, et nydelig rom!

ha ei god helg!

home 4us sa...

eh,farger...

Tove sa...

Tenk at jeg ikke har kommentert før... fantastiske bilder, herlige stoffer, termos osv osv. Et helt herlig, inspirerende syrom!

klem