fredag 24. oktober 2008

Fredagsinspirasjon

Etter to nattevakter, og med den tredje i sikte innen et par timer, er hodet ganske så bomullsfyllt og tankene sveeevende og sprikende..;) Men nå måtte jeg legge ut et lite livstegn, synes jeg! For tenke seg til - ALLE de tre flittige har fått bloggtørke - på likt!! Hmmm- håper vi er tilbake i siget superfort! I mellomtiden ønsker jeg alle jentene der ute en herlig fredagskveld og helg med et særdeles temasprikende innlegg :)Denne dressen fra Ticket to heaven vil jeg ha til lillePink i vinter! (..bare så synd at hun ikke er enig..) Ticket har jeg hatt hver vinter de siste 5 årene - og merket kan varmt anbefales! Hatt mye Reima også, men synes Ticket er desidert best! Kjøpes bla. på fru Lyng/Barnas Hus, eller på Bambino.


Mor ønsker seg Odd Molly kjole eller tunika..

Og så lenge varte visst ikke min brune og blide sinnstemning.. Nå diller jeg på farger igjen, og er enda blidere;) Bilde fra favorittbladet Boligmagasinet (..selv om endel andre haler veeldig innpå)

Bilde fra vårt gamle soverom! Mmm, gleder meg til ranunkeltid igjen:)

Ønsker meg et slikt skap.. Og et slikt teppe.. Og..Og..
..Men koppen på bordet har jeg jaffal maken til;)
GOD helg:)

17 kommentarer:

Anonym sa...

Er det ikke deilig med farger. Blir så glad av det. Syntes dere flittiglisene gjør en kjempejobb.
God helg. Hilsen fra agathe si sie.

Shabby Charm sa...

Utrolig vakre farger. Du finner litt av de på bloggen min også (fra tidligere innlegg.) Ranunkler er skjønne! God helg klem

Det blå hjertet sa...

Dressen var kul:) Kjekt med barneklær av litt ny type...

Det teppet som er på siste bildet. Hvor får man tak i det??? Er på jakt etter teppe til kjøkken!!

Tante Mimmi sa...

Å, så godt det var liv i leiren her inne!:)
Håpar storeflittig kjem seg, tenkjer på henne!
Nydlige bileter! Og takk for tipset med dress, har ikkje fått med meg dette merket eg...! Har du nokon gode regnbukstips tar eg imot det også eg!!:) Me druknar her borte-flomvarsel! God helg!!

Anja sa...

For en fin blogg du har. Så bilde av den Ticket dressen, har nettopp kjøpt en blå til gutten min. Dressen er bare helt fantastisk, og kjempe tøff.
Gleder meg til å titte innom en annen gang. Ha en strålende helg

Miamor sa...

...begynte å lete her i går etter om jeg hadde gått glipp av noe fra dere ja...savner dere vet du!! Nydlige ønsker du har da...og Odd MOlly er jo supert...Liker Ti-Mo også!! var på Sandvika Storsenter med Moa og Vibeke fra Duften av Erteblomster og kjøpte Bluse fra Ti-Mo!! Jobben betaler også...skal brukes til å ha på når jeg er påutstillinger o.l...Smugbruker den litt ellers også-....Hysj..ikke si det til noen....

Mys liv och hem sa...

Vilka fina bilder.Jag skulle inte heller säga nej till skåpet på sista bilden och mattan :)Ha den skön kväll...fast det är ju natt nu ser jag :)

Bo med barn sa...

Hei.

Har prøvd å sende dere flere mailer... Har dere fått bildene mine?

God vakt. Nå er det natta for meg:)

Lena

Briggs lekehus sa...

Fine inspirasjonsbilder! Den tunikaen skal jammen jeg og ha! God helg:-)

fru vims sa...

heihei!

Så herlig med et temaskrikende innlegg! Føler meg ikke så alene da ;)

godt å høre at det er liv!
Håper Storeflittig blir større og formen bedre snart!
Og at lilleflittig er flittig på skolen! :)
Og til deg fru pink, lykke til med å overtale lillefrøkna til å ha en slik lekker dress!
Si meg, har hun ikke arvet sin mors smak?

på det siste bildet så kan jeg si at jeg har lampe over bordet jeg også, men ikke en slik en. hehe

stor klem fra meg!

Anette sa...

Nydelige bilder!! Har hatt mest Reima, men også Ticket. Begge er jo kjempegode dresser, men mellomstegutten som fikk ticket ville nesten ikke bruke den.. Synes den var for tung! Trøsten for deg er jo at om du ikke kjøper Ticket dressen til datteren din, har du jo mer penger å kjøpe Odd Molly for...eller...?Lykke til med 3.nattevakt, puh.

CosiFanTutta sa...

God kveld, takk for besøket på bloggen min. Ane Brun ruler.
Jeg har havnet i uføret og blogger bare om musikk og film og utmerkelser fortiden :o) Her trengst det til full skjerpings. Det forrige innlegget jeg hadde om interiør var om puter med brystvorter. Milde himmel!
Liker veldig godt Odd Molly, unike klær og ofte med litt "sære" farger og fasonger, hvis du forstå hva jeg mener? LillePink har vel ikke noe valg, hehe, vil storePink ha knallrødt med stjerner på så blir det vel sånt ;o) Stakkar LillePink, hehe
Jeg har gått mye nattevakter når jeg studerte. Etter tre, fire begynner du å se deg selv utenfra når du ser deg i speilet. Omtrent som når du er riktig på druen. Hvis du fremdeles leser, hehe, så ha en god helg!

fru vims sa...

hehehe, jeg klødde meg i øyet samtidig som jeg leste kommentaren din.
resultatet ble en avskåren papaya på badet *knegg*
men godt tips å ha noe annet enn epler (noe mannen ville ha...røde epler er jo fint...jaaaaadaaaa)

og ja, det er mye rart på bildene fra Østfold!!

vi vet ikke hvor vi flytter, selger først så får vi se hvor høna sparker. vi er innstilt på å leie til vi finner VÅRT hus.

Kardemomme sa...

Herlige bilder..Skjorta fra Odd Molly er lekker..En sånn står høyt oppe på ønskelista mi..Fant meg en Odd Molly kreasjon på Samsø i fjor sommer til halv pris..Det er dyre klær så det er en fordel å komme over butikker med salg..Vi var ute og kjørte da jeg i fart så kjolen/skjorta henge der under en lapp med 50 % avslag..Satte tunga i halsen i iveren men mannen min skjønte det var noe viktig og stoppet hihi!! Lekkert bilde i lilla og gult fra Boligmagasinet..Og herlige farger fra deres soverom også..Selv om jeg er inne på retro-bølgen er jeg klar for duse, delikate nyanser som det også er på nederste bildet..
Lekker matte!!! Jeg har så lyst på helt lyst gulv med fargeglade plastmatter på..
Høres slitsomt ut med nattevakt så mange netter på rad..Men du får ha en fortsatt god kveld og en god uke ønskes dere alle tre!
Hilsen Kardemomme :)

Kardemomme sa...

Kjempekoselig aktivitet sammen med barna den klippingen og limingen..Datteren min er vanligvis med, men hun og venninnen hadde andre ting fore så jeg måtte sitte alene, men det blir garantert flere kvelder med limflasker og saks mot jul :)
Noe av den aller fineste julepynten jeg har er det datteren min som har laget :)
Ting fra barnehagetiden er ekstra dyrebare :)

Tant Grön sa...

Vilket läckert skåp!

Persilja sa...

Denna mor önskar sig också en (eller flera) Odd Molly tunikor!!! Mattan framförskåpet under bordet kan jag också ta och tavlan...Desiretavlan kan jag döda för!!!