fredag 17. oktober 2008

..brun og blid..

Der kom følelsen med et stort pang; følelsen av å måtte ha noen høstfarger inn i huset!! Har gått og kjent på det noen uker, samtidig som jeg jo har kost meg med Heather Bailey stoffene mine, turkise lys og knallgul skål. Men nå var det plutselig nok kjente jeg, nå måtte sommerfølelsene vike plassen for høststormer og brune toner:)
Vi har bestilt denne peisen på Varmefag. Kommer på tirsdag - så gleder meg stort. Jeg hadde lyst på hvit, men ble nedstemt av både mann, slekt og venner, derfor satset vi på denne. Var nok mange jeg syntes var finere, men kjenner vi må tenke litt økonomi i det hele også. Har kostet litt denne oppussingen her.. Og denne var jo søt da! Gleder meg til å fyre i den på kalde vinterkvelder:)

Jeg har allerede gått til innkjøp av vedkurv! Fra Interiørland. Synes den var utrolig stilig. Sofaen har fått seg et nytt pledd, i deeeilig nougatfarget ull. Elsker den fargen!


Kjøpt en gardin lengde og en duk til 70 % på KID, begge skal bli puter tenkte jeg. Det øverste stoffet er fra loppis, tror jeg ender opp med å bare bruke den gamle blonden på det.


Ha en herlig fredagskveld, jenter!
Hilsen en brun og blid fru Pink;-)

40 kommentarer:

Anonym sa...

Så lunt det ble med engang! Og det ullteppet var jo helt herlig, hvor har du kjøpt det? En god helg ønkses deg!Hilsen Vivian

Hem och Lycka sa...

Å så snyggt! Det blev ju jättefint och jag gillar ditt vardagsrum skarpt, så mycket fina detaljer. kram!

GundaM sa...

Går og kikker på ny ovn vi og men klarer ikke bestemme oss (dvs. Meg...hm)Men denne var flott da men passer ikke mellom våre to vedstativ....

Nydelige bilder fra kosekroken ;)

God helg til dere!

Siv sa...

Så mye fint du har fått kjøpt deg :) Nydelige farger...
Skulle gjerne lånt pleddet ditt nå hehe
Ha en strålende fin fredagskveld
*Siv*

Huset på landet sa...

Så stilig peis!!

Hadde sansen for måten du hadde dandert ting på gulvet!! Tror jeg må forsøke meg på et fat med noe lys på!

Ha en fin kveld!!

Kari - My home is my Castle sa...

Såå nydelig...
Det teppet har jeg og kikket på ;)
Og jeg likte og hvordan du hadde pyntet rundt :)

Ha en fin kveld du og
Klem,Kari

simmas hus sa...

Stilig ovn! Blir nok fint når den kommer i hus.
Ha en koselig kveld! Klem Simmas Hus

Emmeline sa...

Aaaahh deilig inspirasjon.
Jeg er litt sånn bloggtom for tiden. Det er så mørkt når man kommer hjem fra jobb, så da er det vanskelig å få gode bilder...og så blir det liksom ikke den store swungen på fotograferingen. Dermed blir det så GØY når man kommer over noen sånne flotte blogginnlegg som dette. Knallfine bilder;)
Nydelig pledd og generelt utrolig flott med brune nyanser og juletrelyspynt...STILIG!!
Takk for gode ideer og inspirasjon som vanlig;)

Mari sa...

Åh for en herlig høststemning bildene ga :)

Klem fra Mari-wannabe-Koth :)

Josefine sa...

Så fint det var her hos deg! Gratulerer med ny peis, den var veldig stilig... og det var vedkurven også:)) Ønsker deg og dine en super helg, klem Josefine

Bo med barn sa...

Åh..så fine bilder du viser!! Me like:)

Du er utrolig flink til å lage stemningsfulle miljøer! Kunne flyttet rett inn.

Nei, nå er det snart natta. Har et loppemarked som frister imorgen tidlig... Vi får se om jeg rekker det :) Deilig å sove litt i helgene også.

Ps: har sendt dere noen bilder. Har dere fått dem?

Klem :)

sandra sa...

flott lagd til!! så ut som utklipp fra et blad:)

Tove sa...

For noen stuebilder! Håper du har deltatt i månedens bilde du også:) Noe så fint med lysslyngen, og bladkurven din var bare ....stiiilig! Og jeg syntes ovnen dere har kjøpt så kjempefin ut, skal bli gøy å se den "styla ala Fru Pink"

Ha en flott helg

klem


Og til Storeflittig: Hvis du fortsatt vil lage det innlegget, kanskje du kan bruke bilder fra siden min, får jo aldri rotet meg til å sendt deg noen..

fru Pink sa...

Til anonym:
Teppet er kjøpt på KID:)Ikke mye jeg har derfra, men fant plutselig endel der nå!

ser plutselig at jeg har glemt å linke til alle butikkene jeg har nevnt.. Gidder ikke å gjøre noe med det nå, kjenner jeg..;)

Randi sa...

wow...for noen herlige bilder.
Kid har masse fint de! jeg har fått tak i mye bra der..:-)

alvorada sa...

Så fin den lyslenken var, en sånn vil jeg også ha! :) Hvor kjøper man sånt da?

Siren sa...

Ubeskrivelig vakkert! :)

Anettes hus sa...

Hei, fru Pink!

Takk for hyggelig hilsen på bloggen min! Den lampa du likte så godt, er kjøpt på IKEA:) Jepp, siste innkjøp derfra! Hadde ikke sett den før, så den måtte bli med hjem. Kjekt med litt leselys!

Takk for en fantastisk side! Dere er så flinke! De nye bloggrollene fungerer jo kjempe-fint! Stå på videre:)

Klem Anette

Bente sa...

Heisan:)
Takk for besøket hos meg:)

Ja,det er rart dette med farger,trenger varmere toner på høsten....
Kjempefint teppe...og stoffer,lurt å kjøpe slik som du kan sy om til noe annet:)

Kan tenke meg at du gleder deg til peisen kommer:)

Klem fra Bente:)

Anonym sa...

Så koseleg!!

♥ H@rmoni ♥ sa...

Så koselige innebilder! Det blir vel godt med en ny ovn, det er jo så kosleig med vedfyring om høsten og vinteren! Jeg har fyrt i en del ganger allerede, og mannen sitter som regel i T-skjorte, mens jeg sitter med pledd og ullklær.. (ofte glenmer jeg at jeg har skrudd opp varmepumpen i tillegg..) Stilig vedkorg!
Nougatfarget pledd- deilig!! :o)

fru vims sa...

heisann

jeg tror n ok det kommer litt mer mykt og varmt inn i heimen her også etterhvert.
vi kasta ut teppet på stua i sommer, og har ikke handla inn noe nytt ennå...men det er nok på tide, er litt kaldt uten teppe i stua synes jeg. (veldig kjekt med tanke på støvsuging da ;D)

likte ovnen jeg, akkurat passe stor og snerten :)

god søndagskveld til deg!

klem

Rekkehuset sa...

Vedovn er supert! Jeg fyrer hver dag nå, synes det er både koselig og praktisk.

Nydelige bilder du har tatt!!

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

Nydelige bilder (igjen):o)

Sitter akkurat i sofaen foran vedovnen og koser meg med en bolle hjemmelagd spinatsuppe med egg og krutonger, nam....

Klem

Hulda sa...

Så herlig det var i stua hos deg da :) Virkelig lekker kurv, den passer jo godt til blader også, ser jeg. :) Flott pledd, der i sofaen er det nok herlig å sitte. :)

Ida sa...

Ett ord: Lekkert :) og ett annet: Innbydende :) Fikk virkelig lyst å sette meg godt til rette foran peisen din med en varm kopp te og nyte synet av resten av stuen !
Likte veldig godt kurven!

Ha en fin søndagskveld!

marie sa...

Tøff ovn, og jeg er enig med de som ikke går for hvit.

Vi har også funnet oss ovn. Der gav du meg noe å blogge om.

borghild sa...

Ovnen var jo flott, da!! Vi har innebygd ovn i veggen med hvit mur rundt, og joda, kan bekrefte at den hvite muren både blir skitten og vanskelig å få helt ren #!&%¤!!
Så koselig du hadde det med pleddet og lysene og det hele, og det skal bli spennende å se putene:-) Ha en fin uke! Klem B:-)

Kardemomme sa...

Flott ovn i dansk modell Fru Pink..Vi har hatt slike ovner i sommerhusene vi har leid i Danmark opp gjennom årene og de er så fine at jeg har lyst på en sånn her hjemme også!!
Lekker vedkurv du har kjøpt og så er du så flink til å bruke lyskjeder som er utrolig stemningsskapende..Lekkert teppe har du også!
Jeg er så glad jeg bor i et land hvor vi har årstider, særlig høst! Hadde vært så stusselig med sommer hele året synes jeg! Ønsker dere alle tre en fortsatt fin høstdag! Klem fra Kardemomme :)

Linn Rambøl sa...

Hei Storeflittig!

Jeg er engasjert i lokaler i Østfold temaet deres. Jeg er sanger og er ofte rundt omkring i Østfold for diverse anledninger. Jeg vil anbefale dere å sjekke ut Slusemuseet i Ørje, Balke gård i Moss, festningen(det gamle fengselset) i gamlebyen Fredrikstad (her kan man styre alt selv), Roald Amundsens hjem i Sarpsborg. Hvis ønskelig kan jeg foreslå flere steder etterhvert. Disse kom jeg på i farten. Standarden er betraktelig bedre enn type bedehus og slikt altså. Men, det er ikke luksuslokaler. Mer i retining av landlig, hyggelig og med særpreg. Disse er alle ganske forskjellig og har historie. Jeg skriver her da jeg ikke fant noen annen måte å kontakte dere på.
Med vennlig hilsen Linn

Som Mine Dager Er, sa...

Heeey... den vedkurven fra Interiørland har jeg også, og jeg elsker den. Den tar godt vare på mine interiørblader - akkurat som deg. Ikke mye ved oppi denne nei. Kjøpte en av de firkantede kurvene også. Det er noe med kurver, de gjør det så hjemmekoselig på en måte ;-)

Klem fra Marit

Stine ☆ sa...

Flott ovn du har bestilt! Blir nok deilig å sitte i sofaen med en god bok og kjenne varmen. Det nye pleddet var også kjempe flott!

Nå har jeg lagt ut noen flere bilder fra ferien, og safaribildene kommer også snart.
Vi tok vanlig rutefly ned. De vi besøkte kom med masse tips til oss på forhånd, og så ordnet de hoteller og safari slik vi ønsket. Vårt eget lille reisebyrå ;)

fru vims sa...

det er ei pute i ullstoff med broderier, så jeg tenkte det var like greit å ta en håndvask, sånn i tilfelle den ikke tålte en tur i vaskemaskina.
fant ut at flekkene sitter bom fast, så det eneste jeg kan gjøre er å la de være der, men overse de. for puta er så fiin :)

og nå er den ren, men med flekker...

A home far away sa...

Ahhhh bild nummer 2 är såå fin och stämningsfull!

Superfin blogg du har, kommer åter:_

Kram Gunilla i Singapore

Ann-Cathrin sa...

Det bilde med sofaen, kurven og lys synes jeg var så utrolig flott!!

Anette sa...

Utrolig fint det bildet med kurven!! Maser igjen, kommer opp feilmeld på meg når jeg klikker på guttemammas under eksepmpler på gruppe 3..og nytt innlegg kommer ikke opp??? Beklager maset altså!!

mali-mo sa...

Hei du brune og blide jente!

Koselig med besøk fra deg ;)

Ja, høsten er her for fullt, det merkes tydelig. Hadde store problemer med å gå beint ned til huset da jeg kom fra jobb idag, uten å bli tatt av vinden, og det er et sikkert høsttegn her, ehehee:)

Den nougatfargen du viste i det pleddet var til å dåne av ;) Herlig farge, og virkelig en av mine favoritter, og spesielt sammen med "skitne" rosa og lillafarger. Sukk. Hadde lenge tenkt å ha det som fargetema på lillemalirommet, men du er ikke den eneste som blir nedstemt, gitt ;) så her blir det rosa. Skittenrosa og ikke dukkerosa da, i det minste;)

Sukkertøysfargene mine er også pakket vekk, jeg har ikke så mye av dem her hjemme, men det blir nok endel i annekset til våren (to store kasser med stash er allerede pakket ned ;))!

Rosa Hemmet sa...

Vilka härliga bilder, riktigt mysigt ser det ut :)

Kardemomme sa...

Fru Pink: Angående bloggen til Jeanette så kan du legge inn kommentarer på vanlig måte men det er så bitteliten tekst på kommentarfeltet at det nesten er umulig å se den..Men klikk på det svarte feltet under bildene hennes så kommer du inn..Tror vi er mange som synes fargevalget og stilen hennes er fantastisk! Lykke til :)Ha en fortsatt fin kveld! Klem herfra :)

Den gode feen sa...

He he he, eg diggar politisk ukorrekthet :)
Eg får ikkje det kuling-bildet ut av hovudet, og vurderer sterkt å kjøpe meg eit :)

Fantastisk fine bilder frå sofakroken din. Nydeleg med lyskjeda liggande - så stemningsfullt og fint :)