torsdag 7. august 2008

trendspotting på ikeas lanseringsfest!

flittiglisene møtte opp (alle tre!) da ikea inviterte til kataloglansering. lanseringsfesten var på westerdals og innfridde alle våre ønsker om interiørglamour. det var KJEMPESTAS å få bli kjent med interiørriket (for ikke snakke om alle bloggedamene. innlegg om det kommer senere:) på en litt annen måte enn fra skjermen og tastaturet. det er jo dette vi driver bloggen for: å få ny inspirasjon, og få holde på med det beste vi vet.

festen innfridde: interiørkjendiser, konsert med lykke li, styling ala baronen og herlig laidback loungestemning. ikea er og blir ikea. tidligere statsråd karita bekkemellem ( i ny og pinligere utgave) var også der: ikea har virkelig greid å skape en snakkis ut av dette.

fru pink og lillesøster lilleflittig ankom (som alltid) perfekt antrukket, mens jeg jeg møtte opp med et hår som omtrent stod av seg selv, fordi jeg i spenningen hadde tatt i overkant mye stylingprodukter. kanskje i overkant mye sminke og festklær også, men for en som er vant til fester hvor jentene kommer i kjole med ORDENSBÅND, (jeg studerer finans på nhh) tar jeg liksom ingen sjanser på å komme underdressed.

bilde tatt med mobil: lilleflittig

de viser masse nye farger, og jeg må innrømme at jeg er glad for at GULT er tatt inn i ikea-varmen. gult har gått som en farsott i interiørverden, men det er jo ikke en sjel som har hatt det hjemme i huset enda. glossy papir har ingen inspirasjonsverdi før IKEA lanserer fargen: nå tror jeg noen skap-gulister kommer til å trø til med full styrke.

inspirasjonsbilde: storeflittig, alle foto fra ikea

det var massevis av andre farger også, kanskje særlig rosa (i love, men ikke akkurat kompatibelt med å ha kjæreste i samme hus, som kanskje ikke liker å se 'die hard' i en rosa sofa). hva syns dere om rosa sofa, eller rettere sjeselong... HOT OR NOT?

mer om lanseringen og BLOGGESEMINAR følger. vi har møtt noen herlige jenter!!!!

45 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Men vad skoj och vilken ära att få delta på Ikeas lanseringsfest! Härligt! Hmm, rosa soffa, nja, jag får nog säga NOT men för en singeltjej som älskar rosa kan jag förstår att hon säger HOT ;-)

Förresten - vad snygg den nya layouten är! kram!

mali-mo sa...

Hei Storeflittig!

Hørtes ut som en skikkelig bra lanseringsfest! Gleder meg til å høre om bloggtreffet, selv om Prinsessen allerede har røpet noen detaljer ;)

Klart jeg vil være knapp hos dere!

Her har vi overlevd nok en barnehagedag-lillegull var i barnehagen med pappaen på stand by mens jeg satt og var engstelig på jobb...noe sier meg at det er foreldrene som har det tøffest i dette hjemmet, heehe.

God torsdag videre, imorgen er det endelig helg!

mali-mo sa...

...usikker på om menn liker rosa sofa? Veeeel, jeg har faktisk fått gjennomslag for rosa kjøleskap, når vi skal pusse opp kjøkkenet ;)Til og med uten å måtte "selge" ideen i det hele tatt (!)

jorunnslilleverden sa...

Rosa sofa? Nei takk! Den vil man bli temmelig fort lei tror jeg :0)
Men kanskje i et sommerhus..

GundaM sa...

Rosa sofa? Hvorfor ikke, med den rette settingen så ;0)

Ser ut som om dere fikk full pakke på festen, artig da! Og ja, lag gjerne en knapp linka opp mot lille meg. Blir rent rørt jeg...Og bloggen deres blir bedre og bedre men så blir jeg jo mere og mere pink og da. Skjønner ikke dette...

Tove sa...

Så heldige dere har vært som har fått lov til å bli med på dette! Men så er det jo ikke rart dere tre ble invitert heller da:D

Og så kult at gult kanskje nå blir en "allemanns" farge. Håper iallefall det, har likt gult bestandig og det blir veldig friskt og kult med den fargen.

Og når det gjelder antrekk på festen syntes jeg dere var flinke som i det hele tatt møtte opp, tror nok jeg hadde slite så mye med å finne noe å ha på meg at jeg kasnkje hadde blitt hjemme, hihi

Og stilig nytt utseende her inne, kjempeflotte farger:D

klem

Tove sa...

Og rosa sofa... tja, til tross for at jeg ELSKER rosa syntes jeg nok det blir litt "mye" med rosa sofa. Men, man skal aldri si aldri og desutten som kommer det jo helt ann på hva som er rundt sofaen:) Det kommer uansett ikke en rosa sofa inn i vårt hus med det første..

fru vims sa...

mmmm sukkertøybloggen! skikkelig smaskens jo ;)

se på bloggen min da vel... ligger noe til dere der :D

Kardemomme sa...

Lekker ny layout på bloggen deres!
Herlig gjeng og herlige to dager!
Har brukt dagen i dag til å bearbeide alle inntykk! Ingen tvil om at jeg kommer til å huske dette..Ble litt innhentet av hverdagen da jeg stemplet inn på mitt gamle kontor i morges..Ååå, som jeg skulle ønske jeg hadde et mer kreativt rettet yrke! Gjerne på IKEA :) Hvor fant du bildet av gjengen? Jeg har snoket på nettet i dag uten å finne et eneste bilde!

Kardemomme :)

Kari sa...

Nå sitter jeg her hjemme og lurer på om jeg kunne fått til å reise til Oslo likevel, men det nytter jo ikke :( Ja, ja.. Kanskje en annen gang. ( ikke at jeg tror jeg får den sjansen en gang til altså )
Høres ut som dere hadde det kjempemoro :))

Rosa sofa.. ??? Ja hvorfor ikke ?? Nå har ikke jeg sett den " live " da, men det ser ut til å være en nydelig rosafarge. I den riktige settingen tror jeg det blir lekkert !! Tror nok ikke jeg hadde tatt alt i rosa ;)

Ha en fin kveld..

Krusedull sa...

He he! Høres ut som dere har hatt det gøy på IKEA! Så fin og fresh den nye layouten deres er! Selvfølgelig bare hyggelig om dere lager en knapp til bloggen min, føler meg t.o.m beæret! : ) fra en som fortsatt gleder seg til å se nye ikea-produkter (takk for sniktitten)!

Lena sa...

Haha - ser at nye siden har blitt inspirert avIkea-farger!!! Stå på jenter!!!

Emmeline sa...

Først av alt; Du må virkelig være den som klarte å treffe spikeren aller best på hodet når det gjalt kleskoden;) DU VAR KNALLFIN, og på bloggeseminaret hadde du så tøffe sko også:) Det syns iallefall jeg:)

Det var virkelig veldig veldig koselig å treffe dere, selv om jeg kanskje var ørlitte granne frekk da jeg lo litt inne hos Baronen..og kanskje det var derfor han plutselig gikk etter at kråkereirfrisyren var ferdig.

Stakkars Hvit stil som ble stylet av den andre kjendisen som bare klaget over fyllesyke i ett kjør og ikke var interressert i å gi henne et eneste råd eller tips, hverken om hud eller hår.
(-Kun komme i avis:) Så jeg syns ikke synd på disse selvopptatte guttene;) Tror ikke de brydde seg om en trist husmor sin mening heller... så da så!

Mobilbildet tatt av lilleflittig er helt aldeles superskummelt...heheh. Rene spøkelsesbloggeklubben dette;)

Skal bli spennende å se det første gule bidraget i det storeflittigste hjem:) Rosa sofa er ikke aktuelt for andre enn mine to tenåringsjenter, men hadde de hatt lyseblått trekk a la Henriksberg hadde jeg allerede løpt og kjøpt!!

Jeg har ellers lagt igjen et minimalistisk svar på ukens debatt på NIB. Ser at noen har kommentert etterpå men slettet...ER dødsnysgjerrig på om det er noen som har vært litt frekkis, men likevel ikke turd?? hehehe.

Det var iallefall kjempegøy å møte vårt innovative trekløver;)

Tante Mimmi sa...

Må ha vore ei oppleving!
Morosamt, morosamt! Og me er nygerrig på meir!;)
Storflittig: mellom oss (fnis) så handlar innlegget mitt denne gangen om å strekke ut ei hand for ei som vil inn på markedet! Og me lurar veldig på kva som er avgjerande når (mest) småbarnsmødre handlar. Eg veit kva mine svar er;) men me er nyfiken på andre sine! Eg har vore litt hobbykonsulent på fargar og modellar (ikkje oppgitte bilder)..så slik heng det saman! :) (ein interiørblogg kan nyttast til mangt!) *smil*
Mine jenter arvar også i bøtter og spann! Og ofte syr mor eitkvart til dekor der eit tidlegare falma sak har vore...eller me lappar i veg. Men til fest, der slår me til!:) (og så arvar dei i veg!)

Living White sa...

Har lest i forskjellige blogger at det har vært en super tur til IKEA. Tenk å få være med på noe sånt?? En opplevelse for livet og man føler seg sikkert spesiell som fikk lov å være med.

Ja den butikken hadde KJEMPE masse fint. Jeg er jo veldig for hvitt men noen ganger skulle jeg ønske at jeg hadde noe i brunt her, ett brunt rundt bord f.eks og ett konsollbord og få inn litt jordtoner her for å varme opp.

Kardemomme sa...

Aha! Bildet var tatt med mobil!!! Herregud jeg la ikke merke til det det med en gang...Har lett meg halvt ihjel etter bilder av oss alle sammen :)
Synes som deg at "Vampyrus" var festlig og fargerik...Plukket dessuten opp noen tips som jeg skal huske på :) Gleder meg til den 16 altså! Og så er jeg så stolt over å få egen knapp hihi!

fru Pink sa...

..den karlstad sofaen var råkul da!! Hmmm- jeg kjenner grillene kommer dalende ned i hodet - bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz- ny sofa??
Har lyst å høre de Lykke Li trommene igjen, kanskje hun skal på Øya nå?

alvorada sa...

Rosa sofa, definitivt HOT. Når jeg kjøper drømmegjestehuset mitt på stranden i Brasil og skal innrede hvert rom i forskjellig stil, da skal jeg definitivt ha en rosa sofa i et av rommene. :) Men fram til da er jeg redd en rosa sofa ville bli litt VEL dominerende på våre 32 kvadrat. Pluss at jeg tok en kjapp test på Mr.loverboy her og han sa (etter verdens korteste tenkepause) et høyt og klart NO.

Er så misunnelig på dere ikea-babes som fikk bli med på ikea-festlighetene! Men hadde vel egentlig ikke vært så høy i hatten når det kom til stykket dersom jeg faktisk hadde blitt invitert. Hørtes litt skummelt ut også! :)

alvorada sa...

Ups, nå glemte jeg helt det jeg egentlig skulle si..
Dere kan selvfølgelig knappe meg. Skulle jo bare mangle, jeg er jo sånn i knappemodus om dagen etter den fantastiske pakken fra Storeflittig :)
Men jeg har rotet litt med headeren min (ble så inspirert av dere) og nå passer den plutselig ikke til rammen sin.. O tekniske innsikt! Skal prøve å fikse det.

Miamor sa...

Ser ut som gjengen med stor J, som en jeg kjenner sa...He..he..
Ser ut som dere koste der glugg ihjel...

Blir jo såå nyskjerrig på hvem som er hvem jeg da...

Rosa sofa , tja...tror det heller mot brun her da! Har rød fra før..så...

Gleder meg til å høre mer, og layouten...den er helt rååå!!

Anniche ♥ sa...

Så sinnsykt fin siden deres er blitt!!!
Skjønner dere har hatt det super fint på lanseringsfest og greier ....angerer bittert på at jeg takket nei til den invitasjonen :( Meeeen uansett , den rosa sier jeg jaaaaa til , men hadde ikke sagt nei til en hvit karlstad heller....

mali-mo sa...

Storeflittig:
Du er nå søt da! Og neida, det var samme hytten det var bilder fra sist. Vi har ikke flere!!!! Mine foreldre bor i sentrum om vinteren og der har de ikke særlig hage ;) så da er det jo desto herligere å ha en annen type liv om sommeren ;) Tenker jeg kopierer den livsstilen etterhvert!

online stock market sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
lotto 649 results sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
prinsessa1976 sa...

he he nydelig bilde. Har fått sett noen av bildene som ble tatt i det rosa vidunderet. Lokal avisa hadde fått dem og før de trykkes i avisa SÅ MÅTTE JEG SE DEM. Kjempekoselig å treffe dere. Kommer jeg tilbake til Oslo så se vi vel. Kos dere videre alle tre. Ha en fin fin dag. Klem fra Elin:O)

Karna sa...

Vi hadde det jo så gøy, helt rart å tenke på nå....Blir gode minner å tenke tilbake på dette.

Så spennende med den løse veggen, håper dere viser bilder!

Bloggen deres er blitt flott etter oppussing, fikk med deg innlegget fra Vampus du..he,he....

prinsessa1976 sa...

Litt allergisk er jeg nok men ikke verre enn at jeg overlever;) Blogg treff i Bergen er jeg med på!!! For å si det slik. BERGEN ER JEG MED PÅ:o) Masse flotte butikker som må sjekkes ut vet du:O) Ha en fin fin fredag og ei herlig helg:O)

Tove sa...

Fru pink:

Tusen takk for kommentaren, håper selfølgelig at butikken blir en suksess. Iallefall nok til at jeg kan fortsette å drive lenge og kunne ta ut en "anstendig" lønn:)
Butikken skal være i Porsgrunn og jeg kommer nok ikke til å ha nettbutikk med det samme. Må se det ann, kanskje jeg ikke trenger en nettbutikk?
Nå sitter jeg bare å gjesper... Det var min tur til å stå opp med Hannah i dag ( står opp annenhver dag i ferien, deilig:)), men ble sittende altfor lenge oppe i går med bestillingslister... Klarer ikke å begrense meg.. Det er så fantastisk å sitte med kataloger fra bl. annet House doctor, Rice, Lisbeth Dahl, Babushka osv osv!
Dette er GØY!!!!

Ha en deilig helg:)
klem

T O D A Y sa...

Rosa soffa er definitivt HOT...
det går ikke å kombinere med romantiske blomstrete puter og engler... Da hadde nok selv min macho macho mann følt seg som barbie girl...
jeg tror vi kan lure mennene ved å snike inn en rosa soffa blandt andre fargerike detaljer. Har man interiør med litt trøkk så smelter det meste inn.

Ps..jeg har også blogspot, føler det er vanskelig å endre layout...hva gjør dere for å snygge til siden.

ninafina

Miss Cellaneous sa...

Takk for hyggelig kommentar på bloggen min. Jeg elsker bloggen deres også, og har hatt den som favoritt lenge! Så klart dere kan legge link til meg, det tar jeg som et kompliment! :D

Fru Fjeldhammer sa...

Så fin siden deres blir... lekre farger altså!!

HA en fin helg..

alvorada sa...

Hva? Bloggetreff?? Nå er jeg forvirret her. Dere mener vel ikke at dere faktisk eksisterer ute i den virkelige verden, og ikke bare inne i laptop-en min som jeg har trodd???
Neida, bloggetreff høres veldig hyggelig ut. :) 16 august er kort varsel da, men det kan sikkert la seg ordne på et vis. Regner med vi snakker Oslo? Når, hvor, hva og hvem?

Laila sa...

Så gøy det høres ut som dere har hatt det!
Jeg skal på Ikea en tur i morgen. Egentlig på shopping etter klær, men vi får vel tid til å hente katalogen i det minste. Jeg har allerede funnet noen favoritter på sidene til dere som var der, og det er faktisk en gul ting blant dem. Men for å kunne ta det inn her hjemme, må jeg jo endre på alt annet, så det blir nok med avstandsforelskelsen for min del.
Men den rosa sofaen? Den er da ikke en nyhet, jeg så den på Ikea før sommerferien, jeg. Sammen med en sofa i det petrolfargede stoffet... Kunne nok ikke hatt noen av dem heller, men stilig, søtt og tøft, ja det er det!

Mari sa...

Headeren er oppe :)

Mari sa...

uffda, der var jeg litt sein tydeligvis...men kanskje dere orker å endre den?

Therese sa...

Hei. Endelig har jeg tid til å faktisk sette meg ned og synke inn i bloggenes verden igjen. Det gikk i ett med jobb etter hjemreisen, men nå er det heeeelg :D

Tusen takk for noen fine dager i Oslo.Det var så morro å treffe dere alle sammen, for noen kjempejenter dere er :) Jeg må nok glimre med mitt fravær på neste bloggtreff, men jeg skal nok få slengt meg med en gang. Det er jo så morro å treffe jentene som sitter bak bloggene også :)

Mari sa...

Headeren er ferdig allikevel den :)
Ha en suuuper lørdag!

Blåbærpai sa...

Kor fint det er vorte her hjå dykk!
Og takk for lanserings- reportasje!
Må ha vore ei kul og interessant oppleving!
Gult er ikje min favoritt nei..har eit knallgult Klippan trekk som eg kom over på sal ei gong !det kjem på sofaen ei gong i året ca.Når eg treng ein stor dose knallfarge i stova mi..og det ryk av etter to dagar..kvar gong..hehe! GOD HELG!

Angel.Pearls sa...

Inte illa att vara med på IKEAS party! Jag håller just på att leta lite nya möbler till mitt hem, och visst är gult fint.Men jag kör nog den lite mer ljus(vita) klassiska stilen tror jag.Tack för inspiration! Hälsningar AngelPearls Eva

Hvit Stil sa...

Hei hei

Det var koselig å møte deg. Blogg treff sier du. Hvor og når. Jeg må si jeg synes du og jentene er driftig. Drar i gang det ene med det andre. Veldig artig!

Få høre mere om bloggtreff. Hørtes hyggelig ut!

Hilsen Christine

anne - moseplassen sa...

hei, jeg har vært innom en par ganger nå etter oppussingen og selvom jeg synes det har blitt veldig frest og friskt så har det også (for meg og jeg er sær) blitt litt for voldsomt. Fargene er for "aggresive" og jeg synes rett og slett det er ubehagelig.

Nå hadde dere jo ikke bedt om noen kommentarer på utseendet men jeg tillater meg alikevell å komme med det, håper det er ok.

Ellers takk for fin blogg :)

majamysil sa...

så hygelig at dere vil lage en knapp til meg! Det er helt i orden og jeg må bare si at jeg synes dere gjør en topp jobb med Norskeinteriørblogger! ;)

anne - moseplassen sa...

Fint å høre at du (storeflittig) ikke tok det ille opp med den kommentaren min, jeg angra litt når jeg hadde posta for jeg kjenner dere jo ikke utover at jeg leser her og det er nå rart med det.

Jeg synes forresten det nye designet var veldig flott :) Har dere en lenke eller søkeord til råd på åssen man legger bilder/mønstre i sidefelt? Jeg tviler på at jeg lager det selv men kjenner flere som sikkert er intressert i tipset :D

Bo med barn sa...

HA HA jeg synes jeg ser for meg mannen min i en rosa sofa. NEVER!! Selv om jeg er nyfrelst rosaist... så har jeg tenkt å spare han for transvestitt-sofa i heimen!

Ser iallefall ut som om dere koste dere! Er det du som ikke er "sladdet" på bildet? Kjempenysgjerring!! :))

Dumt det blir bloggtreff den 16, men det kan jo ikke passe for alle... men jeg er veldig klar for å planlegge en dato litt fram i tid så jeg kan booke det inn i min vanligvis romslige timeplan:)

LISBETH---<-@ sa...

Takk som spør.... vet sannelig ikke, har puttet spørsmålet inn i den kreative delen av hjernen så får vi se hva som kommer ut..om det kommer ut noe i det hele tatt Haha.. ! Men er svak for helt enkle design jeg da , uten bilde.. type Inrega sin. Farget tekst på hvit bakgrunn med andre ord.Blir mer en logo enn en knapp, but thats what I like ;o)
Klem