mandag 4. august 2008

estate inspirasjon

helt tilfeldig kom jeg over oak management for en uke siden, da jeg lette etter inspirasjon til stolen jeg holder på med. det er første gang jeg har jobbet med en så stor omtrekking, så jeg vil være trygg på at jeg kan like stilen en stund.

siden jeg ble sittende i over en time å titte på siden deres, tenker jeg det sikkert er flere som vil ha litt estate inspirasjon nå og da: så her kommer det. den som hadde 100 millioner, hihi!

29 kommentarer:

prinsessa1976 sa...

Gleder meg til i morgen;O)

prinsessa1976 sa...

Ja du kan så si. Er så glad for jeg har truffet en av damene før!Tror ikke jeg får sove noe særlig i natt. Skal bli knall gøy. JUHUUUUUU:o)))

prinsessa1976 sa...

Har nettopp vært på sms med emmeline. KLESKODE??? Jeg har ikke småpeiling. JEG SLIKTER. Finner du ut noe så send meg en liten kommentar eller mail.

alvorada sa...

Å, nå ønsker jeg meg et sånt rosa badekar med løveføtter! Flotte bilder. Og SÅ fint rom lillepink har fått, tipper hun ble fornøyd?

Fru Pink, du lurte på hva jeg studerer. Jeg går på latinamerikanske studier på blindern, men er i permisjon akkurat nå. Nei, ikke fordi jeg er gravid, men fordi jeg har fått et lite vikariat i en bistandsorganisjasjon fram til nyttår. Heldigvis får vi beholde studentleiligheten under permisjonen!
Håper du slapper av nå etter den hektiske dagen din. Et tips hvis du tilfeldigvis sitter i sofaen: det går en bra dokumentar på TV2 akkurat nå.
God kveld! :)

Kardemomme sa...

Gleder meg skikkelig til i morgen jeg også..Jeg spurte på byrået om antrekk og de sa at det var uformelt..Folk kom i alt fra shorts, til dongeri eller kjole, så det er bare å velge..
Sees i morgen :)
Kardemomme

a home far away sa...

Oh så fina bilder du visar för oss, härliga hem med härliga detaljer:_

Ha en fin dag
//Gunilla i Singapore

Miamor sa...

Håpere dere koste dere på Ikea-party! Stilig da at de inviterer! Tror vi bloggere kan mange triks fra før, men gøy å høre skal det bli!

Arti med fornying av sida! Liker fargene og lay-out-en!

Laila sa...

Nydelige bilder i dette innlegget. Barnerommet nedenfor var kjempefint, og de kakene i innlegget før det, minner meg om kafeen jeg alltid var med tanten min på da jeg var lita jente.
Det blir nok biler etterhvert, bare jeg får vekk spisestuestolene som okkuperer den delen av gangen. Skal levere dem til broderen om ikke så altfor lenge...
Ha en flott dag videre.

Tove sa...

Mye jeg fikk lyst på her ja:)

Tove sa...

Og så flott nytt utseende dere har fått:)

Living White sa...

Så mange flotte bilder du hadde her. Jeg vet hva min datter hadde ønsket seg, det rosa badekaret med løveføtter. Dem er egentlig knallfine, men har aldri sett dem i rosa.

Tante Mimmi sa...

mmmmm! Hærlegt! og så stiligt dåka hadde pussa opp her inne på bloggen- alle fornyar seg no om dagen..eg forstår meg ikkje på sånne flotte data greier og forblir i min samme drakt!
Men kos å komma inn her då!!!

alvorada sa...

TUSEN TUSEN TAKK til Storeflittig! :) Fikk pakke i dag, og dette var da virkelig over all forventning!!! Helt fantastisk, nå er jeg så lykkelig så lykkelig. Akkurat det jeg trengte etter å ha kranglet med datasystemet på jobb i seks timer selv om jeg har ferie. Skal legge ut bilder når jeg bare får summet meg. :)

Og så utrolig fint det har blitt inne på bloggen deres da. Jeg skvatt skikkelig da jeg åpnet siden her! Kjempefint! Nå fikk jeg også lyst til å pusse opp litt.

Kardemomme sa...

Hei der!
Vil bare takke for sist! Kjempehyggelig å hilse på dere..
Jeg er kjempefornøyd med både fest og seminar..Håper det snart blir nytt bloggtreff!
Ha en fin kveld alle tre!
Klem fra Kardemomme:)

Siw sa...

Hei girls! ja...kjempestilig ny blogg layout, likter fargene godt. Og til deg storeflittig, blogg på engelsk høres bra ut, du skriver ihvertfall veldig bra, og så er det greit med utenlandske lesere. Ha en strålende onsdagskveld

Bo med barn sa...

Hei jenter!

For en herlig grafisk forandring på siden deres. I love it!!

Fru Pink; tusen takk for hyggelig hilsen! Du er veldig velkomen som kunde... og dere andre også da:) Ser dere holder på å pusse opp huset. Tror det blir lekkert. Liker stilen din veldig godt. Og bildene du viste fra Sophie.."etellerannet" avr sååååå fint. Sånn vil jeg ha!!

Har endelig klart å overtale mannen til å male kjøkkenet og nå venter jeg bare på klarsignal fra en billakkerer som skal lakke det. Jippi! Det skal bli gøy. Blir jo ikke så store forandringer men jeg får bort den grusomme gule fargen..he he.

Men først står Københavntur neste helg (fra lørdag -tirsdag) for tur. Juhuu... 4 dager alene til å shoppe, kikke, kose meg på kafe og ikke minst handle varer til butikken.

Karna sa...

Ville bare innom og takke for hyggelig selskap i går og i dag...synd Fru Pink ikke kunne være med i dag...var super koselig å treffe dere!

knackstudio sa...

Hey there!! Everything looks so GREAT!! I love the new look and what you are doing!!

You absolutely can put a button on for me ..... I would love that, and I may have one already made if you need one... or you can make me one, whatever you wish!
So good to hear from you ..... hope all is well!:)

fru vims sa...

knapp ivei, bare hyggelig det vettu. :) har hatt planer lenge om å gjøre om bakgrunnen på headeren min...kanskje jeg skal gjøre det i kveld?

Kardemomme sa...

Hei der..
Takk for kommentar inne hos meg..Jeg vil VELDIG gjerne ha en egen knapp ;))) Bare koselig det da :)Det var en god ide forresten..
Kunne tenkt meg å gjort noe lignende inne hos meg..hvis Bloggagratis har denne muligheten i menyen sin! Ha en fin dag :)

Bo med barn sa...

Vi er bloggvenner og jeg blir kjempeglad om dere lager en knapp til meg:))

Så inne hos Karna at dere hadde hatt det så koselig og truffet mange andre bloggjenter på Ikea. Åh... jeg ble såååå misunnelig. Det ville jeg også värt med på..:)) Hyl ut hvis dere skal treffes igjen!

Og tusen takk for hyggelig skryt rundt bildene i reportasjen. Ungene mine så plutselig litt rare ut men... Storesöster var nemlig pottesur og hadde vondt i magen og veeeldig vanskelig for å smile (og hun som egentlig er ganske fotogen), og lillesöster gjör etter eller annet rart på det ene bildet så det ser ut som om hun er underbitt..ha ha. Jaja sånn er det. I tillegg har jeg plutselig blitt 41 år! Og det er jeg jo IKKE. Er jo BARE 39:))

Angel.Pearls sa...

Vilken underbar inspiration man får från er blog! Urhärliga bilder! Jag återkommer gärna igen, Tack och sommarhälsningar från AngelPearls Eva

Tove sa...

Storeflittig: Det er bare å gjøre hva dere vil:) Kjempekoslig at du/ dere tenkte på meg!

klem

Living White sa...

Ja jeg fant så utrolig mye lekkert i går. Skal tråle enda mer på den nettsiden. Man fikk liksom lyst på alt og ønsket seg med en gang ett digert slott og en sekk med penger så man bare kunne gått amokk og innredet.

Bo med barn sa...

Åh..nei ikke 16 august? Da reiser jeg til Köbenhavn, og helgen etter er det messe i Oslo. Busy busy:) Vil veldig gjerne väre med!!

Ps: jobber litt ekstra på min gamle jobb = svensk firma = derfor de svenske ö'ene.

Mari sa...

Så hyggelig da :) Det er selvsagt helt i orden! Jeg har ingen header nå fordi jeg også driver og shiner opp litt på siden...Skal lage en på photoshop, men ting tar litt tid... Jeg kan ta tilbake den gamle så lenge, så kan dere bruke den :)

Hem och Lycka sa...

Vilken ära med knappen, visst är det ok, jätteskoj!

Visst är vi riktiga bloggvänner, jag älskar er blogg med alla tips och så mycket att förkovra mig i! Jag har samlat alla mina länkar numera på bloggkoll men det finns faktiskt en länk till er under under "skrivet om hem och lycka".

Ha en härlig helg, kram!

Tante Mimmi sa...

klart de kan!!! Smiigra eg! :)
Men no er det på tide med litt dataopplæring her! (knis)

T O D A Y sa...

så heldig å få være med på lanseringen.... der hadde jeg kost meg...
gratulerer med awarden fra fru vims...
gleder meg til å lese videre på flittiglise bloggen... dere er kjempe flinke!!!