tirsdag 19. august 2008

dusjforheng

lilleflittig fant dette dusjforhenget på etsy, og jeg er bare blitt HELT hekta. dette vil jeg ha! problemet er kun at prisen overstiger 200kr, slik at det blir godt dyrt å importere det i posten. ÆSJ! vil ha, vil ha, vil ha!


selgeren heter apetitehome, som også selger andre godbiter:) det er selger som har tatt bildet.

15 kommentarer:

Hulda sa...

Syns det var skikkelig stilig med blogglisten dere har på venstre siden her. Har laget en liten knapp fra min blogg, kanskje dere vil ha den med. :)

Hem och Lycka sa...

Läckert, det var riktigt snyggt! Synd att det blir dyrt att köpa bara men ibland kan det ju vara värt det..

Ni har nåt att hämta inne hos mig! kram

T O D A Y sa...

veldig fint dursj forheng... man kan finne så mye fint på etsy!

Krabat sa...

Åh, så fint dusjforheng! Det var veldig hyggelig å treffe deg. I dag har lille Krabat begynt i barnehagen. Jeg tror det skal gå fint. Vi hadde en liten innkjøring i dag. Så bra at du ble inspirert av Morris-tapetene. Vi har tapetsert med en til på soverommet. Skal vise det frem på bloggen senere. Fin dag!

Tove sa...

Tusen takk for lykkeønskninger!! Planlegger å åpne i midten/ slutten av september, så da må du/ dere komme innom:) Men det er jo ikke godt å si nøyaktig for det er avhengig av hvor fort varene kommer, og ikke minst hvor fort jeg klarer å få pusset opp. Og lokalet er utrolig, utrolig skittent så vi har måttet vaske i to dager nå.. Men det står i leieavtalen at jeg skal levere fra meg lokalet i samme stand som når jeg flyttet inn.. Så da har jeg spart meg den jobben for en gang i fremtiden:)

Klem

Mari sa...

Storeflittig: kjøp postkassa! Du vil garantert finne en passende plass til den etterhvert ;)Jeg skulle gjerne hatt sånn ute også, men vi har liksom postkassa i et stativ med flere andre, så da er det ikke like stas...Skjønner at du har forelsket deg i dusjforhenget... Du får ikke selgeren til å sende det som gave da?

Fru Pink: Imponert over at dere i det hele tatt tenkte på meg :) Nå er heldigvis "problemet" løst :)

Miamor sa...

Godt å kjene at det brusere litt i årene, ja!!! Vi henter jo både inspirasjon og motivasjon her inne!! Eller der ute, alt etter som.. Ha ikke blanda meg i NIB-diskusjon her...Bra respons ihvertfall! Taleføre damer her inne!!

Oslo på meg i morgen og fredag...men Bare jobb..ut og spise om kveldenja...det blir trivelig!!

MOLLY sa...

Jeg er en stor fan av kule dusjforheng, og skjønner godt at du må ha...hehe:)
Nå er det bad som er under oppbygging, og kjenner at det å ha dusj HJEMME, skal bli en fin ting igjen...hehe:)
Super uke ønskes alle de flittige;)

CosiFanTutta sa...

Hei, takk for besøk på bloggen min! Første gangen jeg har vært på din blogg, men kjente id din igjen, så nå skjønner jeg - du er en av de som driver norske interiørblogger!! Litt av en jobb dere gjør, alle. Helt fantastisk. Samtidig så klarer du å ivareta din egen blogg, som er kjempebra! Jeg er imponert! Når det gjelder dusjforenget, må man så må man, uavhengig av toll og sånt :o)
Ha en fin kveld!

Anka sa...

En nettbutikk jeg ikke har hørt om, jippi! Håper også leiligheten seller som boller med smør som du sa;) Takk.

Anka sa...

God kveld igjen. Er ikke sikker på hvor jeg skal spørre men prøver her. Jeg ser på NIB at linken min ikke står i blogglisten på venstre side... Det er ikke noe som haster men kommer linken der etterhvert?

Kardemomme sa...

God morgen Fru. Pink..Jeg er litt sen på jobb i dag, men er endelig installert med kaffekoppen..
Loppiset i går var kjedelig..Du gikk IKKE glipp av noenting..
Vi var der i 5 minutter før vi kjørte hjem igjen..Det ante meg at det kanskje ikke var så mye å hente siden det kun skulle avholdes onsdag ettermiddag..Bedre lykke neste gang :)
Skjønner forresten godt at du ønsker det det dusjforhenget..Jeg har problemer med å finne noen jeg liker, men det der var veldig fint!! :)))Takk for tips!
Ha en fin dag..
Klem fra Kardemomme

Rosa Hemmet sa...

Oj i love your blogg girl :) Du har verkligen härliga färger här! Hoppas det går bra att jag lägger dig bland mina favoitbloggar? Ha det fint! :)

Bo med barn sa...

Fru Pink: du må begynne å spare NÅ..he he.. Det er lov å kikke også, men håper du blir så fristet at du bare MÅÅÅ kjøpe....når den tid kommer!

Nå må jeg sømfare leverandører for litt pasteller. Det er det nemlig ikke flust av for høst/vintersesonger.

Anonym sa...

Ville bare fortelle deg at hvis du spør selger om hun kan sette lavere verdi pleier ikke det å være noe problem. Jeg har handla masse på ebay og de fleste setter lavere verdi slik at du slipper å betale skatt

Susan