torsdag 21. august 2008

stenbekk loppis på lørdag

loppisinteresserte: lørdag går høstens STORE østfoldloppis av stabelen, kl 10 til 13. her har jeg alltid funnet noe, en vet jo aldri hva de har dette året, så liker du loppis vet du hva du må gjøre:):)

9 kommentarer:

Joanna sa...

Her er det også loppemarknad på laurdag. Må bare seie at denne dama gledar seg som ein unge på julafta! Det er nemleg meget sansyneleg at eg kjem heim med litt div saker & ting ;O)

rosenskära sa...

Älskar er blogg, tackar Mia på Hem och Lycka för att hon har tipsat!

Tror att ni skulle skratta hijäl er om ni hörde hur jag låter när jag läser! Jag läser nämligen högt på "svensknorsk" för att jag ska förstå allting. Det låter inte klokt!

God tur på loppisen!

/Lena

Kardemomme sa...

Stenbekk??? Hvor er det tro? Jeg sjekker på loppisportalen om et øyeblikk! Takk for tips :)))
Da drar vi nok til Stenbekk..hvor enn det er ;)

alvorada sa...

Jeg vil jeg vil men tviler på at jeg får det til!!!
Med mindre det går T-bane dit, og jeg kan ikke huske jeg har sett noen "linje 7 til loppisparadis", så er det nok dessverre utenfor min rekkevidde. Det vil si, dessverre for MEG og heldigvis for DERE. For hadde jeg vært der hadde jeg nok stukket av med alle godbitene, tji-hi! Iallefall alle de verdifulle globusene.. (Kan jeg få komme med en kunngjøring med det samme? THE GLOBE IS OPEN! Følg med, følg med ;)

Har dere forresten lagt merke til at loppis rimer på paradis? (ihvertfall siste stavelse) Tilfeldighet? Neppe.

borghild sa...

Skulle virkelig ønske jeg kunne!!! Men litt i lengste laget å kjøre;-) Og Fru Pink: Jeg venter hver dag nå... Pakken må da være rett rundt hjørnet??? Jeg kjøpte faktisk for rett under tollgrensa (tror jeg iallfall, vet jo aldri helt valutakursen...) Ha en fin kveld! Klem B:-)

Anka sa...

God kveld.Takk for at du la meg til på lista;)

Mys liv och hem sa...

åååå.jag önskar att jag hade bott i norge bara för att få gå på loppisen =)Ha en skön dag

vibeke sa...

Ligger noe og venter på dere 3 flotte flittigliser inne hos meg.Dere er en så stor inspirasjonskilde for meg og garantert en stor mengde andre så dere trenger å bli "premiert"!
Har lyst til å dra på loppisen på Stenbekk i morgen men er ikke helt sikker på akkurat hvor det er, har du en gate adresse eller noe til meg?

God helg!

C´est la vie sa...

hahaha läste rosenskära inlägg och jag gör likadant! det låter helt otroligt roligt när jag försöker läsa högt.

Och tack för att du gillade min blogg :) Ha en god söndag!