søndag 17. august 2008

Bloggetreff i Oslo...

... ble utrolig velykket! Så mange var vi ikke, takket være vår litt for seine invitasjon, men Alvorada, Blesscount, Butterfly, Fru Vims, Krabat, Storeflittig og meg selv fikk en veldig, veldig koselig dag! Vi trålte Majorstuas interiørbutikker, var leenge på Vestkantorget, lunsjet på United Bakeries og tok en kaffe på House of Oslo til slutt. Håper vi får til å gjenta dette snart, jenter:-)


Det ble ikke så mye shopping på meg, men dette fatet på Vestkanttorget MÅTTE jeg bare ha! Prisene er jo helt ville, 100 kr var det vel strengt tatt ikke verdt, men må man så må man.. Det skulle bare være med hjem;-)


.... husj, tilbake til oppussing igjen.. Lille Pink er på overnattingsbesøk og gangen trenger så sårt et annet gulv en gusjefarget vinyl.. Jeg bretter herved opp ermene og er klar til dyst!
Ha en god søndag:-)

27 kommentarer:

Kardemomme sa...

Synd at jeg ikke fikk vært med!!!!
Men neste gang kan ingenting stoppe meg :)Ser dere har vært på de beste stedene og fatet du fant Fru Pink var da supert!! Kostet det bare 100,- Synes det var mye for 100 kroner jeg ;) Loppiset jeg har oppdaget ligger i Bønsdalen ved Eidsvoll..Langt ute på landet ved et vannverk og en nedlagt fabrikk..Du kjører til Bøn jernbanestasjon (nedlagt) og videre derfra mot Bøn (skilt)Når du kommer til drosjaplassen på Bøn kjører du rett fram til du ser stedet på høyre hånd..Det var satt opp et pappskilt..Bare ring meg hvis du lurer på noe :)
Så gøy at dere hadde det så fint i går..hadde vært moro å hilse på de andre jentene!
Klem fra Kardemomme :)

Krusedull sa...

Tusen takk for sist! Det var veldig koselig å treffe dere! Så utrolig stilig brettet ble! Synes det ser ut som det var verdt hver krone jeg! Fant ut hva de store apene på Designtorget var til (ved en tilfeldighet): kleshengere til barn! He he!(Laget innlegg om det!)Lykke til med gulvet, og god søndag! : ) klem

Anemone sa...

Så utrolig bra at dagen deres bel en fulltreffer. Tankene her vandret til dere mang en gang.

Lykke til med oppbretting av armer .-))

fru vims sa...

heisann dere to!

Takk for en flott dag!
Veldig hyggelig å bli kjent med dere!!
Dere var jo ikke skumle i det hele tatt!! hehe

Og fru pinky, det brettet ble skikkelig bra! verdt hver ei krone!!

god klem fra meg

alvorada sa...

Takk for sist! Det var veldig hyggelig, glad jeg ikke måtte virkeliggjøre voldstruslene :)

Det brettet er enda finere enn jeg husker det jo! Du har skikkelig loppis-talent, Pink :) Og jeg har ikke rukket å kommentere soveromsbildene heller. Nydelig! Synes det er så fint med en hvit "base" med fargeklatter innimellom. Skulle gjerne hatt en hvit base selv, istedet for ORANSJE. Men har prøvd meg på litt burkainnredning a la Storeflittig nå...

Lyst på livet sa...

Hei på deg!

Jeg er bare så lei meg for at jeg ikke kunne bli med på bloggtreff! Kan tenke meg dere hadde det koselig ja!

Det fatet du kjøpte var vel verdt sine 100 kroner det... lekker var det uansett!

Ønsker din lille skatt masse lykke til på skolen i morgen. Kan tenke meg at sommerfuglene svirrer både på mor og barn :-). Det er jo så rørernde å se de små tasse avgårde med sekken på ryggen. En milepæl i livet det.

En milepæl her også. Min minste slutter på sfo og har fått egen nøkkel. Så nå skal hun gå hjem og låse seg inn i tomt hus selv.... Hun er bare 8, men for seg nok til at jeg tror det skal gå bra :-)

Klem Torunn

GundaM sa...

Så fint dere hadde en flott dag, og fru Vims er jo ikke farlig det vet jeg!

fatet var flott men Containergirl ville nok ikke tatt mere enn 60.-kroner for det;0)
Hihi, neida verd hver krone spør du meg!

Spennende dag imorra for lillepink skjønner jeg, her dusjes det for harde livet; kvelden drøyes ut i laaange drag!

Emmeline sa...

Halloen fru Pink:) SÅ gøy å se det fine fatet og kjekt å høre at treffet var vellykket:)

Jeg er i Bergen de tre første helgene i oktober, så da kan jeg gjerne være med på bloggtreff:)

--sist men ikke minst; knapp?? Ja selvfølgelig vil jeg ha en knapp, eller skal jeg lage en knapp?? Eller???? Storeflittig--du får gi meg et ord hvis det er noe jeg skal gjøre, enten det gjelder knappeproduksjon eller bloggtreff:)

Butterfly sa...

Hei igjen:o)

Takk for en super dag!!
Så øy å bli kjent med andre som blogger :o)

Brettet ble virkleig flott, bra kjøp!!!

Håper du har hatt en veldig fin søndag!!

klem

fru vims sa...

netter.... ja, husker du ikke de lange nettene vi tilbragte sammen? har du virkelig glemt det allerede???

;P

Butterfly sa...

Begynner heldigvis ikke før på Trisdag jeg......
Men lillestore butterfly hun begynner i morgen....

Man skal ha noen fordeler av å være eldst.... ;-D

Hem och Lycka sa...

Å vad skoj det låter med bloggträff, kan tänka mig att ni hade det mysigt! Fatet är jättevackert och blev ännu finare med ljusen på. kram!

LISBETH---<-@ sa...

Åhh dere må ta en tur inn til meg og se den kuuule NIB knappen M&Co har designet til meg, er sååå fornøyd!
...tolket det dithen da dere svarte at det bare var å være kreativ, da fikk Lisbeth blod på tann og delegerte jobben videre til Monica, vel jeg spurte pent altså., hun er den dyktigste på knappedesign, juhuuu!
Klem

Krabat sa...

Hei, igjen Fru Pink og Storeflittig! Takk så mye for i går. Nå har jeg skrevet litt om dagen vår. Jeg gleder meg til å lese mer på bloggen deres nå. Fatet ble superfint! Ha en fin uke! Klem fra Anne

LISBETH---<-@ sa...

Sant dn var knall, ..feminine damer som ikke er redd for å ta i et tak...er Monika sin tanke bak. Alle som har lyst kan ta den i bruk!
Klem

Siw sa...

Nydelig fat :)

Alex sa...

Høres ut som dere hadde det koslig.

Takk. Jeg er glad jeg er tilbake gitt.

Klem

muskattogkardemomme sa...

Hei og takk for en hærlig og inspirerende blogg!Her vil jeg komme tilbake!Nå vil jeg ønske velkommen inn i min bloggeverden.Den er krydret med litt av hvert...

mali-mo sa...

Så flott fat! Kjenner jeg ble ørlitegranne misunnelig på dere Oslobeboerne som organiserte et treff. Men vi er jo endel her i Bergen også, så kanskje det blir noe her også etterhvert (jenter med initiativ, hvor er dere?)

Her brukes dagen til pleie av snufsesyk lillemali, kombinert med litt kvalitetstid med bloggen. Jeg har imidlertid tenkt å slå til ved å være superkone/-mor idag, så nå venter husrydding, støvsuging og tilberedning av really hjemmelaget middag ;)Ha en fin dag!

mali-mo sa...

FOR en flott knapp jeg har fått! Beæret!

❤ SessanochPrinsessan ❤ sa...

Åhhhh jag som älskar treff... Har varit bort rest utan nett eller dvs halvveis nett! & det straffer ju sig tydligt *fnys&fniss*

Ser ut som ni hade det strålande!!

Fatet var ju underbart❤

Nästa gång i Oslo ;)

alvorada sa...

Lilleflittig, takk for hyggelig hilsen og velkommen til Oslo :) Med et dusin plakater er du godt rustet til studenthybeltilværelsen. Jeg kjøpte den pakken med tack-it for ganske mange år siden (bruker bare det samme om og om igjen) så husker ikke helt hvor jeg fant det. Men tipper det er å oppdrive på vanlige bokhandlere. Hvis ikke kan kanskje hubba-bubba eller extra gjøre samme nytten? ;) Lykke til med studiestart!

Storeflittig, HVORFOR er jeg ikke DET MINSTE overrasket over at du også har en teak-kommode???

LYKKEBO sa...

Hei-hei!
Tusen takk for koselig hilsen du la igjen hos meg:) Så utrolig kjekt med bloggtreff! Håper det blir i Bergen neste gang, da kommer jeg! Er jo så nysgjerrig av meg..Så hadde vært spennede og se hvem alle de koselige bloggerne er:)

Ha en fortsatt fin kveld:)

Anonym sa...

Kan jeg gi dere noen penger å handle for - så kan dere shoppe alle julegavene mine i år? Da får dere handle MER og jeg slipper å gå i butikkene i det hele tatt. Bra deal?

lykkehuset sa...

Hørtes koselig ut. Neste gang håper jeg det passer å bli med! Ha en fin uke!

borghild sa...

Høres ut som om dere hadde en kjempetur på lørdag, det er jo alltid gøy (men skummelt!!;-) å treffe andre med samme interesser. Og fatet var kjempefint, nydelige farger som kom så fint frem med lysene! Klem B:-)

Karna sa...

Må man så må man! Kjenner veldig godt til det..he,he...

Koselig med bloggtreff, nå er det mye som skjer fremover, men hvis dere bestemmer en lørdag skal jeg se om det passer. Full tut og kjør etter sommeren!