mandag 9. juni 2008

Blomster, brann og Tricia Guild

Dette er en stor inspirasjon for meg om dagen. Jeg har ikke hele boken, men et lite utdrag som fulgte med et magasin jeg kjøpte i London. Sommeren er over oss, og jeg koser meg med blomsterplukking.

Akkurat i dag har det ikke vært så kjekt, for nå brenner skogen vår. Fryktlig trist, og brannen er fortsatt ikke under kontroll, selv om helikopterene flyr skytteltrafikk fra sjøen og alt av biler med tank (tilogmed biler fra Tine er med) fyller opp og kjører opp til brannmannskapene. Vi krysser fingre og tær for at brannen snart er under kontroll. Oppfordring: ikke brenn bål eller engangsgrill ute nå, det er knusktørt.Et lite blomsterbilde før jeg finnner sengen:) Den hvite rosen står i veikanten ved en gammel husmannsplass. Den blomstrer bare noen få dager i året, og vi er så heldige at det er akkurat nå.

6 kommentarer:

prinsessa1976 sa...

Det der er så skummelt med skogbrann. Sånn stresser meg! Kan man føle seg mer hjelpesløs enn når alt rundt deg brenner og man ikke vet hvor man skal begynne å slukke.
Har vært med å slukket en slik brann en gang og herlighet for en jobb å som vi sprang. Det brandt opp itrærne som var godt over 5 meter høye og for en varme...Håper dette går godt. Hører vel i fra deg om det:O)

Anita sa...

Åh!! Trist med brann! Utrolig skummelt nå siden det er såååå utrolig tørt!! Nydelig roser i buketten din! Håper brannen er under kontroll og så får du kose deg videre i sommeren! Klem!

fru Pink sa...

Uff, høre om det - men fikk med meg at det ikke gikk i retning dere! Men så utrolig trist for de som rammes.

Jeg elsker jo tricia:)Så dette var bilder å kose seg med!

GundaM sa...

Jeg bare elsker dette kvinnemennesket, først og fremst fordi det var hun jeg først "ble kjent med" i interiørland. Endelig kunne jeg lese om noen som drev med det som jeg elsket overalt på denne jord; Sette sammen stilleben! Pynte og dandere... Jeg var jo ikke rar, det var jo flere der ute enn meg;)

Og jo da, tusen takk for lappen. Slo den inn idag, det vil si storebror tok den med på leirskolen og jeg dro bankkortet der nede på jobb!

Og overskrifte ja...Ville bare sjekke om den trakk folk og joda, den har alt å si;)
Klemz og takk for denne herlige blogg dere har!

Ann-Cathrin sa...

Hei:) Vi bor nok kanskje ikke så langt unna hverande vi..Jeg bor i Rygge så ser røyken fra brannen her, og har en kollega som bor der og som har måtte evakuere.Håper alt går bra, og at de får slukket den snart!

Miamor sa...

Nydlige Tricia Guild!! Den dama er bare topp!

Håper brannen har roet seg. og at du får sove godt i natt!! Sånt tar på å følge med på, når det er i nærheten!
Heier ikke på sånne branner, bare BRANN i Bergen!!
Gudd nait!!