fredag 25. april 2008

Prikkete invitasjoner

Her kommer noen enkle invitasjoner vi har laget: lenge siden vi har postet noe slikt:) Tror disse er veldig fine til barnebursdager eller lignende. Du kan selvfølgelig få dem i akkurat den fargen du selv ønsker.
12,- pr invitasjon. (Dobbel med ferdig trykt navn og tekst på innsiden. Inkl konvolutt:)

16 kommentarer:

mali-mo sa...

Elsker prikker! Kommer nok en rekke prikkete innlegg fra meg utover våren, mange prikkeprosjekter under utfolding i heimen...men som kjent er jeg ingen racer hehe. Kjempefine farger på papiret syns jeg.

Bo med barn sa...

Me love... men det viste dere vel :)

Merker i tillegg at jeg er iferd med å bli litt "fru Pink" jeg også... det er nytt. Har nemlig aldri vært så glad i rosa, men nå sniker fargen seg under huden på meg, etter alle de flott bildene til Fru Pink.

God helg jenter!

Fru Fjeldhammer sa...

Jeg trodde aldri jeg skulle si at jeg faktiskt liker prikker...*LOL*
Man blir påvirket i denne bloggeverden!!

Frupink: jepp, jeg har malt med den "Kite" fargen. Passer bra til greengate sine lyseblåe kopper med hvite prikker!! Jeg synes dessverre fargen passer bedre inn på et guttebaby rom enn i stua... men den skal få henge litt til.. man vet jo aldri hva man kan vende seg til!!

god helg..

Dans på roser sa...

Så søte!
Jeg elsker prikker.

God helg.
Storeflittig, jeg ser deg ofte på besøk i min blogg. Så koselig, blir veldig glad.=)

Kathrin.

prinsessa1976 sa...

Ja men ikke bare til barnebursdager....til voksne bloggdamer også. Ha en fin fin lørdag:O)

Tyra sa...

Hei på deg!!
Takk, o takk for kommentaren! Kjempehyggelig! Ja, jeg er glad i Blomster-Finn selv, har besøkt butikken hans mye. Og når man liker møøøøe blomster, liker man i de fleste tilfeller hans
blomsteroppsatser også!
Og jeg likte de flotte kortene dere lager! Skikkelig herlige farger!
Ha en strålende helg, så "sees" vi:0))
Hilsen Cathrine.

Mia sa...

Så koselig med prikker, jeg er jo veldig glad i dem... og så herlige pastellfarger i tillegg. Kan det bli bedre?

Takk for koselig kommentarer i bloggen min, så trivelig å se at dere har vært på besøk. Nå skal jeg innom Norske interiørblogger for å se hva det er for noe... (takk for tipset).

Hem & Lyckas Mia sa...

Prickar är ljuvligt, särskilt brunvitt! kram!

Lena sa...

PRIKKER!
Jeg merker at jeg bruker prikker i bakgrunnene mine når jeg designer til scrappingen... Man blir jo litt glad av prikker - gjør man ikke??? JOOOO!!!

ha en fortreffelig lørdagsaften!

chatrine sa...

Heihei!
Fine invitasjoner! sku nesten ønske jeg skulle arrangere noe, så jeg kunne hatt slike prikkete invitasjoner. Men her skjer det jo ikke noe sånt med det første...
Her har solen kommet, så nå er det den som nytes om dagen, hærlig!
ha en strålende lørdagskveld!
Klem fra chatrine:)

marie sa...

Prikker er utrolig flott. Rett og slett til å bli glad av.

Ha ei flott helg, jente!

Hulda sa...

Prikker er søtt. :) De passet jo godt på disse invitasjonene.
Takk til Storeflittig for koselig brev som kom i posten i dag. :)

Emmeline sa...

Kule polkadot invitasjoner syns jeg. Flittiglisene er i ferd med å befeste seg som VELDIG DYKTIGE OG FLINKE LISER i bloggverdenen. Ser bare på den kule Norske Interiørblogger siden deres. Stilig...
Jeg har kjøpt meg en rosa Popcorn skål??? Jeg skulle ha lyseblå eller hvit, men når det dukker opp en rosa på tilbud så måtte jeg bare droppe mine ordinære planer. Denne hadde vel kanskje passet best hos fru Pink???

Jeg er på en liten bloggerunde
(eller den er vel egentlig ganske lang) for å takke for varmende ord på ettårsinnlegget mitt!! Tusen takk. Håper helgen blir herlig for dere alle tre;) Ha en fortsatt deilig lørdagskveld!!

borghild sa...

Hei Solveig! Knappene kom i posten i går, tusen, tusen takk!!! Nå må jeg bare legge hjernen litt i bløt for å finne ut hva jeg kan lage, men har et par ideer allerede!:-)
Kule prikker og farger forresten, kjempesøte kort!
Klem B:-)

Mari sa...

Hei :) Jeg visste ikke helt hvordan jeg skulle svare deg, men du finner den sikkert her. Alle innstillingene du snakket om står i allefall på "full" :) Si ifra hvis det er noe annet jeg kan sjekke :)

Aalerud Stall sa...

Hei :-)

Kjempesøte kort! Jeg vil bare takke for at du la meg til i Norske interiørblogger. Det er en kjempegod idè, og gjør det så mye lettere for oss bloggere å orientere seg i denne verdenen...Håper det ikke blir for mye stress for dere!

Ha en fin uke!
Klem fra Britt :-)