lørdag 26. april 2008

Best og Pest hos fru Pink

Vi har fått Best og Pest utfordring av fru Kruse for en lang og god stund siden, og jammen er det på tide å ta utfordringen! Det BESTE er jo oss som bor her da så klart; FAMILIEN min:) Her presentert ved lille frk. Pinks nye sko, som hun gråt seg til selv om de egentlig godt kunne vært et nummer større.. De passer nok ut sommeren, og jeg kom frem til at jaja, de varer vel ikke særlig mye lengre enn det heller! Etter en dag i barnehagen, ser de ikke slik ut lenger, men lillesnupp elsker de høyt!

Det er oss som bor her som gir hjemmet stemning og sjel, ikke tingene våre og det vi fyller hjemet med! Her kan vi vokse, trives og være trygge på hverandre, kjenne at det er et godt sted å være alle sammen. Så smykker vi det hele med interiør, farger og en stil vi trives i og med, og plusser på masse lekenhet, liv og røre og tant og fjas; og vips er et hjem blitt til:) Her har vi bakt kanelboller; BEST er også å kose seg med å gjøre ting sammen.

Jeg er veldig glad i de gamle møblene mine, de med sjel og en historie å fortelle. Dette bordet er jo ganske nytt for meg, det ble med hjem fra loppis for noen uker siden. Tipper det blir et møbel jeg vil bli glad i.


Nattbordet har jeg arvet fra farmor, og det husker jeg at jeg har likt helt siden jeg var liten jente. Syntes det hadde så nydelig løveføtter og utskjæringer. Og så er det spesielt å tenke på at det har stått i farmors hus i mange, mange år. Det tryller frem de BESTE minner om sjokoladekake med romessens, rips, eventyret om Kvitebjørn kong Valemon, den lille pengeslanten hun ofte stakk til meg så jeg kunne "kjøpe meg noe godt", og ikke minst var det hun som introduserte meg for Tre nøtter til Askepott!

Også; PEST! Vi har to av disse ovnene i stua! De er estetiske uhyrer, men aldri kom vi så langt at vi byttet dem ut. Og nå får neste eier overta vederstyggelighetene..


.... og jammen ble det ikke litt rosa i dag også, gitt..;)

13 kommentarer:

Anemone sa...

Supert innlegg, og skjønner at lille prinsessa likte de skoene.
Hils og si ; superduper !!!

Tilonino sa...

Hei og takk for koselig kommentar i blogen min. For en flott blogg du har. Flotte og inspirerende bilder. Her kommer jeg gjerne i gjen. Ha en fin søndag og en fin uke.

Min verden sa...

Det er koselig med ting som minner en om hyggelige ting. Det nattbordet var helt supert. Kjempefint og ennå bedre når det gir gode assosiasjoner. Ha en deilig søndag. Det skal jeg :-)

Tante Mimmi sa...

Tusen takk for besøk på bloggen min!:) Du har rooooose pie du også!he,he! Pesten min er verre enn din! Så du er bra heldig!
-Du nemner norske interiørblogger, eg trur ikkje eg høyrer heilt heime der?? Er litt lite interiør hos meg ser eg! Er mest kos og kaos på min blogg! Det er ikkje det at eg har noko i mot det,men trur nok dei som er inne å leitar etter styling-tips vil bli bra skuffa hos meg!
Goood veke!:)

Anonym sa...

Skoa kan hives i vaskemaskina når fargen blir for grå :)

Anitas hus sa...

Skjønner lille snuppa godt jeg. Rosa sko, kan man ønske seg noe mer, hihi. Og da spiller det ingen rolle om de er pitte litte granne i minste laget;O)

Det bordet og nattbordet var utrolig lekre og skjønner godt at dette er møbler du blir glad i. Gamle møbler har liksom sjel, man kan ikke få de samme følsene for nye.

Ha en fin søndag:O)

Storeflittig sa...

Mumse sko! Kjempefine - er det galt av meg å få lyst å kjøpe lignende til meg selv, og noen i lyseblå til bittelilleflittig????

Jeg må jo si at du har det kjekt, som kun har en ting å vise bort som nesten nesten nesten kan karakteriseres som pest. Godt forsøk, men allikevel: du skal få se pesten her når dere kommer på besøk, blir artig å se om dere "overlever" de dagene:)

Farmorkommoden er god, og jeg vet at du har hjerte og hodet på rette staden: der hvor familien er, ja der er vi hjemme, og der er det bra å leve uansett dekor:)

klems

fru Pink sa...

Hehe, kjøp deg rosa converse du!Og klart bittelilleflittig, som sikkert er flittigst av oss alle, må seff få!!
Vi hadde endel pest her for inntil bare to mnd siden da!! Men på forunderlig vis forsvant det litt etter litt etterhvert som salg og visninger nærmet seg;) Kan jo minne om at vi ikke hadde lister i tre -TRE- år!!;) Hehe.

Min verden sa...

Den interiørbloggen er fin :-) Lykke til med den. Hanne

Annettenett sa...

Herlige bilder og ord, du har jo så rett i det du skriver! Supersøte sko asså:) Nattbordet er virkelig flott ja, med masse sjel.

Hulda sa...

Her var det ikke mye pest, alt var best. :) Kanelsnurrer iallefall. ;)

Cathrines blogg sa...

Så kjekt at lille jenta vil bruke slike søte sko da!! Min minstemann fikk fotballsko til 6-års dagen og bruker ikke annet!! De kan næmlig også kalles løpesko, klatresko, tursko og vanntette sko!! Du skjønner sikkert at vi ikke får på lillegutt annet for tiden!!!
Nattbordet var kjempefint. Jeg fikk tilbud om å arve noe slikt av min mormor for noen år siden, men takket nei..... HVA TENKTE JEG MED???
Bollene ser HERLIG ut, namnam ;-)
Ha en strålende uke, klemklem

Hem & Lyckas Mia sa...

Vilket underbart nattbord, vad roligt med dina minnen dessutom.. kram!