onsdag 23. april 2008

Hjemme hos Knack studios

Denne onsdagen feirer vi en forsinket "earth day" som var går, med en sniktitt inn i Knack studios verden. Litt fordi dette er en side jeg har blitt utrolig inspirert av, litt fordi damen som driver studioet og bloggen er en fantastisk hyggelig dame og litt fordi vi gjerne vil vise frem mange forskjellige typer interiør her på siden. Her kommer en dame med spenstige møbler, så jeg håper dere tilgir at det ikke blir en fullstendig rom for rom denne onsdagen:)


Knack studios er plassert i West Greenville, South Carolina i "the village" et område hvor kunstnere, kunsthåndverkere og butikker har skapt et nytt knutepunkt for design. Knack har en stil og filosofi jeg bare digger. De lager design ut fra gamle møbler, og de har beveget seg bort fra tre lag hvit maling (som jeg så ofte selv tyr til, hihi) og inn i en kunstnerisk og herlig fargeverden. Jeg tror disse bildene kan gi inspirasjon til oss alle nå i loppissesongen!

Under ser dere det aller siste møblet Knack har pusset opp. Den fargen er spenstig, det krever nok mye mot å ha denne i stua, men for de som tør: den er bare *smask*!Denne blå/turkise fargen er hot hot hot akkurat nå. Jeg syns denne kommoden er så lekker! Foran kommoden står en gammel slitt hagebenk, som bare er pusset ned. Kanskje det er noe å tenke på for oss fattige studenter nå når solen endelig gir mulighet for deilige middager ute?

Bildene fra Knacks butikk like før de åpnet er så vakre. Jeg liker stilen så godt, noe sånn mellomting mellom fransk shabby, retro-retro og med naturfarger. Mums:) På det første bildet elsker jeg bildet på skeiva, og den sarte rosafargen mot det mørkegrønne og lyseblå. Bildene er tatt like før jul, må le litt av det juletreet, selv om det faktisk var litt kult også:)Jeg elsker naturfarger, og den teksturen i forhenget foran vasken er så bra...Bildene er tatt før det er satt inn mange mange flere varer, derfor ser det nesten ut som et hjem. Over pulten henger et oppheng med tråd/border i forskjellige farger. Herlig!


Jeg viser frem to møbler til før vi gir oss denne gangen. Kommoden øverst er det mange blogger som har brukt, jeg tror Knack virkelig traff spikeren på hodet med det møblet. Under er et bilde med store bokstaver som har vært så poppis i det siste. De første gangene jeg så sånne bokstaver tenkte jeg mitt, herlighet så sært. - Men er det ikke rart? Nå digger jeg det. Merker at smaken utvikler seg etterhvert ja:)

Thank you Barb, for letting us use your wonderful pics on our blog! You are my #1 inspiration at the time. I think your blog and shop will be a great inspiration to our readers:) THANK YOU!16 kommentarer:

Lilleflittig sa...

Aaah, kan det bli bedre enn dette? Helt etter mitt hjerte! Love it, love it, love it!

Happy earth day alle sammen!

fru Pink sa...

LOVE IT LOVE IT LOVE IT LOVE IT LOVE IT!!!!

vil dit vil dit vil dit

:)

fru Pink sa...

Hahahaha, vi la inn helt på likt;)
Med masse love it begge to!!!
*gapskratter*

prinsesselinn sa...

jeg har lyst på den " fake" peisen på bilde nr tre...
dødsfin.
Den lille turkise skrivepulten var også nydelig.
kjekt å se noe annerledes også avogtil...
;-)

Hulda sa...

Virkelig stilig her, ja. :)

knackstudio sa...

Thank you so much for the wonderful post and comments!! You have made me feel very special:) You encourage me to keep doing what I love ! Have an awesome week!!

Dans på roser sa...

Yes, Yes, Yes!!!!!!!

Dette liker jeg. Ahhh...
Akkurat som du sier, den shabby stilen men ispedd litt retro. Det er såååå fint. =)
Vi er mange som elsker den hvite slitte, avslappa stilen, og vi er nok mange som etterhvert begynner å bli sultne på mer farger.
Det tror jeg, hvertfall.
Ser ut som det er denne veien trenden går også nå.
De siste interiørbladene viser tendensen ganske sterkt. Jeg er ikke en som vil ha det alle andre gjør og har, men man blir nok mer påvirket av trender enn hva man tror.
Gjenbruk er jo i vinden også på motefronten.

Dette var bare helt etter mitt hjerte. Elsker det!

Takker for veldig inspirerende blogg. supert!

Nilla sa...

Fy søren så bra!!!

Elsker de møblene. Kult å se at den turkisfargen er HOT, har nemlig malt den i kjøkkenet på hytta for over 2 år siden.
Litt forut for min tid....

Cecilie sa...

Og fargen på det speilet (på badet) var jo bare KNALLFIN! Nå fikk jeg lyst å male på noe her :o) *kikker litt rundt i huset*

tinemor sa...

Masse kult!
Takk for titten ;-)

mali-mo sa...

Har sittet og scrollet gjennom "hjenne hos" reportasjene og kost meg. For en kjempeide av dere! Kjekt med så mye variert inspirasjon. Blir som en miniutgave av 100 blogger i 1!

Her har dagene vært fylt av bunadsbrodering (siste liten igjen..) og jobbkav. Godt helgen snart nærmer seg og skuldrene kan senkes.. Ha en fin kveld!

Persilja sa...

Mitt i prick för mig också!!!!!!!!!!
Tänkte skriva love it love it love it och så hade redan ni skrivit samma! ;D

GundaM sa...

Wow,wow,og wow... En slik butikk ville jeg ha hatt og men det krever endel da. Er heldig som bare er fast ansatt og får lønn en gang i måneden men dette var saker ja;)
Takk for siden og inspirasjonen og god helg til dere alle tre!

Tove sa...

FY SØREN! Så utrolig stilig!!!! Satt faktisk å tenkte på å male stereobenken min KNALL ceriserosa tidligere i dag, og det blir jo nesten som dette... (på "amatørnivå" selfølgelig) Utrolig stilig med farger altså!

tusen takk for disse repotasjene, kjempeinspirerende:D

micano sa...

VELDIG KOSELIG MED MALTE GAMLE MØBLER!
:-)
FINE BILDER FRA HJEMMET DITT LENGER NED PÅ BLOGGEN OGSÅ!

Nublus blogg sa...

Härligt! Vad roligt med retro och färg. Vitt och slitt är fint men det är roligt med färg också!

Kram på er, vad duktiga ni är som hittar så fina bloggar att inspireras av!

Klem, Nublu.