fredag 28. mars 2008

Sengegavl

I dag klokken 10 ble min siste eksamen på sykepleieutdanningen levert, og hvilken energi som ble frigjort! Turen bar rett til Maxbo hvor jeg kjøpte sponplate, som jeg på en særdeles kreativ måte fikk lurt inn i bilen, riktignok til allmenn beskuelse (les: menn i alle aldre som smugkikket og lo med seg selv;dette vil aldri blondinen klare..! Men jodda, det er meg og Maxbo;)

Sponplaten ble kledd med en tynn, tynn dyne jeg fikk tak i på Ikea i dag, til 25 kr! Hadde jo i utgangspunktet tenkt å bruke skumgummi eller vatt av noe slag, men en så billig dyne var jo et velkomment kupp. Etterpå stiftet jeg på et tykt, hvitt bomullsstoff.

Jeg liker å blande gammelt og nytt, forskjellige stilarter og farger, og få en helhet ut av det allikevel. Håper jeg lykkes med det! Retroradio sammen med fattigmannsølv er et godt eksempel;)


Og voilà!! Er kjempefornøyd med resultatet! Hadde egentlig ønsket meg et spenstigere stoff enn helhvitt, men har ikke funnet noe jeg har likt godt nok. Dermed ble det hvitt, og når jeg ser det nå er jeg glad for det. Kjempelett å bytte evnt puter, bilder og stæsj rundt, og dermed endre uttrykket helt.


Hvorfor gjemme fint innpakningspapir? Kjøpte meg en sinkbøtte på Ikea i dag, og vips ble det en liten dekorasjon!


Ha en riktig god fredag, alle sammen! Er så koselig å "skravle" med dere, og ikke minst bli inspirert av alle kreative påfunn. Nå er jeg klar for gullrekka, marsipan og mallorcablanding;)

17 kommentarer:

frk. vims sa...

gratulerer så mye med ferdiglevert eksamen! og med ny sengegavl! den ble lekker :)

jeg sitter opg syr på kjole, tror det blir greit, men har sybord og pc'bord i ett, så det blir litt blogging samtidig som jeg syr... sort tråd på sort stoff og ikke optimalt lys (les fravær av dagslys) er ikke særlig gøy i lengden....
blargh

kos deg med gullrekka og snopet! det fortjener du virkelig i kveld! :)

klem

frk. vims sa...

jeg kan forsåvidt ikke kalle det sying. hadde det vært sveising så hadde det hett punktsveising...så da blir det vel punktsying da.....? ;)
to sting og knyte tråden. perfekt blir det ;D

borghild sa...

Gratulerer med vel overstått eksamen!! Fint å feire med ny sengegavl! Veldig fin å se på ble den iallfall, og super idé å bruke en tynn dyne, veldig økonomisk, det liker vi:-)
Har forresten mitt innpakkingspapir i lik sinkbøtte, hi hi.. Men min er kjøpt på Biltema!:-)
Kos deg masse i helga, klem B:-)

Storeflittig Solveig sa...

Så utrolig fint det ble! Syns det ble helt topp med hvitt stoff, jeg, rent og skikkelig pent!

Og grattis hundre ganger med vel overstått, håper det gikk bra:)

Nå snoper vi her også, nachos og sjokokjeks. Deilig!

Miamor sa...

Gratulerer med vel overstått! Husker fra jeg sjøl gikk på sykepleien(leeenge sia), etter eksamen fikk jeg alltid et kick på noe kreativt! jeg har lenge tenkt på å lage sengegavl, og din ble kjempefin! Ha ei riktig flott helg!

Solveig: Stoffet er nok kjøpt i Trøndelag for 25 år siden, så tviler på at vi får tak i det nå... God helg til deg også!!

♥ ♥ ♥Anniche ♥ ♥ ♥ sa...

Så flott sengegavlen ble !!

- og ja , masse grattis med overstått eksamen :)

Ha en god helg , og takk for at du tittet innom !!

GundaM sa...

Koselig å "skravle" med dere her inne og, vet lissom aldri hva som venter en her..Artig;)

Og du for et nydelig nattbord.....

Som du ser i bloggen min er jeg glad i striper da akkurat NU ;)

God kveld til deg og;)

Fru Fjeldhammer sa...

Gratulerer med vel overstått eksamen, nyt snopet!

Så fint det ble med sengegavelen, passet perfekt inn...

god helg

♥ Harmoni Interiør ♥ sa...

Så effektiv du er da! Kjøpt sponplate og så er alt ferdig på samme dag! Skulle hatt en ny sengegavl her i huset også! Kjøpte ny seng for en stund siden, men den er nå helt topp å ligge i, selv om jeg ikke har fått laget el kjøpt sengegavl!
God helg! :O)

Tove sa...

Så flink du har vært! Du har bare stiftet et dynetrekk rett på platen? For en genialt "enkel" ide, da kan man jo bare skifte ut stoffet når man vil ha litt forandring:) Dette skal jeg jammen meg prøve når jeg kommer meg hjem til Norge igjen, har nemlig en utrolig deilig madrass jeg skal bruke, men selve sengen vi har her er for stor/ høy for soverommet vårt hjemme. Og nå vet jeg hva jeg skal gjøre med den:) Takk skal du ha. Og forøvrig så var soverommet ditt utrolig flott, nattbordet var helt nydelig:) Og flotte farger
Ha en flott helg:)

klem

Tove sa...

Glemete jo helt å gratulere med overstått eksamen:) Skjønner du fikk et energikick av det ja

Hulda sa...

Grattis med vel overstått eksamen! Alltid godt å få slikt unna, ja! Takk for koselig hilsen hos meg. Du har all grunn til å være fornøyd med sengegavlen, det ble lekkert! Sikkert et syn å se deg få den inn i bilen også, hi hi.. ;) Har veldig lyst på gavl jeg også, vi har rammemadrass, ikke spesielt romantisk.

Fru Pink sa...

En liten presisering, ser jeg ikke har vært tydelig nok på fremgangsmåten! Jeg brukte dynen (den tynneste jeg noen gang har sett -hallooo, 25 kr..! Utrolig) som polstring før jeg stiftet på tjukt bomullsstoff utenpå.

Tuuuusen takk for kjempekoselige tilbakemeldinger:-)

Lilleflittig sa...

Grattis med vel overstått! Bra gavlen ble også!

God helg :)

Anine sa...

Jepp, da er saken klar her i huset også :) Når eksamen er unnagjort om 5 uker, da skal fruen i huset være kreativ igjen... etterutdanning tar tid, 12 år siden sit eksamen, så jeg har skikkelig nerver. Da er det veldig godt å titte innom fine blogger som gir nytt liv til dagen :)
Takk for herlig kommentar hos meg, her kommer jeg gjerne innom igjen!
Aninekanine

Magny sa...

så gøyy å blogge sammen ! dere er kreative...
God helg,- magny:)

Anonym sa...

Utrolig fin sengegavl! Hvor stor er den i forhold til sengen? Og grattis med ferdig eksamen! Utrolig gøy å lese på siden din. Mye inspirasjon og tips å hente. Stå på :D