mandag 31. mars 2008

Fotoalbum

Man kan vel ikke si noe annet enn at digitalkameraer og -bilder er et kjempefremskritt; men et problem er det med dette også: Bildene blir liggende på dataen i haugevis, så man gidder aldri å se på dem (ihvertfall er det sånn hos oss). Nå har jeg prøvd å gjøre noe med det, så jeg har fremkalt de beste bildene fra 2007, og nå setter jeg dem inn i album. Desverre var det et veldig dårlig album-utvalg i butikkene jeg lette i. Det finnes veldig veldig mange kjipe album i Østfold-området. Det eneste ålreite jeg fant var svindyrt og altfor lite, så jeg ente opp med et helt vanlig blått, trøtt et.

Da jeg kom hjem fra koselig besøk hos Storeflittig igår lå origamipapiret jeg har kjøpt på eBay og ventet på meg. Til min overraskelse var det lilla. Jeg trodde det var hvitt (*host*), så den originale planen for papiret ble lagt på hylla. Istedet har jeg brukt det til å friske opp mitt kjedelige album. Nå er det mye finere og mer personlig.

Før og etter bilder:

Det er ikke spesielt avansert, dvs. det er kjempelett. Hvis du kan sette bokbind på en bok, kan du gjøre dette også. Eneste forskjellen er at jeg limte papiret på, og voila.

4 kommentarer:

Soreflittig sa...

Oi! Dette ble skikkelig bra! Kjempegod ide!! Noen fine bilder bittelilleflittig i albumet?

Nunne sa...

Du er kjempesmart!
Holder sjøl på å lage løse albumark som min datter skal få, til et album jeg har laget til henne til jul! Ferdige bilder med artig tekst, klar til å putte inn i albumet sitt.
Jeg liker ALBUM bedre enn å dra PCen på fanget for å vise bilder...
God uke til deg, fra Nunne

Fru Pink sa...

Så fint det ble! genialt enkel idè som jeg aldri har tenkt på. Fra nå er det slutt på å kjøpe svindyre album fra Ordning og Reda, sparer nok 3-400 pr. album på det.. Lurt, lurt!

frk. vims sa...

så fint det ble. man kan sikkert også bruke stoff i stedet for papir. det har jeg tankt å gjøre på en sånn blad samler i papp fra ikea. en ser bare så trist ut nå...