torsdag 7. januar 2010

Norway says og sneakers radio

Til bursdagen min i september fikk jeg en utrolig herlig pepperkvern som jeg har ønsket meg lenge. Jeg liker å lage mat, og har en kjæreste som er supermann på kjøkkenet. Så da passer det godt å ha dyrere pepperkvern enn noen av møblene vi har i hus, hihi! Jeg fikk også radioen pure one som er et bittelite funn av en radio.Radioen har surret og gått på kjøkkenbenken maaaange timer allerede, og i hele vinter har den holdt vårhåpet oppe: den minner meg nemlig om le coq sko med de små fine hullene sine. Deilige små sko, som en ikke trenger å ha to nummer for store. Ingen ullvang og hjemmestrikk! Selv om jeg snart er 30 har jeg ikke avgått med sneakersdøden:):)Nå hører det med til historien at jeg er 1/4 same, noe som må ha gitt meg frostveske i blodet - er jeg den eneste i Norges land som ikke fryser om dagen? Så kanskje jeg kunne brukt sneakers allerede?Norway says har bestemt seg for å gå hvert til sitt for en stund tilbake, men jeg håper nå de finner sammen igjen, jeg da.

Ha en superduperherlig helg. Her har vi akkurat utfordret sjebnen på Lagunen (kjøpesenter) og kjenner at det er deilig med lørdagsmys. Helgene er typiske matlagingsdager for oss, og i dag er det ny oppskrift på utprøvning. juuummmi!

15 kommentarer:

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Vi var en snabb tur till Elkjøp på Nordås, och bestämde oss snabbt för att skippa Lagunen när vi såg bilkön dit. Det blev en tur in till sentrum istället. :-)

Härlig pepparkvarn, riktigt cool design.

Hoppas du har en riktigt fin helg!

Anonym sa...

Hehe..Jeg er nå kvart same jeg også, og jeg er den mest frosne personen på den nordlige halvkule. Kanskje det ikke var noe frostvæske igjen til meg?

Gleder meg sånn til dere kommer hit!!!

lilleflittig

Christine sa...

jeg skjønner heller ikke alle som fryser så fælt for tiden.. jeg pleier som regel å fryse veldig lett, men synes ikke det er så forferdelig kaldt ute? det gjelder jo bare å kle seg skikkelig :) her er det parkas, skjerf, lue og votter på hver gang man går utenfor døra :D har ikke begynt med sneakers helt enda, men jeg klarer meg hvertfall fint uten ullsokker i skoa, så det nærmer seg kanskje? :)

victoria sa...

Så deilig og ikke fryse så fælt...
er en stor frossenpinn nå om dagen jeg...
For en herlig liten radio, veldig fin... vet du hvor den er fra?
Viktig med gode redskaper når man liker å kokkelere, selv har jeg mange global kniver, som er hellige her i huset og jeg ikke klarer meg uten....
ha en super lørdags kveld vidre
klem victoria

HønePøne sa...

Kjekt med radio på kjøkkenet! Husarbeidet blir mye kjekkere med en gang en slår den på. Vil ikke si hvilken kanal jeg hører på, for da høres jeg mye eldre ut enn mine snart-30! hehe!
Falt pladask for den fine boksen på øverste bilde... Sjarmerende og vakker!
Madeleine

Bo med barn sa...

Hei. Har du gjort mange gode funn du..? :)

Jeg sender deg en ny mail jeg (håper ikke du synes jeg maser:). Har et par spørsmål til.

Ha en flott ny uke...snart:)

mali-mo sa...

Hei igjen snuppedupp ;)

Så fine bilder! Du er skikkelig på hugget på nye innlegg om dagen...så bra! Nåfler jeg at jeg har vært på besøk hos deg ;) Koselig! OG fin radio! Det der med hund er jeg ikke fullt så sikker på. Her er det 50 prosent av meg som syns det virker som en veldig god idè og andre halvdelen roper nei inni hodet mitt. Mali-mo mannen og katten vår er MOT så der står saken godt ;)

Så inne hos Noralill at du myste på hekleoppskrifter. Har en superfin bok du kunne lånt, hvis du forstår engelsk hekling? Jeg skjønner ikke bæret. Men hvis du har energi til å finne ut av det, så er det en veldig fristende link til masse forskjellig her:
http://www.hekleoppskrift.com/barneleker

GOD mandag ;)

mali-mo sa...

Og jeg fryser ikke. Mistenker sammenheng med mine ekstrakilo etter svangerskapet nå (sitter som spikret gitt), for ellers er jeg en skikkelig frysepinn. Tu-de-lu ;)

Kardemomme sa...

Jeg har også fått med meg at Norway says har gitt seg..Utrolig synd for det har vært moro å følge med på denne suksessen..Jeg har vært skikkelig stolt over at de var norske! Landet vårt er liksom ikke egnet for at kreative mennesker skal kunne lykkes..
Mange designere lever på sultegrensa og det er nesten ikke liv laga å åpne en liten nisjebutikk som de man finner masser av i København..Oslo består nesten bare av kjedelige kjedebutikker. Man finner selvfølgelig noen perler på Grynerløkka eller Majorstua men man vet jo aldri om de fortsatt eksisterer neste gang man har tenkt seg dit..
Angående felles smak og lppiser så er det kanskje det er godt vi bor på hver vår side av fjellet hihi!!
Jeg er ganske våken når jeg entrer et loppemarked men jeg har aldri skadet noen i min iver hihi!!!
Tror ikke vi hadde rukket å prate så mye om vi skulle vært på felles loppisraid..Kaffekoppen og praten måtte vi tatt etter loppemarked nr.8 den dagen haha!!!
Nå som dere flytter tilbake til østfold til sommeren kommer dere jo nærmere alle de gjeveste markedene også..Ha en fin dag! klemmer fra Kardemomme :))

Kardemomme sa...

Her slo Alzheimeren til igjen..Glemte helt det jeg skulle skrive om den nette lille radioen deres! Den var superfin! Men det som fanget øyet først var den herlige boksen som står der bak radioen..Herlig!!!
Dessuten var det røde bildet med hunden så fint til de lyseblå stolene!!
Dere har det jo så koselig på studentleiligheten men jeg skjønner jo godt at dere lengter etter å flytte tilbake til østfold også...Klem herfra :))

Rikke sa...

Den pepperkverna har jeg også siklet på, seinest på lørdag :D

Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min, og jeg er helt overbevist om at du kan gjøre underverker med utgangspunkt i en rød Phil & Teds ;)

alvorada sa...

Fin-fin sang! Og bildene var jo facsinerende.. Spesielt det med bildebursdagskaken! :)

Den radioen din ser jammen ikke så dum ut. Jeg har for øyeblikket radio/musikk kun på pc-en, noe som fører til at pc-en er det første som slås på her om morgenen/ettermiddagen. Musikk må man jo ha! Problemet er at når den først er slått på er det en overhengende fare for at man blir fanget i internettuniverset og blir sittende foran dataen istedet for å bare sette på litt bakgrunnsmusikk til andre aktiviteter..

Spørsmål: Går det an å koble til mp3-spiller til radioen?

Pepperkverna er ultrakul. Minner meg om "brioklovnen" fra vi var små, den som var bygget opp av ringer i forskjellige farger :)

Tenk at dere flytter til denne kanten av landet til sommeren! Jeg foreslår at dere slår dere ned så nært Oslo som overhodet mulig, aller helst innenfor T-banerekkevidde ;) Håper å se mer til deg fra da av! :)

Minmill sa...

Fin radio og fin pepperkvern. Jeg er vel som kardemomme, og legger mest merke til de andre tingen i bakgrunnen. Spesielt den fine boksen.
Det må jo være ti ganger bedre å bo i Østfold enn i Bergen, jeg tenker iallefall sånn værmessig og tilgjengelighetsmessig. Det blir vel rart når en epoke er over, og noe nytt står på trappene. Må være litt spennende da?

Jeg visste ikke at Norway Says skulle gi seg. Det var synd egentlig. Det er rart her i Norge synes jeg. Lurer på hvorfor folk ikke får det til å fungere. Vender man nesen til Danmark er design stor butikk, og kjempesuksess.

Ønsker deg en fin mandag. Klem Minmill

HønePøne sa...

Hei igjen!
Tusen hjertelig for superskjønne kommentarer :) Det er veeeldig greit at du linker. Hjertet mitt hoppet over et slag da jeg leste det. hehe! (selveste storeflittig, jo!)
Gleder meg til å bli bedre kjent!
Klem, Madeleine

Kardemomme sa...

God morgen og gratulerer med valget av en Karlstad sofa! :))
Noen ganger må man bare gi etter for lystene sine og Karlstad er et veldig godt valg! Du har sikkert valgt den lekre nye modellen som du har snakket om før og den kommer til å bli superfin hjemme hos dere! Alle de koselige gamle møblene dres kommer til å fremheve den moderne sofaen perfekt!
Kan tenke meg du går rundt og planlegger og møblerer huset i vestfold i hodet nå :))
Gleder meg til bilder etterhvert!
Vet du at jeg slet også litt med å få til klare nyanser da jeg skulle blande for Kulør..
Den som du kaller gammelgrønn fikk jeg også og siden jeg har dilla på den sendte jeg den inn men jeg ville gjerne hatt en mer turkis og endte opp med en slags petrolfarge som egentlig var ganske fin men det var altså en klarere nyanse jeg hadde sett for meg..
Men mye hvitt med et par dråper blått og siden et par dråper grønt skal jo bli turkis..
Det er innmari moro å blande fargr og jeg satt der som en unge og storkoste meg hihi!!!
Blir spennende å se hvilke farger de velger ut fra oss alle sammen.
Ser jo for meg at det blir en del likt..
Jeg blandet en litt sær rosa/aprikosfarge som jeg ikke sendte inn og angrer litt men jeg har den liggende og skal heller få scannet den og kjøpt et spann av den hvis jeg bestemmer meg for å male noe i den nyansen..
Jeg tar gjerne et heklekurs med deg :)jeg lover at hvis du først begynner vil du ikke klare å stoppe igjen hihi!!! Håper det går bra med fru Pink! Skjønner jo at hun sikkert har mer enn nok å gjøre med ei ny lita tulle i huset men du får hilse henne fra meg og så håper jeg vi sees på et eller annet arrangement snart alle sammen! Ha en fin dag :))Klem fra Kardemomme