søndag 17. januar 2010

Mitt bad

Mitt bad er overhode ikke bloggbart, så her er noen "lurebilder" hvor en bare får se svært utvalgte deler av virkeligheten. Ikke det at det er så utrolig forferdelig, altså, men det er liksom ikke så inspirerende å se bilder av studentleilighetbad som ikke har sett overhaling siden 80-tallet:)

Birds in the bathroom

Driftwood in the bathroom
Jeg prøver så godt jeg kan å se det positive i ting, og det som er genialt med et lite bad, hvor dusjen omtrent går i ett med vasken, er at det bare tar 5 minutter å vaske HELE badet:):) I tillegg er det noe med at sålenge vi vet at det bare er for en periode i livet, er det noe nesten uimotstålig sjarmerende med denne hyttetilværelsen.

Håper dere har en god innspurt på helgen der ute!!!!


15 kommentarer:

Dagny @ Beautiful Living sa...

På bildene her ser det i alle fall smashing ut! Jeg prøver igjen i morgen å ta bilder av mitt... Gir meg ikke altså! hehe :)

Jorun sa...

Du er tilbehørsdroningen!

Jeg har et av de nyrenoverte studentbadene, og det ER et hakk mer delikat med blanke fliser enn.de gamle plateveggene. Men her og nå skulle jeg gjerne byttet den sterile stemningen hos oss med "hyttekosen" din. :-)

Blandet loft sa...

Vakkre bilder av vakre detaljer.

victoria sa...

Det var jo kjempe flotte bilder av detaljene på badet ditt... herlige de plankebitene...
Planene var selv å ta litt bilder av badet, men forkjølelsen slo inn så ble dårlig med det...
ha en super søndag vidre
klem victoria

Anka sa...

Jeg syns det er godt å høre at ikke alt er bloggevennlig. Vi er bare mennesker, hehe. Kan ikke ha alt tipp topp hele tiden. Men det du viser ser jo veldig fint ut og det hjelper sikkert på hele badet. Så er ikke så sikker på om det er så ille, hihi. Klem fra meg.

Anka sa...

Jeg syns det er godt å høre at ikke alt er bloggevennlig. Vi er bare mennesker, hehe. Kan ikke ha alt tipp topp hele tiden. Men det du viser ser jo veldig fint ut og det hjelper sikkert på hele badet. Så er ikke så sikker på om det er så ille, hihi. Klem fra meg.

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Så härliga bilder. Drivveden på servanten var en flott detalj.

Jag har aldrig visat vårt badrum på bloggen. Inte för att det inte är bloggbart, det blev omgjort av de förra ägarna i 2005, men jag tycker inte om det. Trenger en liten mini-makeover. Men nu får man ju en massa ispiration runtom på alla bloggar, så snart är det dax! :-)

Hoppas du har haft en riktigt fin helg!

Tante Mimmi sa...

he,he!
Nøye då!
Du kan tisse og dysje ...og nyte den flotte rakveden- kva meir treng ein???? Og ferdig vaska på 5 min- det må væra det beste! :)
...mine bad blir ikkje blogga...det ser jo ut som nokon har bomba dei med vilje...for mykje damer i hus;)
knis! (og..tenk..dei er jo berre 3,6 og 9...og 36 tenk på framtida!)
god veke! Håpar de slepp lokk over byen denne veka!!!

M by M sa...

Morsomt med de fine trebitene på vasken! Jeg har også et lite bad....har blogget om det en gang før, så kanskje jeg skal hive meg på?
Jeg har også det dusjforhenget i brunt. Veldig fornøyd med det!
Marie

storeflittig sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
HønePøne sa...

Knallfine lurebilder! :)
Du har jo virkelig gjort det beste ut av det badet du har. Det er ikke jeg så flink til. Hvis det er et rom jeg ikke liker, så blir det liksom stående der litt forsømt..
Tror jeg skal lære litt av deg ;)
Nyt hyttetilværelsen! Kjenner jeg nesten er litt misunnelig.. Studentleilighet er stas!
Madeleine

Heidi sa...

Så fine detaljer, en flot flot blog du har

kardemomme sa...

Hei S.
Så irriterende med den sofaen da!
Jeg måtte google sofanavnet Lund Ekon fordi jeg ikke visste hvordan den så ut.Den ligner litt på Karlstad men når du ikke får kjøpt trekk og kanskje føler deg litt snytt skjønner jeg jo at du kanskje selger den igjen..
Noen ganger er det like greit å ikke si så mye til våre bedre halvdeler. Jeg er overbevist om at det man ikke vet har man ikke vondt av ;)Dette er jo ikke engang din skyld men selgerens..hrmf!!!
Det er fælt å ønske seg noe og så blir ting litt feil..
Badet deres ser veldig sjarmerende ut synes jeg! Bildet av den vakre knotten er superfint!! Hvor får man kjøpt sånne håndtak tro?
Mitt bad er heller ikke egnet til fotografering. Forrige eier satte opp ganske fin mosaikk og fliser men de byttet ikke ut skap og speil så dette er veldig brunt og veldig 70-tall. Jeg er glad i mye fra den tidsperioden men ikke de brune baderomsmøblene altså pføiii!!! Har tenkt å gjøre noen grep men siden vi holder på med litt i hvert eneste rom i huset snart ba mannen min om nåde da jeg nevnte badet her om dagen hihi!!
Ha en fin dag videre! Hører at giftskyene har lettet slik at dere kan ferdes trygt ute igjen.
Klemmer fra Kardemomme :))

Rikke sa...

Takk for koselig og motiverende sy-kommentar:D Må innrømme at det er noen mislykkede prosjekter mellom de vellykkede:P

Det du skreiv om strikkeprosjektet som hadde en feildimensjonert arm var faktisk litt imponerende! Jeg hadde ALDRI fortsatt på et slikt prosjekt etter jeg hadde oppdaget feilen så langt ut i strikkingen.

Jeg ser ingen kommentarer eller linker til Hilde Heimdal? Er de fortsatt på siden min? Ser det ikke på bloggen deres heller.

Livs Lyst sa...

Hei Storeflittig!
Takk for koselig kommentar og bilder med link fra Nib inn til min blogg.
Det ble jeg glad for! ;O)

Det var litt tilfeldig at jeg la inn et bad-innlegg akkurat nå, men jeg ser jo at det passet godt med konkurransen og bildene du legger ut av alle badene nå.

Så ble det litt "bad-humor" fra meg ;O)

Ha en fiiiin dag!
Liv