fredag 29. mai 2009

Kjøkken del 2

Denne uken lagde jeg en vimpelrekke. Jeg henger meg på dilla, litt etter alle, men syns det ble koselig i vårt lille 'hyttekjøkken'. Jeg er litt forelsket i det blå blomstrete stoffet som egentlig var et sengetrekk. Nice!

Utrolig lite kjøkken vi har, som allikevel fungerer veldig greit. Jeg er rar sånn, akkurat nå bor vi i studentleilighet som trenger en gedigen overhaling - men jeg trives og er fornøyd allikevel. Livet er mer enn fancy kjøkken. Sjokoladekake i langpanne foreksempel. Vi spiser kake på 4.dagen her nå. ohohoh.

Under forhenget står verdens mest idiotiske varmvannstank. Ikke i et hjørne, ikke plassert inntil veggen. Neida! Den står midt under forhenget, slik at det ikke er plass til noe annet enn varmvannstanken under hele oppvaskbenken. Noe som gjør at en ikke kunne ha satt inn underskap even if I would. På et kjøkken som i utgangspunktet er minimalt, er det ikke akkurat plasseffektivt for å si det slik. Det fantastiske er at dette ikke er en sær feil i akkurat vår studentleilighet- alle de 156 andre leilighetene har også vært velsignet med den samme løsningen. Galskap satt i system! Men forheng er ganske fint det også? Og det setter jo det riktige hyttepreget.

Den turkise 'tapeten', er en papirduk kjøpt på Rimi for 10 kr. En sånn rull av papir som skal ligge som en midtløper vet dere. Der har jeg et prosjekt på gang - skal komme tilbake til dere med mitt lille custom-made-tapet prosjekt.Hihi - den rogngrenen har virkelig fått vist seg frem de to siste dagene. Innredning med blomster er et av mine prinsipp. Og størrelsen teller! Tre slike grener i en vase på kjøkkenet er alt jeg trenger for litt pynt.

I går kom mitt allerede elskede kjøkkenbord på plass. Jeg er helt mo i knærne. Det er perfekt! Jada - ikke enda, såklart. Skal males, og da suser jeg nok over resten av furua her også. Etter 4 mnd irriterer den backsplashen meg fortsatt - noe som betyr at den har fått sin rustikke sjangse.

12 kommentarer:

Kardemomme sa...

Heisann Storeflittig :)
Skal si du har vært flittig på bloggerfronten i det siste! mens jeg har vært helt utmeldt har du tatt en masse flotte bilder fra kjøkkenet deres! Det er ikke størrelsen det kommer an på..Det er herved bevist nok en gang! Ser kjempekoselig og personlig ut der!! Tusen takk for tipset om tilbud på Kitchen Aid! Jeg må ringe bort imorgen og sjekke hvilke farger de evt. har inne.
Den grønnfargen jeg ønsker meg mest av alt er visst nesten umulig å få tak i..Typisk!! Når jeg endelig har bestemt meg for noe finnes det ikke mer :(
Velger muligens lyseblått i stedet..
Ønsker dere en fortsatt koselig dåpsforberedelse og flott pinsehelg!
Mange klemmer fra Kardemomme :))

Huset på Planen sa...

Kjempefine bilder! Jeg er helt enig det med blomster. Det er en liten stund siden jeg hadde skikkelig fine blomster hjemme - kanskje jeg skal benytte helgen til å plukke med meg noe fint fra naturen? God pinsehelg.

myhome sa...

Å så kjempefint kjøkken! Innbydende, personlig og koselig!!! Turkisfargene i kombinasjon med hvitt og natur, er kjempefint, og bilde nr 1 og 2 på forige innlegg, kunne fått meg til å tro at bildene er tatt i en koselig bakgårdsleilighet et sted i Hellas. Skjønne vimpler og smart med gardin istedet for dører. Rogngrenen var helt skjønn!
Ønsker dere en fin pinse!

Jannicke sa...

...nå har jeg rett og slett kost meg med både kjøkken del 1 og del 2.. Sett masse på hvert bilde, mange fine detaljer..
Likte fargesammensetningene.. Kjøkkenet virker levende, gjennomført og fargerikt..
men ikke fargerikt på en rotete måte... Alt harmonerer.
Du er kreativ og veldig flink!!
Riktig god pinse!
Klem J.

norsk stil sa...

Synes du har et koselig og fint kjøkken! Fikk lyst til å sy vimpelrekke selv, når jeg så de fine bildene. Likte veldig godt furuen over vasken. Fin og rustikk i kombinasjon med solide kjøkkeredskaper og Bialettikannen :) God helg <3

Sweet Memories sa...

Utrolig fint og koselig kjøkken dere har !Så lurt med den søte vimpelsnoren på det forhenget,veldig dekorativt.:)Finner mye fint å plukke med seg i naturen ja.Jeg kom hjem med en liten fin syrinbukett igår kveld etter å ha rulset på tur med hunden.Nydelig svak lilla og duftet så godt .;)Mye pent og dekorativt som vokser langs en offentlig gangsti.;)Ha en deilig pinsehelg!:)

Ida sa...

Studenhybel, hyttekjøkken eller hva som helst - JEG ELSKER KJØKKENET DITT! Shit i fancysnacy med høyglanspolerte dører og duppedingser til en rekke høyteknonlogiske (u)nødvendigheter! Ditt kjøkken er jo sjarmerende, hjemmekoselig og innbydende - det må jo være det absolutt viktigste! Jeg bytter gjerne mitt kjøkken mot ditt ;-D

Masse masse fine bilder!
Håper alt er bra! Klemmer

Haust sa...

Så koseleg kjøkken! Vimplane gjer seg utruleg godt, og det same gjer rognekvistane! Takk for ei god dose inspirasjon! :)

fru vims sa...

kan man kjøre lift opp 4 etasjer?
da må du komme hit og kjøre lift for meg!!!! hehe

mulig bildene gjør treverket tøffere enn i virkeligheten, men jeg synes ikke det trengs å males.

så det så :D

Kardemomme sa...

Jeg ble så glad da jeg leste kommentaren din inne hos meg :)))
Blir helt overlykkelig når noen sier de blir inspirert :))
Da håper jeg vi er enige om å fortsette en stund til eller hur.. :)))
Jeg var innom Kitchen i dag for å sjekke fargene..Ingen pistasje er å få men isblå kan skaffes og jeg skal bruke helgen til å bestemme meg..Ha en fortsatt fin lørdag i det koselige kjøkkenet deres! Klem fra Kardemomme :))

MusMei sa...

Må si jeg skvatt litt da jeg så bildene av kjøkkenet ditt.. Det var liksom noe kjent ved det. Så kom jeg på at jeg jo faktisk har hatt et akkurat make kjøkken i 3 år!! Ikke akkurat make da, for ditt er jo blitt kjempefint med de hvite skapdørene. Vi trivdes kjempegodt, men etter å ha bodd i all furuen i 3 år er jeg HELT overbevist om at jeg aldri mer skal ha furu verken på vegger eller andre steder!! Fra bildene av sofaen din ser jeg at veggene har fått en fornying også. Vi bor ikke så langt fra hverandre faktisk. Ha en fortsatt fin pinse. Hilsen x-beboer på OPQ tunet!
Hilde

Tove sa...

Så utrolig fint kjøkken du har ordnet til! Alt var jo kjempefint, fra forheng med vimpler til koppehåndklær til knottene på skapene.. Utrolig koslig var det:)

klem