lørdag 21. mars 2009

We lost our hearts to...Storeflittig og jeg har hatt en særdeles avslappende og deilig Paristur! Ingen av oss er ihuga "turistturister", så attraksjoner fikk være attraksjoner; vi sov til 11 og gjorde akkurat det som passet oss til enhver tid:) Hvilket var; kafè, rusle i Montmartre, kafè, rusle i Latinerkvarteret, kafè, kjøpe babyklær, kafè, se litt på Eiffeltårnet, kafè, oppdage et designmuseum med masse Vitra, kafè.... Hihi. Selvfølgelig var vi innom både Triumfbuen, Notre Dame, Louvre og Sacre Ceur, men det jeg husker best er faktisk "hjemmespa" på hotellrommet med glohett fotbad for såre undersåtter, og julemiddag på megakjent restaurant - hahaha! For å forklare nærmere; vi havnet på en skikkelig lekkerschmekker restaurant med bare franskmenn. Menyen var bare på fransk, som vi ikke er veldig støe i, men dog klarte å tolke på vårt vis. Jeg gikk derfor for noe med svin, og Storeflittig blant annet en dessert det var vanilje i . Vi holdt på å le oss ihjel da jeg fikk ribbe og Storeflittigs dessert viste seg å være riskrem;-) Skikkelig julestemning i et vårlig Paris med andre ord!
Takk for en herlig tur kjære du, gleder meg allerede til neste gang:)

12 kommentarer:

T:o)ve sa...

Hørtes helt fortreffeli ut hele turen, og julemat må da passe helt perfekt siden jula varer helt til påske ;o)
Velkommen heimatt!

Prinsessa sa...

Høres ut som dere har hatt en herlig tur. Shoppet masse ??? Paris er en by jeg aldri har vært i så jeg er bittelitt misunnelig....he he vis bilder for en U globetotter som meg:O)

Briggs lekehus sa...

Åå..det hørtes ut som den perfekte tur! Ta de lugn og nyte Paris!

Tove sa...

Høres ut som om dere har hatt en utolig deilig ferie med akkuratt passe mengde kafebesøk:) Og julemiddag i Paris høres også veldig morsomt ut!

Håper vi får se noe av hva dere har shoppet også;)

klem

Hege - BOLIGglede sa...

Paris = shopping! Ingen tvil om det.. Nydelig by!

Nr. 21 sa...

Ååå, høres deilig ut med Paris!!!

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Låter som en riktigt härlig tur! Och det där med menyer är inte alltid lätt, med vad gör det när man får skratta.

Ha det fint!

storeflittig sa...

hei du! jeg er rett og slett mett av sjokoladen enda, hehe.

det var så deilig å være på tur! er tilbake i bergen - klem klem klem!

Anita fra hjerterommet sa...

Høres ut som dere har hatt en fantastisk fin tur. Jeg reiser til Paris i april med min mor. Har samme planer som dere... kafe besøk og shopping! Gleder meg stort! Tar gjerne imot tips hvis det er noen butikker jeg bør få med:)

Anka sa...

Hørtes fatastisk deilig ut med et avbrekk fra hverdagen nå. Virket som en kjmepe koselig tur:-D Fortsatt god helg.

Beate sa...

Tusen takk for kjempekoselig kommentar på bloggen min;) Var faktisk innom her i går og fikk se mange fine bilder av gulfargen jeg er så glad i, kult bilde av elefanten og så kan det godt være jeg begynner å leite etter ei tallerkenhylle.... Din var suuper!

Katarina sa...

Jeg er Pariselsker de lux enda jegh bare har vært der 1 gang i 4 dager,utslitt småbarnsmamma på ferie alene med optikerskolen=dømt til å bli en dårlig tur med en sliten mamma. Det jeg egentlig skulle si var tusen takk for gode linker i det andre innlegget og så lurte jeg på hvilket hotell dere lå på?