torsdag 1. januar 2009

Nyttårs!

I dag er det 1. nyttårsdag, og vi har akkurat gjort unna en to timers markatur i herlig, magisk rimfrost, skaresnø og sol fra skyfri himmel. I går feiret vi nyttårs med 3 vennepar her, deriblant Storeflittig, Storeflittigmannen og Bittelilleflittiggutten, og var 13 til bords med barn og voksne! Veldig, veldig koselig hadde vi det, med marinert kalkunbryst, fløtegratinerte poteter og Dronning Mauds fromasje til dessert. Nam, nam. Og masse, masse eplemost fra Askim, SÅ godt:) Jeg tok noen bilder av bordet både med og uten tente stearinlys. Orket bare ikke juletema på nyttårsbordet (litt lei julepynt nå, etter å ha hatt det fremme siden 1. des..), så bordet ser jo ut som jeg tror det er St. Hans..;-) Men måtte bare ha litt deilige pasteller i synsfeltet igjen! Bordet er kun dekket med saker og ting jeg hadde fra før, bare serviettene er nyinnkjøpt. Her er loppefat og kopper, avklipte amaryllis, lysegrønne bånd med polkadot, filtengler og gammelt sølvbestikk i skjønn forening. Lillepink hadde laget hjertebordkort, og satt lyseblå sugerør i barnas glass:)Ønsker dere alle sammen alt godt i det nye året!

25 kommentarer:

Celia sa...

Your white house, with your white table and your white decorations reminds me of a Christmas song... lol... Remember which? lol...
And I have to say I love the soft color touch of the flower jars...

BLAFREBLOGGEN sa...

Nydelig bord :-) Gode nyttårsønsker til dere! Og denne juicen fra Askim har jeg nettopp oppdaget - morsomt sammentreff. Fikk en flaske av en venninne til jul. Har aldri smakt den før - veeeldig god :-)

Tove sa...

For et herlig nyttårsbord! Skjønner hva du mener med å være litt "lei" av julepynt.. jeg er nettopp ferdig med å rydde bort ALT... litt vemodig at jula igjen er over, men litt deilig også:)

GODT NYTTÅR!!

klem

My home is my Castle - by Kari sa...

Ååå så nydelig dekket bord...:)

Klem,Kari

Hem och Lycka sa...

Ojoj vilken vacker dukning, tjuuusigt! God fortsättning!

kram

-Mia- sa...

Såå flott nyttårsbord!! Godt nytt år til dere!! Klem-Mia

Marianne sa...

Takk det samme, nydelig pyntet bord!

Guttemamma sa...

Godt nytt år!! Dere gjør en strålende jobb med NIB, all ære!! Hilsen fra Anette

Anka sa...

Riktig godt nytt år! Så fint bord. Julen tok farvel her hos oss i dag. Nok rødt for meg! Nå kan man tenke litt mer i vårlige baner selv om vinteren ennå blir i noen måneder til. Håper det nye året bringer mye bra.

Kardemomme sa...

Godt nytt år til dere alle sammen!
For et nydelig bord du har dekket Fru Pink!
skjønner godt hva du mener med å være lei jula..I morgen forsvinner alle spor av jul her også! Enda jeg ikke har hatt pynten framme mer enn i 2 uker..Men slik er det hvert år. Man har et gledelig gjensyn med julepynten før jul og så er det bare sååå herlig å fjerne den igjen og lufte ut restene av jula..
Deilig å ha normal mat i kjøleskapet også..Er så lei av alle julematrester..
Hilsen kardemomme :)

Det hvite hjerte sa...

Nydelig dekket nyttårsbord, så delikat og vakkert!
Godt nytt år!
Klem

Min vri sa...

Så fint nyttårsbord du hadde pyntet! Jeg begynner også å bli lei av at det er jul hvoren jeg snur meg. :)

Godt nytt år!

storeflittig sa...

Hei hei! Det var så utrolig god mat og hyggelig selskap i går! Alle 3 hilser herfra:)

Og bordet (og resten av huset!) var/er bare helt utrolig flott!!!

OdaAnna sa...

Så flott bord! Synes det var nydelig med litt pastellfarger! Er en så deilig følelse å bruke ting en har og ikke alltid kjøpe nytt:) I går føk julen ut her, nå var det nok! Godt nyttår!

Miamor sa...

..skjønner godt at du er lei julepynten..jeg og!! men KOS deg med lys sjokolade..KOS er undervurdert som HELSEgevinst vet du....selv om jeg elsker den mørke...ebony and ivory..side om side...HA DET BEST...

Ellen - Charmerende gjenbruk sa...

Jeg har tittet inn til deg...koselig blogg du har.
Du er også velkommen til meg, å se bilder fra min nye bok Sjarmerende Gjenbruk som kommer ut i midten av januar.
Klem...Ellen

Minmill sa...

Hei hei. Så nydelige bilder av et nydelig bord. Det passet jo godt med litt farger i alt det hvite. Nå er jeg glad for at vi kan rydde vekk julen og glede oss til å se mer av vårfarger med ny inspirasjon. Ønsker deg et godt nyttår.

Persilja sa...

Fantastiskt vackra interiörbilder!!!
Härligt att se! Gott Nytt år!!!!

GundaM sa...

Nydelige bilder.
Ønsker dere alle et riktig godt nytt år og takk for det gamle ;0)

Karna sa...

Godt nyttår til deg også, et nydelig bord du har dekket!

Frk. Maya sa...

Nå har jo alle kommentert det fine dekkete bordet. Så min kommentar blir kanskje overflødig. Men jeg sier meg så absolutt enig det de oven har skrevt:)
Maya

Hulda sa...

Virkelig flotte jule og nyttårsbilder fra deg, fru pink! Nydelig borddekking. Likte godt puta fra søsteren din. :)

Mina sa...

Hei!

Så koselig at du datt innom meg da:) Jeg har vært innom dere flittige liser flere ganger;)

For et herlig nyttårsbord du hadde dekket!! Det var utrolig fint! Liker stilen din ellers også:)

Ønsker deg et spennende 2009! Og kom gjerne innom meg igjen:)

Snøstorm sa...

Vakkert bord. Fikk akkuratt en aha-opplevelse. Jeg har sånne hvite lyslykter fra Indiska jeg også, men har hele tiden hatt dem stående med den øverste delen andre veien. Det var jo myyye finere sånn du har gjort, det er vel kanskje meningen også. Kremt. Nå vet jeg hva jeg skal gjøre når jeg kommer hjem fra jobb, tenne lys ja.. :)

disa sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色