tirsdag 2. desember 2008

Advent

Aaaahh...Endelig er eksamen over, og adventsfreden har senket seg. Den stakkars leiligheten min har vært med på langvarig eksamenslesing og var gjennomskitten for flere uker siden. Idag har jeg forbarmet meg over møkka og hvertfall fått vekk det verste. Selv en lat sjel som meg synes det var nydelig å rense opp litt.

Jeg var så innstilt på eksamen på søndag, at jeg ikke kom på at det var første søndag i advent før jeg gikk inn i kirken. For en julejunkie som meg var det ikke vanlig kost, hehe. Heldigvis har jeg skrytt så mye av gudstjenestene i Storsalen (hurra for G2!), så mammaflittig var kommet inn til hovedstaden for å være med meg i kirken denne dagen. Og mammaflittig er en engel - hun hadde med seg et lilla kubbelys til meg :) Hun reddet adventsstemningen i den lille, skitne leiligheten min, og jeg fikk tent lys første søndag i advent. Takk mamma !



Imorra er det full fart til Maritastiftelsens bruktbutikk (prøv den, den er knall) for å kjøpe julepynt, hurra :)

PS. Sjekk ut Redd barnas englekalender, og Asbjørn Brekkes klimakalender. Hihi

5 kommentarer:

Miamor sa...

Så bra å ha en flittigmamma...det er redningen! vel overstått eksamen..så flink du har vært!! G2 ja..det kjenner jeg til..kjenner en del som går der..og som har spilt der...Ha ei trivelig adventsuke ...nyt dagene!! Klem Marit ;)

Anonym sa...

hei diiiii!
grattis med super innsats!
jeg maler. joda. du hørte rett! dette er fantastisk!

stor

knack sa...

Hey girl!! Haven't said "hi " in a while!!:) hope you are well ... everything looks wonderful!!

Anonym sa...

Gratulerer med overstått eksamen. Det er jammen godt med alt som er gjort!

Ha ei flott førjulshelg!

Villa Luftslottet sa...

Gratulerer med overstått eksamen:)
Ønsker deg et riktig godt nyttår og en fin feiring:)
klem