mandag 22. september 2008

Litt barnerom igjen..

Barnerom er så gøy! Må liksom blogges endel fra det rommet..
Drømmen om sengehimmel har gått i oppfyllelse! Gardinene har jeg sydd av stoff fra stoff og stil, ikke så lett å se, men de er rosa med hvite prikker. Tapetet er fra Maxbo faktisk. Etter å ha suset rundt på både Designers Guild, ROOM og Sandberg var det altså på Maxbo vi skulle finne noe som funka!. Linus er på plass også ser jeg, han vil være med der det skjer! Rommet mangler som dere ser lister enda.., det kommer, det kommer.. Også mangler vi et stort kombnert leke -og klesskap. Tenkte å prøve å finne det i gammel utførelse, men har ikke funnet noe på loppis i høst.

Pulten er et Finn funn, opprinnelig lutet furu som er malt og påsatt nye knotter. Synes den ble veldig søt. "Hesten" er fra Rice.

Tallerkenhylla fant jeg forrige helg på loppis. Tidligere reiste jeg mest på loppis på vestkanten, men har funnet ut at man finner like mye på østkanten. I de gamle arbeiderstrøkene og drabantbyene kan man faktisk finne MYE fint. Forrige helg valgte jeg meg ut Manglerud og Klemetsruv av alle ting, og fant masse! Tallerkenhylla ble malt lys turkis, fargen isvann.

Ha en fin og flittig uke alle sammen ;-)

27 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Vilket underbart barnrum, såå fint! Det är så kul att hitta saker på loppis och ge det en personlig prägel, blir ju nåt som inte nån annan har.. kram!

Krusedull sa...

Pinky: Åååå, for et nyyydelig barnerom! Hadde vært i himmelen hvis det var jeg som var den lille heldige! Koselig at du like engleskulpturen, lurt å benytte sjangsen til 30-årsdagen!

Storeflittig! Så gøy at du likte gaven! Alltid spennende å gi bort noe -vet jo ikke hvor godt man treffer. MEN GRATULERER med den største gaven! For en stor og kosleig nyhet da! Passet jo kanskje ekstra godt me gave på sånne sofadager, fint! Ønsker deg en fine dager (uten for mye kvalme og lav energi)!

Kardemomme sa...

Så fint barnerom!! Det er altså så koselig med gamle malte møbler..Ser at du er flink til å bruke lyslenker og det gir en herlig stemning! Den isblå fargen på tallerkenhylla var supersøt!! Vedder på at lille Pink er fornøyd med rommet sitt :)
Du har rett i at det er mye fint å finne på loppemarkedene på østkanten også! Til og med på bondelandet oppover hos meg er det mye å finne! Særlig retrostoffer..Utrolig morsomt med loppis! Jeg fant en del ting i helgen som var nå..Blir aldri lei av denne letingen jeg :) Ha en fin mandag og jeg håper at kvalmen er bedre! Klem fra kardemomme :)

Kari - My home is my Castle sa...

Kjempenydelig barnerom :))
Den som hadde hatt et sånt når jeg var liten...

Ha en fin dag

Living White sa...

Ble superfint det du har ordnet til:) Jeg skulle ønske jeg også kunne dra på f.eks vestkanttorget eller de andre loppemarkedene som er der nede. Har vært på to her oppe, å jeg er snar inn og ut.....

Mari sa...

Nydelig!! Jeg kommer ikke over hvor fint og personlig et rom blir når man blander nytt og gammelt :)

Lyslenker har jeg også lyst på. Where to buy??

happy in pink sa...

ååå...så nydelig:)

MissValentin sa...

Hehe, ja det er mye fint å finne i mine trakter, er selv fra Oppsal :D
Vet det skal være et loppemarked på Godlia den 11 okt, kansje vi sees der :D
Linus er det Chinchillaen det eller, han ligner på min avdøde :S

Så flott rom, lekkert, jeg vil og ha barn...hehe...

Klemmer fra Melissa

sandra sa...

fint rom!!!!

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

Ååååå, så nydelig!

Ønsker deg en fin uke.
Klem :o)

Celia sa...

Love this baby room! The book shelf is sooooo sweet!
Great pics too!

mali-mo sa...

Ååååå, det ble kjempelekkert! Nydelige farger og kjekt med noen fargeklatter som lyser opp også. Kjepphesten var jo stilig da! Tenker hun ble fornøyd jenten som skal bo her!!!

Og misunner deg helt klart loppisfunnene! Håper på en loppisrunde til helgen...bare sånn for å kikke litt (har mer enn nok oppussingsprosjekter for tiden, heehe). Ha en fin uke!

mali-mo sa...

Heehe. Selvsagt bare kikke. Tar med takboksen for sikkerhets skyld (lærte av ferien). Heehee ;)

Blåbærpai sa...

Ååå, NY-DE-LIG!!

Anemone sa...

Lekkert og romantisk, og en skikkelig prinsesse verdig. Nyt det mens du kan, for med nå en tenåring har jeg virkelig gitt opp.

I mange mange år har mor stylet hans soverom til stor glede for oss begge (forhåpetligvis). Flotte bilder på veggen, sengende av gamle skodder og dynetrekk fra Lexington, mørkt dongeristoff vet du, og jeg sparte i 2 mnd husker jeg :-)

SÅ!! kom Bechham !! og alskens rariteter du..., suporterutstyr og skjerf og hatter og vimpler!! ja :-) hva sår i stil med en vimpel fra Man. U.??? Ja ja , gitt meg ende og over og lar gutttungen styre selv nå..., noen plass å jo han få bestemme også :-))) HELT KLART!! så nyt stylingen mens du kan.

Hilsen meg som husker jeg hadde Samantha FoX over sovesofaen min..., he... hva sår i stil med henne du...??

Krusedull sa...

Det er så koselig å få kommentarer fra dere! Oppmuntrende! Så takk!
Kluten var vel fortjent, Storeflittig! Artig at vi har noe likt da!
Pinky: Kirk Franklin skulle jeg gjerne vært på, men man kan jo ikke få med ALT heller. OBOS har sin sjarm, ja, men skjønner at du ønsket hage og det hele! Ser så trivelig og fint ut i "nyhjemmet"! Fortsatt god uke til dere!

Krusedull sa...

PS, dere flittige! Håper dere ikke er FOR flittige og slites ut av all viraken rundt NIB! Ho ho, visste dere at det skulle ta sååå av da dere startet den? Ser det diskuteres mye nå, rundt luksusproblemet. Stol på dere selv, og ta vare på dere selv! Og ikke gjør mer ut av det enn dere orker, eller det det faktisk er! Dette har dere kanskje tenkt på allerede, men ville bare si det. Er så fort gjort at flittige blir FOR flittige og snille. Dere har allerede gjort en kjempeinnsats! Godt å se at mange viser at de setter pris på det også. Ta vare på dere selv, var det jeg ville si ca. ja! Heier fortsatt på dere!

Hulda sa...

Nydelig rom! Jenta di kan være veldig glad for dette, det er hun nok også. Må være artig å ha små venninner på besøk her inne. :)

Gratulerer til Storeflittg som er gravid. ;) Koselig!

Bak en Sky sa...

Så nydelig et barnerom!!!Utrolig koselig!Jeg vil flytte rett inn!!;)

Kardemomme sa...

Barnerommet er altså så nydelig..Og nå får du snart sjansen til å innrede et til :)
Takk for kommentaren inne hos meg! Tror det oppsto en feil da jeg skiftet til blogspot og tilbake igjen til bloggagratis for det var etter dette jeg forvant fra rollen..Det er flere som har kommentert det..Merket at alle leserne forsvant uten at jeg tenkte så mye over det annet enn at stuntet med ny blogg kanskje hadde skylden..Vi får bare vente og se hva som skjer når vi får rollen i flertall ;)
Håper ellers at dere har det bra alle tre..
Jeg har det ofte litt travelt og har ikke fulgt med på NIB siden så ofte som jeg burde men har fått med meg "krigen" som pågår..Trist at folk blir så ufine for en sånn bagatell..
Synes synd på dere 3 som gjør en så god jobb og må forholde dere til så mange sinna damer ;)Ha en fortsatt fin kveld og så snakkes vi!
Klem fra Kardemomme :))

Kari - My home is my Castle sa...

Det ligger noe til dere inne hos meg ;)
Dere fortjener jammen an award for alt dere gjør ;)
TUSEN TAKK :-))

Klem, Kari

Anka sa...

Hi, hi, hi la merke til lille kanin som prøver å komme seg opp i buret sitt. Så nuskete! Kjempe fint rom, hadde nok hvert lykkelig som liten i ett sånnt koserom:)

Butterfly sa...

Så flott barnerom!!

Jeg var også på loppis forrige helg :o)
Fornøyd med utbytte!!!
Det er så morro å rusle rundt sånn....

Ha en strålende helg!!

klem

Josefine sa...

Hei
Utrolig stilig rom!
Er også kjempe imponert over jobben dere gjør
i NIB!! Det ligger en liten hilsen på siden min til dere :-)) Klem Josefine

Shabby Charm sa...

Utrolig fint barnerom!
GOD HELG KLEM

Marit - Som Mine Dager Er sa...

Herlig barnerom. Farger og tekstiler utgjør en deilig og myk komposisjon. Perfekt for barn.

Og takk for kommentaren hos meg.

Jeg må igjen takke for en utrolig jobb dere flittinglisene har gjort denne uken. Å ri av stormen på denne profesjonelle måten, er bare å ta av seg hatten for. Det styrker min tillit til dere!

Klem.

Cathrines blogg sa...

Nydelig barnerom, skulle tro man fikk mange søte drømmer her! Likte også så godt sengen!!