lørdag 27. september 2008

Jeg skulle så gjerne ha hatt....

i et dansk magasin som heter isabellas hadde de for en stund tilbake en stor artikkel med uendelig mye flott vintage porselen. blant annet viste de kakao/kaffekannen fra Arje Griegst 'Konkylie', og jeg ble skikkelig interessert.
etter mange googlesøk har jeg nå funnet ut at dette er et særdeles populært samleobjekt, og at prisene ikke akkurat er studentvennlige. på lauritz gikk et servise samlet for 25 000 SEK, pluss at en må legge på tyve prosent salær. oioi!

jeg er ikke sikker på hvorfor dette servise tiltaler meg så veldig, det er jo litt rart og sært, for ikke å snakke om at det minner meg litt om 80-tallets isskulptur, romerske søyler og eføy estetikk, hihi. på bildene i isabellas så serviset mye hvitere ut, og det tror jeg kanskje det er i virkeligheten, på disse bildene ser det ut som det er brukt mye energi på å få frem mønsteret i serviset.
bilder fra lauritz, antik huset og bruun rasmussen.

jeg ligger fortsatt i sofa og begynner å bli alvorlig bekymret for dette semesteret. jeg er vant til å ha energi i overflod, så jeg syns det er vanskelig å ligge her ute av drift. håper på veldig snar forbedring:)

store klemmer til alle - jeg orker ikke surfe så mye, så ikke vær lei deg hvis jeg ikke har kommentert i bloggen din på en stund - kommer sterkere tilbake!!

22 kommentarer:

fru vims sa...

humtihum.. merkelig sært service du har lagt din elsk på. hehe. tror ikke jeg deler din begeistring der ;D

prøver å sende over litt energi slik at mage"monsteret" gir det litt fri fra sofaen.

her er det litt av og på energi med rydding og blogging...det var den der konsentrasjonen når jeg skal rydde....

god helg! og god klem!

fru vims sa...

å du forresten, jeg var på bruktbutikken dere fortalte om i dag. NMS gjenbruk.
LIten søt og ryddig butikk!! :)
Synes det var ganske koselig rundt omkring der også, kanskje vi finner oss et hus der en gang ;)

og forresten en gang til her du... den var litt stilig den snurren på det nederste bildet til venstre. er det et fat? (tallerken)

mali-mo sa...

Klart du kommer sterkere tilbake!!! Det er jo MENINGEN at du skal flate ut når kroppen krever det, kjære deg. Og det må jo bare studier og alt annet bare leve med. Energien kommer nok tilbake i rikt monn etter en stund!!!!!!

Ønsker deg en kjempefin lørdagskveld (uten dårlig samvittighet) på sofaen. Sender deg litt LOVE også ;)

mali-mo sa...

Klart du kommer sterkere tilbake!!! Det er jo MENINGEN at du skal flate ut når kroppen krever det, kjære deg. Og det må jo bare studier og alt annet bare leve med. Energien kommer nok tilbake i rikt monn etter en stund!!!!!!

Ønsker deg en kjempefin lørdagskveld (uten dårlig samvittighet) på sofaen. Sender deg litt LOVE også ;)

fru Pink sa...

Snart er du full av energi, og redebyggertiden er i gang:)
Klem på lørdagskvelden. Miss u.

prinsessa sa...

Energien kommer tilbake. Du skal ligge der du for du trenger all den energi du kan få etterpå. Håper du føler deg bedre snart. Jeg var slakt i 4 måneder og så........bånn gass. Litt for bånn gass. Ha en herlig sofa lørdag:O)

Marianne sa...

Spesielt servise ja!I tider hvor mange velger ganske likt skiller dette seg definitivt positivt ut. Kult at du viser det, har aldri sett maken : )
Energien kommer tilbake, viktig å lytte til kroppen! (Jeg er forbausende godt i gang med min studieplan, men vet at her vil det svinge alvorlig ; ))
Hilsen Marianne

fru vims sa...

øy, hvor skal jeg plassere meg hen?

Tante Mimmi sa...

Eg er meir bekymra for deg på sofaen enn for at du ikkje får tak i servicet! (dåpsgåve??)
Det er pyyyyyyyyyton å ligge slik! Skal tenkje på deg kvar dag og sende overlevingstankar!!!:)

fru vims sa...

Det er grunn nok å holde seg på NIB for å unngå hyling fra fru Pink ;)
Skal noen hyle for/mot meg så må det være gledeshyl :)

Godt å vite at en er ønsket der iallefall!

og du der gravide dame.. vil ikke ha noen tårer fra deg heller, og det føles godt at retroen er 'min' ;D

tror nok det var et fjell i veien ja, for her har det ikke kommet noenting.

og en ting til, tror et etternavn også hadde passet fint på pakken :)


stooor klem fra meg til dere gojentene ;)

fru vims sa...

og jo...

jeg vil gjerne få være med i kat. 2

http://fru-vims.blogspot.com/

eller skal jeg skrive dette på nib siden?

æsj, dere klarer dette herifra også ;D

ha en fin dag!!!

kardemomme sa...

Hei Storeflittig :)Trist å være syk..Krysser fingrene for at du kommer deg på beina snart :)Spennende og dyrt servise du har funnet deg hihi!!! Det var sannelig litt av en pris..Vet ikke om jeg hadde våget å sette det fram om jeg hadde hatt det..Måtte blitt i voksenselskaper i tilfelle..Jeg har vært på tur noen dager og ser at jeg ligger helt etter i blogglandia..Flott inndeling dere har laget på NIB forresten :)Smart å dele opp i kategorier..Dere gjør virkelig en flott jobb med NIB og har all min velvilje alle tre!! I dag regner det og det er så surt ute at jeg har planlagt kun inneaktiviteter..Helt toppers egentlig! Håper du føler deg bedre snart S. Stooor "bli frisk"klem fra Kardemomme :)

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

Har en liten Love til dere på min blogg :o)

Håper at formen din er bedre!

Vibeke

Bo med barn sa...

Hei girls.

Ser det har rast en høylytt diskusjon inne på NIB som jeg ikke har fått med meg (kanskje like greit..). Har nesa dypt begravd i pc'n om dagen for å få ferdig nettbutikken.

Er veldig usikker på hvor jeg egentlig hører hjemme... er vel inspirert av hvit, landlig, nordisk sommerhusstil... he he. Og da jeg i tillegg på høsten går inn i det brune, rustikke er jo forvirringen komplett. Men jeg hører kanskje mest inne i nr 2. Hva synes dere..?

Og så har jeg sniklest inne hos Fru Vims og så at Storeflittig var gravid. Gratulerer så masse!!

Klem fra meg.

Kardemomme sa...

Hei Storeflittig!
Takk for kommentaren inne hos meg før i dag..
Jeg hadde tenkt å produsere luer til årets julemarked men er litt usikker på hvor mange luer jeg greier å lage..Men kanskje jeg greier å lage så mange at de kan selges utenom ;)
God bedring! Klem fra Kardemomme :)

♥ H@rmoni ♥ sa...

Har ikke så mye med konkylier å gjøre, men må bare si grattis med baby i magen!
:O)

Anka sa...

Hei hei. Artig servise, he he:) Er det ikke typisk at når man finner noe man virkelig liker må det koste skjorta?! Ha en fin høstdag.

Anka sa...

Hei hei. Artig servise, he he:) Er det ikke typisk at når man finner noe man virkelig liker må det koste skjorta?! Ha en fin høstdag.

Anka sa...

Hei hei. Artig servise, he he:) Er det ikke typisk at når man finner noe man virkelig liker må det koste skjorta?! Ha en fin høstdag.

Anka sa...

...beklager det der... holder jo med ett innlegg da! eh... var nok litt ivrig på knappen...

Siri Halvorsen Narvestad sa...

En kjempefin blogg dette var! Så flinke dere er som gjør sånn en god jobb på NIB!:) Tusen takk! Vi er mange som høster goder av det arbeidet dere gjør! Så gøy å inn der og følge med! Helt supert! :) Ha en fin helg! Klem ifra Siri

Kardemomme sa...

Men tuuusen takk for den nye knappen min!!!!
Oppdaget det plutselig nå..Jeg er litt trøtt i dag og orker egentlig ikke å blogge selv, men har tatt meg en rask runde på favorittbloggene mine for å se hva dere holder på med :) Hjertelig tusen takk!!! Lover at jeg ikke skal flytte eller skifte navn noe mer!
Ha en fin kveld alle sammen :)
Klem fra Kardemomme :)