onsdag 13. august 2008

sør afrika og elle interiør

elle interiør har blitt en stor inspirasjonskilde for meg den seneste tiden. de skriver om interiørsaker som opptar meg (redesign gjort chic) og velger ut hjemreportasjer jeg virkelig kan få inspirasjonskick av.

i siste nummer er det bilder fra et sørafrikansk hjem. ok - dette er virkelig fargesprakende. tenk å tørre å ha det slik? det er sikkert en dose kulturforskjell oss imellom også, men jeg kjenner jeg blir så glad så glad av slike hjem.

"faksimile fra ELLE Interiør"

15 kommentarer:

Anemone sa...

Så utrolig enig!!!... farger gjør en glad og gir overskudd i tilværelsen. Men Elle interiør er nok ikke din store inspirasjonskilden for min del, da går det her på engelske magasiner i massevis..., country you know...

Men nå har jeg en utfordring da til Flittiglisene som du må ta med seg til neste IKEA happening :-))

fru vims sa...

åhh jahh hhhherrrrligggghhhhh!

me love like want it!

jeg skal tenke på det der med lørdagen, skal treffe ei venninne, men synes det er litt flaut å si at jeg skal treffe bloggedamer...hun synes jeg er litt tullete som driver med dette. hehehe

alvorada sa...

-Love it! Kan kanskje bli litt too much å kopiere hele stilen, men plukker gjerne ut noen elementer og blander sammen med resten av kaoset i rottereiret vårt :) Jeg har allerede rukket å sikle på de bildene i smug på kiwi, godt gjemt bak sjokoladehylla så de grønnkledte ikke skulle oppdage snylteriet mitt...

Fru Pink, jeg føler meg veldig beæret av forespørselen om å gjesteblogge. Men har den pinke fruen glemt noen små detaljer om min boligsituasjon mon tro? Her i rottereiret flommer det liksom ikke over av gode fotomotiv. Bortsett fra kjære señor loverboy, men han går vel strengt tatt ikke inn under kategorien "interiør"? Er det kanskje mulig å ha invitasjonen til gode til jeg kjøper en villa på Bygdøy? :)

Men jeg tenker å bli med en tur på lørdag da. Må kanskje sende en mail for å melde meg på eller hur gjør man?

Kardemomme sa...

Jeg så artikkelen jeg også..Lekkert!!Får lyst til å male veggene grønne..Elle interiør er et av favorittbladene mine..
De er flinke til å ta med hjem som er annerledes....
Ser at vi skal på åpent bakeri på lørdag..Toppers! Det pleier å være bortimot umulig å få plass der på lørdager...i hvertfall på den som ligger på Damplassen så vi bør kanskje være tidlig ute?
De har byens beste scones og blåbærboller namnam!!!

TM sa...

Herlig fargemiks! Det minste bildet på det siste bladet illustrerer de to fargene jeg er "besatt" av om dagen; lys grønn og orange.... ;-)

Mia sa...

Oi oi, her var de da masse herlige farger! Visst er det fint med farger, og jeg selv kjenner at jeg må ha litt av dem rundt meg... blir liksom aldrig helvit, jeg... Men alikevel er jeg nok mer forsiktig enn de i dette hjemmet er. Flott at de "tør" og nydelig er resultatet blitt!

Litt av Mitt sa...

Ja, bildene er herlige, blir i godt humør! Men så mye av de sterke fargene ville jeg ikke hatt selv :0) Noen fargeklatter må jeg likevel ha.

vibeke sa...

Helt enig med deg ang. Elle Interiør, stor inspirasjonskilde for meg også.Mange individualister i "hjemme hos" reportasjene, denne fargerike var en FRYD for øyet!Det er så herlig med hjem som ikke kan plasseres i en bestemt interiørsjanger men som har sin egen stil, eeeeelsker det.Behøver absolutt ikke være noe jeg kunne tenkt meg i mitt hjem for å like det, mange ganger blir jeg skikkelig inspirert av hjem med en helt annen stil enn jeg ville hatt.Muligens jeg er rar?Blir nok generelt veldig fasinert av menneskets fantasi og skapende evner.

:0)

Hr. Kristian S. Skeie sa...

Jeg kunne gjerne hatt enda flere og enda sterkere farger, kanskje. Akkurat dette bomiljøet tror jeg også hadde blitt bra her hjemme. Men noen ganger ser jeg ting i bladene som er herlig - i syden... Kanskje det ikke hadde vært like harmonisk her hjemme, i rått vintervær og minusgrader? Jeg ville neppe innrede en leilighet i Oslo på samme måte som jeg ville med en hytte i Thailand. Jeg foretrekker det lunt, kanskje litt tungt - med tykke, sterke og litt mørke materialer + ull, vevde tepper og gardiner i flere lag; Stenge kulda ute ;-) Litt som hjemme hos Jan Guillou, kanskje. Supermacho... Men jeg er enig i at det er mye herlig hos Elle. Fotogent er det jo også.

Bella sa...

Jeg også falt for det hjemmet der. det er så deilig med folk som virkelig er fulle av kreativitet! ligger bloggen deres. Flott med noe annet enn bare hvitt ;-)

Bella sa...

Ligger??? Liker mener jeg ;-)

Nublus blogg sa...

Härliga bilder ni visar! Har ni sett House Doctors nya Moments-katalog?

Det blir retro i höst! *lycka*

fru Pink sa...

Ahh, den hvite, avskallede "kjøkkenøya" ville jeg gitt mye for! Knallfint - digg for øye å se noe nyskapende!:) Elle interiør er en schläger!!

Livet er heeerlig sa...

Her var det mange spreke farger. En skal ha litt guts for å satse i disse fargene...

Tove sa...

Leser også Elle interiør! Utrolig mye bra både å lese og se på der.

Og, ja bilder/ interiør til å bli glad av:)

klem