fredag 29. august 2008

georg - kjøpt og betalt

georg jensen har gjort mye bra, og når det kommer til kaffekanner er det liksom ikke så mye chic å velge mellom. du har jo alessi og stelton, men jeg hadde sett meg ut en denne. quack!

jeg drikker egentlig ikke kannekaffe, så for meg er det ikke så farlig at ryktene sier at kannen verken har gode helle- eller termosegenskaper. den kommer bare til å bli brukt når vi får kaffebesøk. ja sånn kaffebesøk som krever små kopper og fløtemugge. ikke min vanlige latte eller espresso, altså. så her er designfaktoren det eneste jeg bryr meg om, og det er så sjeldent, at jeg tar bruksegenskapryktene med knusende ro. kjenner det var bittelitt extravagant:)


noen andre som har kjøpt noe KUN for designen i det siste?

13 kommentarer:

fru Pink sa...

Lekkersmekker:):) Vipp bøtta mi kan vel ikke beskyldes for å være mer en god design! (i betydningen kul å se på, altså).. Kunne fått mange brukbare på Ikea for den prisen, men er jo så innmari fin da..
Min (forut for min tid) knallgule stelton kanne har jo mannen knust, så.. Snøft!..

Anette sa...

Det var en tøff kaffekanne ;) Hadde nok kjøpt en god del mer kun for designet hadde lommeboken vært hakket tykkere ja :)

GOD HELG til deg!

Hilsen Anette

Anemone sa...

Kjekt å ha... osv... osv... utrolig lekker da. Jeg falt for den sorte Stelton kannen jeg, den matte utgaven, men sant og si har du rett. Den brukes bare ved bursdager og i litt større lag.

Ønske om en flott helg sendes herved ---->

vibeke sa...

Har ikke kjøpt noe kun for designen i det siste MEN hadde ikke hatt noe problem med det hvis den rette tingen hadde dukket opp :o)Er alt for avhengig og opptatt av å nyte synet av god design at det overstyrer!!!!Nyt synet av den lekre George'n din du.

Ønsker deg en fin-fin helg.

PS:Tusen takk for loppis tipset forrige helg, jeg tok meg en tur og endte opp med litt småtteri og en kjempefin tur til Fredrikstad på sparket etterpå :0)

Bak en Sky sa...

Den der er skikkelig fin!Jeg sto selv og vurderte denne når jeg skulle ha ny kaffekanne. Jeg endte opp med en knasjgrønn stelton. Fin kanne, men angrer litt.....Kanskje må det bli en til.hehe...Drikker imotsettning til deg ganske mye kaffe fra kanne!;)

Ha en super helg!

Blå-hvit samlemani sa...

Jeg kjøpte en Macintosh stol til gangen for designet..kan ikke akkurat si at den er så komfortabel, men tøff er den...


ha en god kveld

GundaM sa...

Nei, faktisk ikke! her er det så travelt for tiden med kakebaking og møter og jobb og kjøringer så visaen er sprengt storeflittig!!!

Enn det, tenk så deilig det blir når jeg til neste uke får et par dager for emg selv;)))

God helg tl dere aLLE!

Siw sa...

nice :)

Janickes sa...

Jeg har også en Quack - og jeg kjøpte den ikke akkurat for de uovertrufne termosegenskapene, akkurat! Synes den er RÅLEKKER - bare synd jeg ikke drikker så mye kaffe....

God helg!

Hem och Lycka sa...

Den där var ju urfin! kram!

alvorada sa...

Lekker-lekker! Jeg drikker ikke så mye kaffe når jeg er hjemme, men skal si Herr Georg har fått meg til å vurdere å starte med det :)

God helg til alle tre!

Tante Mimmi sa...

He,he! God innrømmelse!;)
Men du...stelton kanna er no passe god også. Fin å sjå på! i lyseblå!;)
Men kor mange ganger har me ikkje gløymt å ta på helletuten og toppen har lande i kaffikoppen.
Georg var jo ein hærleg kar! Søt knapp eg hadde fått meg! Blogginga ligg laaangt etter om dagen! Travle tider denne hausten!
god veke

Bak en Sky sa...

Hei og hopp igjen!!!
Den lysekronen er nok ikke fra Ikea. Den er fra Home Art!Skikkelig fin. Er veldig fornøyd!!

Håper du får en kjempe fin søndag kjære flittiglise!