lørdag 12. juli 2008

...pussing, sparkling og dagdrømming;-)

Pussing og sparkling, saging og banking, oppmåling og feilmåling, Ikeashopping og maling........og sånn går no dagan;-) Moro er det i hvertfall! Her er en liten statusrapport!
Stua begynner å ta form! Nylagt og nymalt panel i tak og på vegger og sparklet og pusset mur som bare venter på etpar malingstrøk. Parketten ligger klar og skal legges en av de nærmeste dagene.

Lille frk. Pinks rom er nå nesten ferdig, med nytt tak, nye vegger og gulv. Hun skal få en fin tapet på fondveggen der det ikke er lagt panel, tror det blir veldig bra.

Nytt kjøkken er innkjøpt og i hus etter en laaang dag på Ikea i går (vi burde kanskje tenkt på at vi ikke er de eneste som skal bytte kjøkken i juli..!) På kortveggen til venstre kommer både benke -og overskap, på langveggen bare benkeskap. Synes det gir et luftig preg å ikke ha overskap på den veggen det er innsyn til fra stuedelen.


I "karnappet" under har vi planer om enten å fikse litt på en Lackhylle eller bygge en lav benk selv med hylleplater som kan romme kokebøker etc. På toppen har jeg planer om å legge lyseblå bokseputer så det blir en liten sitteløsning for de minste. Til høyre kommer et høyskap.

Flinke oppussermannen i sving i gangen:-)

..og jeg tar meg tid til en dagdrøm eller to mellom slaga ser det ut som;-)

I dagdrømmene florerer blant annet disse bildene, som er stor inspirasjon! Herlige bilder fra koselige Sofie Andersson, foto Marcus Svenson.
Fortsettelse følger definitivt!
Takk for alle synspunkter og råd ifm tapetvalg forresten! Det nøytrale gikk av med seieren! Mannen fikk snurten i at de fleste av dere støttet hans idè, og dermed var slaget tapt;-) Til og med bloggedamene var enig, jo! ;-)
(men takk til alle som støttet mine sprelske tapeter, hehe)

18 kommentarer:

Persilja sa...

Hallo snygging! Rackarns så snygg du ser ut i damm och mask. Bästa outfiten juh!
Men vad trist att mannen din "vann". Hmpff!!! Färgen och mönstren fick alltså ge vika. Nåväl. Du får väl mönstra på i tyger och porslin och annat!!! En neutral bas ÄR faktiskt inte dumt. Något man faktiskt alltid blir nöjd med. Så det var nog bra ändå...Fast det är så trist att inte våga! (Säger jag som valt vita tapeter till dotterns rum och enfärgade milt rosa till köket.)

Kaos sa...

så flinke dere er :)
Det er gøy å pusse opp og få det akkurat som du vil :) selv om det kan være slitsomt når det står på :) hehe!

masse lykke til!
Det kommer til å bli kjempefint!

Fru Fjeldhammer sa...

Det blir så fint atte...
Så heldige dere er som får pusset opp før dere flytter inn!! Her ble alle pengene brukt på selve boet, så er det sparing til resten...*S*

Kos dere videre...

Storeflittig sa...

halloen du! moro å se bildene fra leiligheten! vi skal innover å titte på leilighet i morgen, kl 12 30 skal det være visning. (g skal flytte!) hva med et lite treff?

heia herr T, han er virkelig mr oppussingsmann! jeg må bare si at det med tapet er jo noe en skal leve med hele familien. noen ganger så ser jeg i blader og tenker: her må jo mannen føle seg helt "utafor". så heia kompromiss, det er BRA!

Storeflittig sa...

beklager... ser jeg har skrevet at dere er kommet langt i leiligheten... hva skjer med ordforrådet mitt da? det er jo strengt tatt det motsatte: HUS! He, he, jeg visst ganske vimsete...

Besta sa...

Her blir det kjempelekkert... Det er jeg helt sikker på :-)
Skal si dere står på... Er jo veldig moro og da. Kan nesten ikke vente til det blir min tur.. Er jo snart igang med flytting jeg og.. Forhåpentligvis.....

Lykke til videre. Gleder meg virkelig til å se fortsettelsen ;)

Sommerklem

Marit - "Som Mine Dager Er" sa...

Dette ser ut til å bli bra ja. Det er gøy å se at det går framover, og jeg gleder meg til å se sluttresultatet.

Lykke til videre med arbeidet og glem for all del ikke å nyte sommerdagen også.

Klem Marit

Miamor sa...

Å så gøy det må være....

tar deg ellers veldig bra ut i arbeidsantrekket da!!!

Kos dere...dette er arbeidet verdt ser det ut som med skikkelig arbeidsinnsats og sikker smak!!

sommersmil fra Marit

Blåbærpai sa...

WOW! Det blir fint hjå dykk! Og så flinke de er som står på og jobber og jobber..
Skulle ynskt eg kunne byrja ny runde oppussing i mitt eige hus..og at me budde ein annan stad medan det gjekk føre seg sjølvsagt!
Kjem att her eg for å sjå korleis det går framover!
God sundag!

Krusedull sa...

Takk for gratulasjon, fru Pink! Så flinke "oppussere" dere er! Ser virkelig potensialet der, gjennom pussestøvet! For et fint hjem! Lykke til videre! : )

Lena sa...

Morsomt pussebilde av deg! Visste du ikke at det ikke er noen andre som pusser opp i fellesferien, du??? Og at det overhodet ikke er noen som er på Ikea en regnfull sommerdag??? *ler*
Godt dere fikk det dere skulle!
Var vel egentlig bare innom for å ønske en fortreffelig søndag!
;o)

ceciliegrut sa...

Oj oj, så fint det blir! Og med de inspirasjonsbildene på slutten her kan jeg også lett drømme meg bort.. Gleder meg til å se flere bilder etterhvert :o) Og så lyst og deilig!

Living White sa...

Jøye meg, jeg blir sliten bare av å se på bildene. Sikkert tungt mens det står på men du får glede deg til det ferdige resultatet. Jeg er rimelig sikker på at det blir KANON fint!!!

Kardemomme sa...

Dere står jammen på..Ikke så lenge siden vi også var "der"..Utrolig slitsom, men akk så gøy!
Kjøpe kjøkken på Ikea vet jeg også mye om..Har kjøpt kjøkken til både Oslo-leiligheten og det nåværende huset der..Er utrolig fornøy med resultatet men jeg husker ikke (har fortrengt)hvor mange uker vi ventet på at alle bestillingene skulle være i hus! Benkeplate ventet vi på i 7 uker, men den som venter på noe godt osv....
Gleder meg til å se fortsettelsen hos dere! Vedder på at det blir lekkert!!! Klem fra Kardemomme

marie sa...

Så mye dere har fått gjort. Jeg kjenner til det med dagdrømming underveis. Vi bygget om huset vårt i flere år og da var dagdrømmingen helt nødvendig. Foreløpig dagdrømmer jeg fortsatt. Fremdeles ikke ferdig.

Ha en flott oppussingssommer!

Anemone sa...

Så FLINKE der er !! her blir det rålekkert, det ser en, selv om det ennå ser litt småkaotisk ut :-)

Tove sa...

Oj for en jobb dere gjør! Dette må bare bli bra, gleder meg så til å se det ferdige resultatet!!

klem

Kristian Severin Skeie sa...

Hei dere flittige,
dette var artig å se. Enda artigere hadde det vært å se sluttresultatet. Jeg er på utkikk etter morsomme og interessante objekter for fotografering til reportasjer så om dere... ja - you know. Andre tips settes også kolossalt stor pris på. Tusen takk for det ! Beste hilsen fra meg.