søndag 15. juni 2008

Oppussingsobjekt!

Tenkte å vise dere noen smakebiter fra oppussingsobjektet vi holder på med om dagen;) Her med et utsnitt av kjøkkenet. Vi planlegger å erstatte mørkegrønn kjøkkeninnredning med et hvitt Lidingø Ikea kjøkken.

Hehe, fliser med TROLL på!! Om mulig enda værre enn fruktkurver?..


Høner og haner spankulerer i borden ved taket..


Og resten av bondegården finner vi på et av soverommene.. Vi har litt å henge fingrene i den nærmeste tida med andre ord! De siste dagene har vi strippet ned omtrent hele huset; laminat og vegg-til-veggtepper er borte, nesten hele kjøkkenet tatt ned og vinduene grunnet og malt. Nå står nytt, hvitt paneltak for døren, eggehvite panelvegger, parkett, kjøkken, dører, lister, peisovn, barnerom etc. etc. Tror det blir veldig fint - til slutt!


I dag reiste min kjære og lille frøken Pink opp i huset bare de to. Jeg skulle få slappe av litt hjemme siden jeg går rett fra fullt studie og ut i full jobb i morgen. Må lese meg opp littegrann, og GLEDER meg stort til å begynne på nyfødt intensiv! Som dere ser vet jeg hvordan man slapper av! Vaffel og en deilig latte, yummy. Må avslutte med noen fine bilder da, så dere ikke rømmer bloggen her etter trollfliser og høneborder;)

Ha en deilig uke alle sammen!

21 kommentarer:

Miamor sa...

Hørtes godt ut!
Håper du koste deg!!

Nyfødt intensiv høres koslig, men utfordrende ut!!

jeg er babydame skjønner du....

Farlig for meg å holde en baby sier mannen min...

alvorada sa...

Skjønner ikke hva som er galt med de trollene, de var jo kjempesøte!??? :) He-he, holdt seriøst på å knekke sammen av latter da jeg så de. Trodde også fruktkurver var det absolutt verste på flisefronten, men disse tar kaka. Ser ut som dere har en liten opp-pussingsjobb å gjøre ja! :)

Masse lykke til på jobben i morra!

BROCANTE sa...

Fliser med troll - det tror jeg aldri jeg har sett. Tenker det blir fint jeg nå du har jaget ut dyrene og fått inn nytt kjøkken!

micano sa...

Høres ut som dere har litt av hvert å ta tak i!!! :-) Det skal bli spennende å se hvordan det blir til slutt!!!

a home far away sa...

Söta troll. men kanske inte i köket:_)

Spännande att följa bygget i stugan

De sista 2 bilderna du visar är sååå fina och hemtrevliga!

Kram Gunilla

Miamor sa...

Sannelig på tide at det lykkes for deg med en tur til denne vakre byen...

Sommeren er nydlig...

marie sa...

Ingenting er så deilig som å ha et hus som man kan strippe og bygge opp til det man liker og ønsker seg. Heldige er dere.

Lykke til i ny jobb!

Krusedull sa...

Ha ha! Morsomme bilder! Trollene tok kaka! Kanskje værre enn fruktkurver ja, hvilket vi hadde (og tekanner) har forløbig malt over det! Men det kommer til å bli kjempefint under din kyndige hånd! De siste bildene der, med vafler og lys, var jo til å drømme seg helt bort i! Enjoy!

fru vims sa...

jeg synes virkelig du kunne rydda på kjøkkenet før du tok bildet. hahaha

lykke til på jobben i morgen!! utrolig viktig jobb du har!

flott service også, hvite prikker er så fint :)

god uke, og lykke til på jobb!!


klem

daisy sa...

Hehe.. Jeg er så irritert på flisene våre på kjøkkenet, med kaffekvern, eggekurv osv osv. Men skjønner nå at det ikke er så ille sammenliknet med trollflisene! ;)

Lykke til i ny jobb i morgen! Hørtes ut som en spennende jobb!

Tove sa...

trollfliser...ja, det var faktisk verre enn fruktkurver, hihi. Så spennende med et oppussingsobjekt, gleder meg til å følge prosessen:) Men litt av en sommer du får! Med full jobb, opppussing osv osv

Nydelige bilder på slutten:)

Og hvis jeg ikke har sagt det, GRATULERER så mye som sykepleier!!!

klem

förvirradPersilja sa...

haha! Det var nog det hemskaste kakel jag sett! Mina franska liljor (som jag tyckt är asfula) kan nog härmed kallas snygga i jämförelse. Och hönorna på bården, ja hela bården, var nog det gräsligaste jag sett! Ska bli spännande att se makeovern!!!! Kan ju bara bli bättre!!! hahaha! Lidingö-ikeaköket är SÅÅÅ snyggt! Lyllosar! (Svenskans slang för "Lyckliga er".)
Hänger inte riktigt med när ni är tre som bloggar, blandar ihop er lite. Så förlåt om jag låter förvirrad ibland. Någon av er har alltså köpt nytt hus!?

tinemor sa...

Så bra du kozer deg og får slappet av litt, før det blir full rulle igjen. :-)
Jeg tror faktisk ikke jeg har sett fliser med troll før... Må innrømme det ikke er helt min stil... ;-)
Skjønner det er nok å pusse opp. Kjempespennende å se hvoredan det blir til slutt. Ta masse før-bilder! Det er så gøy å se forandringene. Ha en hektisk , men fin uke!

Kerstin sa...

Gratulerer med overstått:=) Kjøkkenet kommer til å bli fint, det er jeg helt sikker på:=)
Blir spennende å følge med videre:=)
Klem!

Albertines verden sa...

Du verden! Ante ikke at det fantes fliser med troll på engang. Og hønebord i tillegg, ja hva kan toppe dette?. Trodde troll kun ble benyttet innen
turismen til souvernirer, kanskje de egentlig er tenkt brukt på untenlandske kjøkken. God og dårlig smak er betegnelser jeg egentlig ikke liker å bruke, pleier å si at vi har forkjellig smak. Men i dette tilfelle er jeg tilbøyelig til å si at dette må være toppen av dårlig smak. Uansett lykke til med prosjektet og ha en fin uke, alle tre!

borghild sa...

Her var det mange flotte kjøkkendetaljer, ja!!;-) Da vi flyttet inn i det gamle huset vårt, var kjøkkenveggene burgunderrøde og skapene mørkegrønne, i tillegg hadde de lagt samme laminat som på gulvet mellom skap og benk. Ikke akkurat nydelig, men det matchet da gulvet! Kjøkkenet ble malt ganske så fort kan en si...:-) Men jeg er sikker på at det blir kjempefint hos dere til slutt, gleder meg til å se fremdriften:-) Klem B:-) PS nydelige kopper osv du hadde fått!!

Cateye sa...

Satser på du får tusser og troll og resten av dyra ned fra veggene. Kanskje blir flisene rene antikken og selges til samlere om noen år :)

Bo med barn sa...

Hi hi...herlige fliser! Er du sikker på at du ikke vil beholde trollene da? :))

Så spennende med oppussingsprosjekt da! Det høres ut som om det blir kjempefint! Gleder meg til å se resultatet!

"Kosebildene" dine så herlige ut! Skjønner veldig godt at du slapper av godt av de omgivelsene:) Kos deg videre! Håper du hadde en flott dag i ny jobb.

Min verden sa...

Hehe... Spennende å se hvordan det blir uten troll og hele farmen. Grattis med jobb. Det blir spennende overgang. Håper du får det fint der du er. Jeg tenker, tror du vi komme til å sitte og le litt av prikkete green gate kopper? "Husker du dengangen da alle bare måtte ha en prikkete green gate kopp....;)" Lykke til. hanne

mali-mo sa...

WOW, her er det jobb i massevis ser jeg. Men tenker nok at resultatet blir supert og venter i spenning på utviklingen hehe.

Gratulerer med ny jobb!

Hulda sa...

Oioi, de som hadde dette huset før dere har nok vært svak for bondegårdsdyr og skogens troll, he he.. Skjønner at du pusser opp!! Blir nok flott. :) Ser at du koser deg med ditt nye servise. :)