fredag 13. juni 2008

Festuke:D (og Pay it forward!)

Denne uken har fortonet seg som den reneste festvandring for fru Pink! Jeg har rundet 28 år med brask og bram, kunne på onsdag smykke meg med tittelen sykepleier, og ikke nok med det; JAMMEN ble ikke pc`en og kameraet venner igjen i dag etter en tid som bitre fiender (og derav denne ufrivillige bloggepausen) Men nå håper jeg forsoningen er vedvarende og jeg kan poste innlegg med egne bilder igjen!


Jeg har kjøpt meg nye termoser fra nettbutikken Boligfryd. Synes de er så utrolig søte!


Og se hva jeg fikk til bursdagen av min aller kjæreste! Herlig, rødt, dotty service:) Han hadde kjørt helt til Bærums verk for å få tak i det:) Nå er ikke jeg den aller største Green Gate fanen her inne, men akkurat dette prikkete har jeg likt fra første gang jeg så det. Liker at det både er veldig sommerlig, men også litt julete! To fluer i en smekk!
Av mamma og pappa fikk jeg SYMASKIN! Jeg ble så glad, nå skal jeg kose meg med pute, gardin -og kjoleprodusering fremover. Dagen ble forøvrig feiret med middag på Tanta til Beate i Gamlebyen (Oslos beste indiske mat!)Og sist, men ikke minst: Jeg har for alt for lenge siden fått Pay it forward gave fra gode Marit med den nydelige bloggen Som mine dager er
Tusen, tusen takk Marit! Jeg ble så glad, er jo ikke ofte det kommer pakker dalende ned i postkassen, selv om min medblogger Storeflittig er flink til å sette pris på venner på den måten! Gaven var så nydelig og så innholdsrik! Jeg fikk deilig te, boks fra pentik, nydelig ramme fra SIA, en løper i flotte sommerfarger, sjarmerende "vi er i hagen" skilt og et vakkert hjerte til å henge rundt stearingslys etc.


Dette med Pay it Forward forplikter, for nå er det jeg som skal sende en gave - enten hjemmelaget eller kjøpt - til de tre første som legger igjen en tilbakemelding på dette innlegget. Fristen er innen 365 dager. Jeg gleder meg til å sende en overraskelse til tre av dere medbloggere, som må sende videre til tre nye igjen:)
Ha en GOD helg alle sammen! Her plasker det ned, men det er i grunn like greit da helgen skal gå med til parkett og panelinnkjøp.. (jeg hadde glemt hvor mye jeg egentlig hater å pusse opp, i hvertfall det å reise rundt på byggvarehus og ikke skjønne bæret av fjær og not og fuktsperre og glava.. Jeg er med andre ord for planleggingsfasen og pyntefasen, og helt i mot utførelsesfasen;) Hihi;)

14 kommentarer:

Storeflittig sa...

SORRY! SORRY SORRY!!!!!!

Jeg har helt tenkt feil: vi har jo kjøpt bursdagspresang og alt.... Hvorfor i alle dager har jeg fått det for meg at det var i morgen???????? Huff, nå skammer jeg meg virkelig. Gratulerer kjære deg! Her skjer det mye om dagen!!

Herlige bilder, jeg elsker de termosene... og så er jeg ille glad for at alle 3 er venner igjen, teknikk er kjipt:)

Storeflittig sa...

Ok da: jeg elsker faktisk de GG koppene. (Opooooops der er det sagt:)
Syns Herr T har vært veldig flink med gaven.

Symaskin: gleder meg til å se resultatene! Jeg syr fortsatt mest rette sømmer jeg, da, selv om jeg har hatt maskin altfor lenge...

marie sa...

Wow! Så mye å feire på kort tid og hvilke gaver. Du har virkelig hatt ei flott uke.

Ønsker deg ei deilig helg i sola (ja, for det skal være sol i juni).

Anonym sa...

Gratulerer så mye "fru pink" med den nye tittelen:)
Kjekt at det går rett vei med ting og tang...
Det er en kjekk og interessang blogg dere har.Jeg har ingen blogg enda,men kanskje jeg tør en vakker dag:/ Klem Katy:)

alvorada sa...

Æsj, jeg blir alltid for sen til å bli med på disse pay it forward-greiene...

Uansett: Hurra for deg som fyller ditt år! Håper dagen ble feiret i sus og dus og eventyrbrus :)

Kjempefine termoser du har fått deg, og kopper. Jeg skulle ønske min egen kjære yndlingsmann var like flink med gavekjøp!

Ble litt glad for å lese at du heller ikke er overbegeistret for G-G, så føler jeg meg ikke FULLT så freak her inne ;)

alvorada sa...

Skal forresten teste ut Tanta Til Beate, takk for tipset!

Miamor sa...

Gratulerer med alt!

Så deilig at du er ferdig..
Fått jobb??

Grattis med symaskin også..

Den tenker jeg du får stooor glede av :)


Kos deg videre!1

prinsessa1976 sa...

Gratulerer med alt. Symaskin, bursdag, tillelen, green gate servie osv. Sånn termos har jeg også. Den er så fi å se på men litt upraktisk og frakte. Men jeg kjøpte den mest av alt for å ha på pynt for jeg liker denne sarte turkis fargen så godt.
Så den har for det meste stått på pynt. Å den får mange " åååå så fiiiin" og "hvooooooor har du kjøp denne?" Det holder for meg:O) Håper resten av uka de blir like flott som den startet. Masse klemmer fra Elin:O)

Bente sa...

Gratulerer så kjempemye med bursdagen!!!

Og GRATULERER med ferdig utdannelse!!! Det må jo være en deilig følelse :) :)

Så herlig servise da,elsker og prikker:) Har en kanne i den serien,og noen små skåler..friskt og fint!

Du,en av dere flittige , husker jo ikke helt hvem,nevnte at dere har vært litt i London , jeg drar dit neste fredag,og lurer på om dere har noen gode tips om hvor det er gøy å shoppe.Vi skal bo i Nothing Hill.Gleder meg så!

Her har kameraet tatt dagen , så det drøyer med nytt innlegg...

Ha en skjønn helg:)Klem:)

Whoopsi Daisy sa...

GRATULERER SOM SYKEPLEIER. Det er stort. Jeg er ferdig med 2 år.....det nærmer seg for meg også. Gratulerer med dagen også.
Ha en god helg

Perislja sa...

Grattis! Så fina grejor! Blommiga termosar kan man ALDRIG får för många av!!!!
EJ heller prickigt porslin!
;D


Storeflittig: Underbart att åka till Kroatien!

Hulda sa...

Gratulerer med dagen som har vært, og gratulerer med tittelen! :) Så flotte ting du har fått og kjøpt. De termosene likte jeg. :) Har en liten mugge i rødt med prikker, bruker å pynte med den til jul også, ja. :)

daisy sa...

Wow, her har det skjedd mye!

Helt overveldet, jeg, av alle gavene! Så mye fint! De termosene er kjempelekre, passer nok bra til litt kald iste i sola i sommer! :)

Gleder meg til å se hva du og symaskina kan lage sammen!

God helg! :)

Marit - "Som Mine Dager Er" sa...

Gratulerer med vel overstått bursdag og ikke minst med tittelen. Håper du får deg en fin og utfordrende jobb.

Flotte gaver til bursdagen din. Også symaskin da. Nå ble jeg nesten litt misunnelig gitt. Du får sikkert tryllet fram mange flotte hjemmesydde ting med den.

Hyggelig at du likte gaven. Alltid litt vanskelig når man ikke kjenner personen man skal gi den til. Håper likevel du får brukt noe av det.

Ha en fortsatt fin helg og ny uke.
Klem fra Marit